Transformers speelgoed. Aanbiedingen

Aanbiedingen van Transformers en al het Transformer speelgoed. Er is heel veel Transformers speelgoed te koop.

Transformers speelgoed


Hier kijken we naar al dat Transformers speelgoed. Met o.a. speelfiguren en games, maar ook ander Transformer speelgoed.

Het ene moment zijn het sportwagens die op hoge snelheid rondscheuren, het andere moment zijn het krachtige robots die de wereld tegen het kwaad beschermen. Welk kind kent ze niet, de Transformers. En welk kind vind het nou niet fantastisch op met de Transformers avonturen te beleven.

Transformers zijn heerlijk speelgoed om je fantasie mee de vrije loop te laten. Hieronder al het Transformers speelgoed.


Bij deze aanbiedingen vind je honderden Transformer speelgoed artikelen. Met auto's en speelfiguren, maar ook games, comics en ander Tranformer speelgoed.

Over al dit speelgoed later meer, maar eerst kijken we wat de Transformers eigenlijk zijn.


Trailer Transformer 7: Rise of the Beasts

Wat zijn Transformers?

Transformers zijn robots van de planeet Cybertron.  Transformers zijn robots die kunnen veranderen in een auto of ander voertuig. Het zijn machines van een andere planeet die zo vermomd op aarde kunnen leven. Transformers worden ook wel Robots in Disguise genoemd. 

Er zijn goedaardige Transformers, de Autobots die door Optimus Prime worden geleid. Deze Transformers hebben het beste met de mensen voor, maar er zijn ook kwaadaardige Transformers, de Decepticons, geleid door Megatron.   Beide groepen robots in disguise vechten een strijd uit, de strijd van goed tegen kwaad.

Transformer Optimus Prime auto

Transformer Optimus Prime als auto

Van speelgoed naar film en weer naar speelgoed

Transformers is geen speelgoed dat op een film is gebaseerd, maar de films zijn juist afgeleid van speelgoed. Al in de jaren 70 werden in Japan de eerste Transformer auto´s uitgebracht, poppetjes bvan robots die in een speelgoedauto konden veranderen, en weer terug.

Hasbro haalde het Transformers speelgoed naar Europa. Er werd een verhaal omheen bedacht die via een tekenfilmserie op televisie onder de aandacht werd gebracht. Dit met als doel het Transformers speelgoed te verkopen.

Zowel het speelgoed als de serie waren een dusdanig succes dat er in 1986 een eerste Transformers speelfilm werd uitgebracht. Dit was een animatiefilm. Later volgde er nog veel meer tekenfilmseries en stripverhalen en in 2007 werd door Michael Bay en Steven Spielberg de eerste Transformers speelfilm met acteurs en special effects uitgebracht.

Er zouden meer van deze speelfilms volgen en in navolging hiervan is er ook veel meer Transformers speelgoed en merchandise uitgebracht.

Transformer Optimus Prime robot

Transformer Optimus Prime als robot

Transformers speelgoed

Er zijn momenteel honderden Transformer speelgoed producten te koop, waarvan je boven de aanbiedingen kunt vinden.

Transformer autobots
Het grootste deel van het Transformers speelgoed bestaat uit autobots in verschillende groottes. Van eenvoudige autobots tot een meer complexe autobot. Een autobot is een Transformer speelfiguur, een robot die je met een aantal bewegingen kunt omtoveren in een auto, en omgekeerd. Net als in de film.

Transformers games
Maar er is meer Transformers speelgoed dan de robotauto's zelf. Er zijn games voor ondermeer PC, Playstation, Xbox en de Nintendo consoles waarin de Transformers de hoofdrol spelen. 

Transformers Battlegrounds, Transformers Earth Wars en Transformers Rise of the Dark Spark zijn voorbeelden van Transformer games.

Maar gamen met Transformers kan ook zonder spelcomputer. Zo is er bijvoorbeeld ook het Transformers Monopoly bordspel.

Transformers Construct a Bots. Maak je eigen Transformer
Met het Transformers Construct a Bots speelgoed kun je nu zelf je eigen Transformers maken. Met tientallen onderdelen creƫer je je eigen robot die in een auto of ander voertuig kan veranderen.

Al dit Transformer speelgoed vind je bovenaan bij de aanbieding van Transformers speelgoed.

Zie ook:


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.