Stepje voor volwassenen en tieners


Is een stepje kinderspeelgoed? Ja, meestal wel. Maar er zijn ook heel veel uitzonderingen in de vorm van stepjes die ook geschikt zijn voor tieners en volwassenen. Er zijn zelfs verschillende soorten van dit soort steppen, zoals stuntsteps, space scooters, autopeds en elektrische steps. Steeds vaker wordt een step door tieners en volwassenen als transportmiddel gebruikt.

Stepjes tiener en volwassene

Hieronder kijken we naar de verschillende soorten stepjes voor volwassenen en tieners. Kijk in het overzicht met alle stepjes voor honderden steppen en stepjes die geschikt zijn voor tieners en volwassenen. Je vindt daar alle prijzen en specificaties.


Razor step volwassenen

Razor step volwassenen

Stuntstep

Steppen en stepjes heb je in verschillende soorten. Populair bij vooral tieners is de stuntstep.

Een stuntstep is een stevigere variant van het dunne lichte aluminium stepje. Vooral als een volwassene of stevige tiener dit stuntstepje gebruikt, en daarop gaat stunten, moet deze wel een flink gewicht kunnen dragen en tegen een stootje kunnen.

Razor stuntstep

Razor stuntstep


Vooral het merk Razor staat bekend om zijn goede stuntstepjes. Ook als stuntstep volwassenen. Razor stuntsteps zijn sterke stepjes met een stalen frame, een stalen stuur en een aluminium voetenplank. Kunststof handvatten zorgen bij een goede stuntstep voor een stevige grip en achterop de voetenplank zit een rem.

Micro step

Een micro step is een wat eenvoudigere variant van de stuntstep. Een microstep is niet zozeer voor stunts ontwikkeld als wel als vervoermiddel. Een micro step is klein, heel licht en meestal op te vouwen. Daardoor kun je hem als forens makkelijk in het openbaar vervoer meenemen en naar school of werk steppen.

Micro step volwassenen als vervoersmiddel

Micro step volwassenen als vervoersmiddel

Elektrische step

Wat de e-bike voor de fiets is, is de elektrische step of e-step voor het stepje. Een gemotoriseerde versie. 

Ook een elektrische step wordt vaak door tieners en volwassenen gebruikt om van en naar werk of school te reizen. 

Natuurlijk is een elektrische step vrij duur voor een step. Maar e-steps zijn stepjes van goede kwaliteit, meestal voorzien van luchtbanden voor meer comfort. Ook een goede elektrische step is op te vouwen of in te klappen. Een e-step is duurder dan een ongemotoriseerde step, maar een elektrische step is wel de beste step voor volwassenen.


Razor step volwassenen

Razor step volwassenen

Space scooter

De space scooter een variant op de step die je aandrijft door een op en neer gaande beweging. Je kunt je voeten daarbij op het plateau houden.

Ook de space scooter kan als vervoersmiddel worden gebruikt voor korte en middellange afstanden en is daarom vaak in te klappen zodat hij makkelijk mee kan in auto, bus of trein.

Spacescooter

Autoped

Een autoped kan een benaming zijn voor een voorloper van de huidige stepjes. Het betreft dan een wat grotere step met luchtbanden. Er komen nu echter steeds meer moderne autopeds op de markt. Dit zijn hypermoderne transportmiddelen die als alternatief voor de fiets dienst kunnen doen.Kickbike autoped


Kijk voor alle soorten steps voor volwassenen en tieners in het bovenaan genoemd overzicht. Je vindt daar ook alle prijzen.

Zie ook:


Samenvatting:
Ook volwassenen en tieners gebruiken steeds vaker een step. Als speelgoed (met een stuntstep om te stunten) maar ook als serieus vervoersmiddel, als alternatief voor de fiets en openbaar vervoer. Een stepje kan ingeklapt makkelijk mee in het openbaar vervoer en je verplaatst je er snel op. Hier kijken we naar verschillende soorten steps voor volwassenen en tieners, zoals de stuntstep volwassenen, de microstep, de spacescooter, de elektrische step (e-step), de autoped voor volwassenen en andere goede steppen voor volwassenen en tieners.(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.