Stepjes voor volwassenen en tieners


Is een stepje kinderspeelgoed? Ja, meestal wel. Maar er zijn ook heel veel uitzonderingen in de vorm van stepjes die ook geschikt zijn voor tieners en volwassenen. Er zijn zelfs verschillende soorten van dit soort steppen, zoals stuntsteps, space scooters, autopeds en elektrische steps.


Hieronder kijken we naar de verschillende soorten stepjes voor volwassenen en tieners. Kijk in het overzicht met alle stepjes voor ruim 250 steppen en stepjes die geschikt zijn voor tieners en volwassenen. Je vindt daar alle prijzen en specificaties.


Razor step

Stuntstep

Een stuntstep is een stevigere variant van het dunne lichte aluminium stepje. Vooral als een volwassene of stevige tiener dit stuntstepje gebruikt moet deze wel een flink gewicht kunnen dragen en tegen een stootje kunnen.Vooral het merk Razor staat bekend om zijn goede stuntstepjes. Dit zijn sterke stepjes met een stalen frame, een stalen stuur en een aluminium voetenplank. Kunststog handvatten zorgen voor een stevige grip en achterop de voetenplank zit een rem.

Micro step

Een micro step is een wat eenvoudigere variant van de stuntstep. Deze zijn niet zozeer voor stunts ontwikkeld als wel als vervoermiddel. Een micro step is klein, heel licht en meestal op te vouwen. Daardoor kun je hem als forens makkelijk in het openbaar vervoer meenemen en naar school of werk steppen.


Elektrische step

Wat de e-bike voor de fiets is, is de elektrische step of e-step voor het stepje. Een gemotoriseerde versie. Ook een elektrische step wordt vaak gebruikt om van en naar werk of school te reizen. Natuurlijk is een elektrische step vrij duur voor een step. Maar het zijn stepjes van goede kwaliteit, meestal voorzien van luchtbanden voor meer comfort. Ook een elektrische step is meestal op te vouwen of in te klappen.

Razor step

Space scooter

De space scooter een variant op de step die je aandrijft door een op en neer gaande beweging. Je kunt je voeten daarbij op het plateau houden.

Ook de space scooter kan als vervoersmiddel worden gebruikt voor korte en middellange afstanden en is daarom vaak in te klappen zodat hij makkelijk mee kan in auto, bus of trein.

Spacescooter

Autoped

Een autoped kan een benaming zijn voor een voorloper van de huidige stepjes. Het betreft dan een wat grotere step met luchtbanden. Er komen nu echter steeds meer moderne autopeds op de markt. Dit zijn hypermoderne transportmiddelen die als alternatief voor de fiets dienst kunnen doen.

Kickbike autoped


Kijk voor alle soorten steps voor volwassenen en tieners in het bovenaan genoemd overzicht. Je vindt daar ook alle prijzen.

Zie ook:


Onderwerpen:
Stuntstepjes volwassenen, tieners, stepjes, steppen, step space scooter, autoped, elektrische step.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.