Stepje voor volwassenen en tieners

Menig volwassene en tiener verplaatst zich tegenwoordig ook op een stepje. Hier aanbiedingen van goede stepjes voor volwassenen en tieners.

Step tiener volwassenen

Is een stepje kinderspeelgoed? Ja, meestal wel. Maar er zijn ook heel veel uitzonderingen in de vorm van stepjes die ook geschikt zijn voor tieners en volwassenen. Hier vind je informatie en aanbiedingen van deze voor volwassenen geschikte stepjes.

Er zijn zelfs verschillende soorten van dit soort steppen, zoals stuntsteps, space scooters, autopeds en elektrische steps (e-steps). Steeds vaker wordt een step door tieners en volwassenen als transportmiddel gebruikt.

Stepjes tiener en volwassene

Hieronder kijken we naar de verschillende soorten stepjes voor volwassenen en tieners. Kijk in het onderstaande overzicht met aanbiedingen stepjes voor ruim 300 steppen en stepjes die geschikt zijn voor een tiener en een volwassene. Je vindt daar alle prijzen en specificaties en je kunt via een keuzehulp het voor jou beste stepje vinden.Razor step volwassenen of tiener

Razor step volwassenen en tiener

Stuntstep

Steppen en stepjes heb je in verschillende soorten. Populair bij vooral tieners is de stuntstep.

Een stuntstep is een stevigere variant van het dunne lichte aluminium stepje. Vooral als een volwassene of stevige tiener dit stuntstepje gebruikt, en daarop gaat stunten, moet deze wel een flink gewicht kunnen dragen en tegen een stootje kunnen.

Razor stuntstep volwassenen tieners

Razor stuntstep


Vooral het merk Razor staat bekend om zijn goede stuntstepjes. Ook als stuntstep volwassenen. Razor stunt steps zijn sterke stepjes met een stalen frame, een stalen stuur en een aluminium voetenplank. Kunststof handvatten zorgen bij een goede stuntstep voor een stevige grip en achterop de voetenplank zit een rem.

Als step voor volwassenen is zo'n stunt step ook heel geschikt. een stunt step is namelijk compact en licht, en daardoor makkelijk mee te nemen. In de trein of bus, maar ook in de achterbak van de auto.

Micro step

Een micro step is een wat eenvoudigere variant van de stuntstep. Een microstep is niet zozeer voor stunts ontwikkeld als wel als vervoermiddel. Een micro step is klein, heel licht en meestal op te vouwen. Daardoor kun je de micro step als forens makkelijk in het openbaar vervoer meenemen en naar school of werk steppen.

Micro step volwassenen als vervoersmiddel

Micro step volwassenen als vervoersmiddel

Voor een forens is een micro stepje dus nog beter geschikt als een stunt step. Een microstepje is nog makkelijker meenemen in het openbaar vervoer, en als volwassene, student of scholier kun je het stuk naar huis, school of werk makkelijk en snel afleggen.

Elektrische step

Wat de e-bike voor de fiets is, is de elektrische step of e-step voor het stepje. Een gemotoriseerde versie. 

Ook een elektrische step wordt vaak door tieners en volwassenen gebruikt om van en naar werk of school te reizen. Dat gaat nog makkelijker, en een goede elektrische step is er op berekent dat de step door een volwassene of tiener gebruikt wordt om naar school of werk te gaan. 

Natuurlijk is een elektrische step vrij duur voor een step. Maar e-steps zijn stepjes van goede kwaliteit, meestal voorzien van luchtbanden voor meer comfort. Ook een goede elektrische step is op te vouwen of in te klappen. Een e-step is duurder dan een ongemotoriseerde step, maar een elektrische step is wel de beste step voor volwassenen of een tiener die er op naar school gaat.


Razor step volwassenen

Razor step volwassenen

Space scooter

De space scooter is een variant op de step die je aandrijft door een op en neer gaande beweging. Je kunt je voeten daarbij op het plateau houden.

Ook de space scooter kan als vervoersmiddel worden gebruikt voor korte en middellange afstanden en is daarom vaak in te klappen zodat hij makkelijk mee kan in auto, bus of trein.

Spacescooter step volwassenen

Spacescooter

Autoped

Een autoped kan een benaming zijn voor een voorloper van de huidige stepjes. Het betreft dan een wat grotere step met luchtbanden. Er komen nu echter steeds meer moderne autopeds op de markt. Dit zijn hypermoderne transportmiddelen die als alternatief voor de fiets dienst kunnen doen.


Autoped volwassenen

Kickbike autoped


Door zijn luchtbanden is een autoped een comfortabele step. Het rijdt veel lekkerder, en dat is een groot voordeel voor een volwassene, student of een tiener die de autoped / step als transport middel gebruikt.

Kijk voor alle soorten steps voor volwassenen en tieners in het bovenaan genoemd overzicht met aanbiedingen van stepjes en steps. Je vindt daar ook alle prijzen van alle steps.

Zie ook:


Samenvatting:
Ook volwassenen en tieners gebruiken steeds vaker een step. Als speelgoed (met een stuntstep om te stunten) maar ook als serieus vervoersmiddel, als alternatief voor de fiets en openbaar vervoer. Een stepje kan ingeklapt makkelijk mee in het openbaar vervoer en je verplaatst je er snel op. Hier kijken we naar verschillende soorten steps voor volwassenen en tieners, zoals de stuntstep volwassenen, de microstep, de spacescooter, de elektrische step (e-step), de autoped voor volwassenen en andere goede steppen voor volwassenen en tieners.(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.