De leukste verkeerskleden


Een verkeerskleed is een speelkleed dat vooral bij kleine jongens erg populair is. Verkeerskleden tonen een plattegrond met een stratenplan waarop ze met hun speelgoedauto's kunnen rijden en huizen en andere gebouwen kunnen bouwen. Hier kijken we naar de leukste verkeerskleden.Alle onderstaande verkeerskleden, en ruim 140 andere speelkleden met plattegrond zijn te vinden in het overzicht alle verkeerskleden. Je vind daar kleden in vele verschillende maten.

AK Sports Quiet Town Stratentapijt

Dit zeer veel verkochte verkeerskleed van AK Sports toont een klein dorp met huizen. Op het zachte en comfortabel warme vloerkleed van 95 bij 133 centimeter zijn heel wat routes af te leggen. Er zijn veel parkeervakken aanwezig om je auto te parkeren.AK Sports heeft nog veel meer verkeerskleden, ook in andere formaten. Kijk in het bovenstaand overzicht voor alle mogelijkheden en prijzen.

Associated Weavers Village speelkleed

Op zoek naar een wat groter verkeerskleed? Kijk dan eens naar dit speelkleed van Associated Weavers. Dit stratenkleed heeft een formaat van 1,4 bij 2 meter, zoals je kunt zien geeft dat heel veel ruimte voor een uitgebreid stratenplan.Er zijn heel veel straten waarover gereden kan worden. Een groot verschil met de AK Sports verkeerskleden is echter dat veel van deze straten naar buiten leiden terwijl de AK Sports verkeerskleden een afgesloten geheel vormen.

AK Sports Sweet Town verkeerskleed meisjes

Natuurlijk zijn het niet alleen jongens die graag met een verkeerskleed spelen, en natuurlijk spelen meisjes ook gewoon met bovenstaande verkeerskleden. Maar toch heeft AK Sports speciaal voor meisjes een verkeerskleed gemaakt, met de naam Sweet Town.


Dit langgerekte kleed van 2 bij 1,4 meter is zacht (niet alleen qua uiterlijk maar ook om aan te voelen) en van hoge kwaliteit. Dit kleed kan ook heel goed als vloerkleed op een babykamer worden gebruikt, als mooie decoratie.

Kijk voor de actuele winkelprijs in het bovenaan genoemde overzicht. Je vindt daar ook andere versies van het Sweet Town verkeerskleed in andere maten.


Speelkleed, Zee

Ook dit speelkleed van House of Kids is anders dan andere verkeerskleden. Dit kleed van één bij anderhalve meter toont namelijk niet alleen straten en huizen maar ook bruggen, een haven en meer de fantasie prikkelende afbeeldingen.Dit verkeerskleed is onderdeel van de House of Kids Connect collectie. Dat betekent dat je dit verkeerskleed aan andere verkeerskleden van dit merk kunt koppelen zodat de wegen, landschappen en stadsdelen in elkaar overlopen. In het bovengenoemde overzicht met alle verkeerskleden vind je meer speelkleden uit de Connect collectie met bijvoorbeeld een dierentuin, een boerderij, een racebaan.

Associated Weavers Big City stratentapijt

De meeste verkeerskleden tonen een dorpje, maar het Associated Weavers Big City stratentapijt brengt je speelgoedauto's naar de grote stad.


Ook dit verkeerskleed is uitstekend als speelkleed en decoratief vloerkleed te gebruiken. Kinderen spelen graag op zo'n zacht vloerkleed.

Kijk voor circa 140 stratenkleden in alle formaten in het bovenstaande overzicht met alle verkeerskleden.

Zie ook: Meer tips voor speelgoedauto's


Onderwerpen:
Verkeerskleden, kinderkleed autoweg, verkeerskleed, vloerkleed stad plattegrond, stadskleden.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.