Verkeerskleed / verkeertapijt: Speelkleed met straten

Een verkeerskleed is een speelkleed met straten. Hier de leukste verkeerskleden met aanbiedingen van deze verkeerstapijten.
Play-City verkeerskleed Rotterdam

Het verkeerskleed is een speelkleed dat vooral bij kleine jongens erg populair is. Deze verkeerskleden tonen een plattegrond met een stratenplan waarop ze met hun speelgoedauto's kunnen rijden en huizen en andere gebouwen kunnen bouwen. Hier kijken we naar de leukste verkeerskleden.


Alle onderstaande verkeerskleden, en honderden andere speelkleden met plattegrond zijn te vinden in het overzicht aanbiedingen alle verkeerskleden. Je vind daar een verkeerskleed in vele verschillende maten.

Quiet Town Stratentapijt

Dit zeer veel verkochte Quiet Town verkeerskleed toont een klein dorp met huizen. Op het zachte en comfortabel warme vloerkleed van 95 bij 133 centimeter zijn heel wat routes af te leggen. Er zijn veel parkeervakken aanwezig om je auto te parkeren.

Stratentapijt Quiet Town


Ook de lage prijs draagt bij aan de populariteit van dit speelkleed met straten, Dit verkeerstapijt is een goed maar goedkoop verkeerskleed. Kijk hier onder voor een aanbieding met de actuele prijs.


Associated Weavers Village speelkleed

Op zoek naar een wat groter verkeerskleed? Kijk dan eens naar dit speelkleed van Associated Weavers. Dit stratenkleed heeft een formaat van 1,4 bij 2 meter, zoals je kunt zien geeft dat heel veel ruimte voor een uitgebreid stratenplan.

Speelkleed straten


Dit verkeerstapijt kent heel veel straten waarover gereden kan worden. Een groot verschil met het Quiet Town verkeerskleed is dat bij het Quiet Town verkeerskleed de straten een afgesloten geheel vormen terwijl veel wegen bij bij dit speelkleed naar buiten lopen. Dat is een voordeel want zo is de speelwereld groter en kan een kind er zijn eigen wegen op aansluiten.

Kijk hier onder voor een aanbieding van dit AW Village speelkleed en andere speelkleden van deze fabrikant.


AK Sports Sweet Town verkeerskleed meisjes

Natuurlijk zijn het niet alleen jongens die graag met een verkeerskleed spelen, en natuurlijk spelen meisjes ook gewoon met bovenstaande verkeerskleden. Maar toch heeft AK Sports speciaal voor meisjes een verkeerskleed gemaakt, met de naam Sweet Town.

Verkeerskleed meisje

Dit langgerekte kleed van 2 bij 1,4 meter is zacht (niet alleen qua uiterlijk maar ook om aan te voelen) en van hoge kwaliteit. Dit kleed kan ook heel goed als vloerkleed op een babykamer worden gebruikt, als mooie decoratie.

Kijk voor de actuele winkelprijs in het bovenaan genoemde overzicht. Je vindt daar ook andere versies van het Sweet Town verkeerskleed in andere maten. Bijvoorbeeld een klein verkeerskleed van 80 bij 120 cm, maar ook verkeerskleden in kleinere maten.


Speelkleed Zandvoort circuit (en bekende steden)

Heel bijzondere verkeerskleden maakt City-Play. Hier zie je het verkeerskleed van het circuit van Zandvoort, maar City-Play maakt ook speelkleden met de straten en gebouwen van steden als Den Haag, Den Bosch, Rotterdam, Almere, Bergen op Zoom, Haarlem, Zoetermeer, Enschede, Groningen, Utrecht, Tilburg, Dordrecht, Maastricht enz. Ook is er een verkeerskleed van Friesland (Elfstedentocht) en het circuit van Assen.

Verkeerskleed Zandvoort circuit

City Play verkeerskleed Zandvoort circuit


Voor een meer internationaal stratenplan is er bijvoorbeeld ook een verkeerskleed Antwerpen of Brussel en een speelkleed met de straten van Berlijn of Frankfurt.

De verkeerskleden van Zandvoort en Assen zijn natuurlijk bijzonder leuk om op te racen met je speelgoed auto's. Kijk hier onder voor alle aanbiedingen, mogelijkheden, prijzen, maten en beschikbare steden.


Associated Weavers Big City stratentapijt

De meeste verkeerskleden tonen een dorpje, maar het Associated Weavers Big City stratentapijt brengt je speelgoedauto's naar de grote stad.

Verkeerskleed speelgoed auto's

Ook dit verkeerskleed is uitstekend als speelkleed en decoratief vloerkleed te gebruiken. Kinderen spelen graag op zo'n zacht vloerkleed.

Dit verkeerskleed vind je goedkoop bij de eerder genoemde aanbiedingen van Assiciated Weavers verkeerskleden.

Leuk, maar ook functioneel

Speelkleden met een wegennet voor auto's zijn voor kinderen bijzonder leuk om op te spelen. Maar deze speeltapijten hebben nog een heel fijne nevenfunctie. 

Een speelkleed is een heerlijk warm plekje om op te spelen. Vooral op koude vloerbedekkingen als tegels, plavuizen, laminaat of parket zijn dit soort speelkleden heel wenselijk. Ze zorgen ervoor dat de kinderen lekker behaaglijk op de grond zitten. Zacht en warm.

Goed te combineren met ander speelgoed

Als je op de grond speelt is het fijn als je op een kleed kunt zitten. Als er een stratenplan op dat kleed staat is het helemaal leuk.

Op een speelkleed met straten kun je heerlijk met je auto's spelen. Bovendien kun je met Lego of andere bouwstenen huizen en andere gebouwen langs de straten van het speelkleed bouwen.

Al is dat laatste niet echt nodig. De meeste speelkleden met straten zijn bedrukt met mooie landschappen en gebouwen. Toch willen de meeste kinderen het speelkleed graag uitbreiden met hun eigen bouwsels, straten en figuren. Ook zijn deze speeltapijten met een straat heel goed te combineren met een speelgoed treinbaan. Speelkleden met straten prikkelen de fantasie van de kinderen die er mee spelen.

Verkeerstapijten in vele maten

We hebben boven een aantal leuke verkeerstapijten als voorbeeld geselecteerd die je in het verkeerskleed aanbieding overzicht kunt bekijken. Je vindt daar honderden verkeerskleden met al hun gegevens, prijzen en natuurlijk veel foto's zodat je een goed idee van het verkeerstapijt krijgt.

Bovendien kun je er makkelijk de voor jou beste verkeerstapijten selecteren, bijvoorbeeld op maat.
Verkeerstapijten en andere speelkleden heb je namelijk in tal van formaten. Veel voorkomende maten voor speeltapijten zijn 95x200, 140x200 en 200x200 maar ook andere formaten komen voor. 

Voor de indeling van de speelkleden geldt 'hoe groter het kleed, hoe groter het wegennet'. Voor de kinderen kan zo'n speelkleed niet groot genoeg zijn, maar als ouder wil je natuurlijk ook dat het speelkleed goed past in de kinderkamer of huiskamer.

Dit zijn maar enkele verkeerskleden uit het grote aanbod aan speelkleden met straten. Kijk voor honderden stratenkleden in alle formaten in het bovenstaande overzicht met alle verkeerskleed aanbiedingen.

Zie ook: 

Foto bovenaan: Play-City verkeerskleed Rotterdam

Onderwerp:
Een verkeerskleed of verkeerstapijt is een heel leuk speelkleed met daarop een plattegrond van straten zodat je er met je speelgoed auto's op kunt rijden. Hier vind je enkele voorbeelden van leuke verkeerskleden plus aanbiedingen van honderden verschillende verkeerskleden.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.