Driewieler. Tips, informatie, aanbiedingen

Driewieler aanbiedingen en tips om de beste driewieler goedkoop te kopen.

De driewieler. Wie heeft er als peuter nou niet op gereden? En nog steeds rijden veel peuters op een driewieler rond. Een leuke driewieler fiets is heerlijk speelgoed voor kleine snelheidsduivels.


Wij kijken hier naar leuke driewielers voor een kind en geven handige tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste driewieler. 

Driewielers je hebt ze in alle soorten en maten. Kleine kinderen kunnen al heel snel op een driewieler fietsen, want de kleinste driewielers zijn voorzien van een duwstang zodat dreumesen en peuters nog niet hoeven te trappen.

Driewielers zijn er voor kinderen van een half jaar tot vier jaar.

Goedkoop een goede driewieler kopen

Zoek je een leuke driewieler fiets voor een kind kijk dan bij de aanbiedingen van driewielers. Daar vind je de leukste fietsen van de beste merken tegen een lage prijs. 

Populaire en goede merken driewielers zijn Puky, Smoby, Little Tikes, Kettler, Eduplay, Beleduc en SmarTrike. In dit overzicht vind je aanbiedingen van meer dan 250 van deze driewielers met al hun specificatie, prijzen en een review!

Driewieler voor een meisjes of jongen

Er is op het eerste gezicht nogal een verschillend aanbod tussen driewielers voor meisjes en driewielers voor jongens. Het fietsje is echter in beide gevallen vaak gelijk. Het grote verschil zit hem in de en de prints en de kleurstelling. Deze is vaak roze voor meisjes en blauw voor jongens. 


Ook zijn diverse driewielers op een populair figuurtje gebaseerd, en daarin verschilt de voorkeur tussen meisjes en jongens ook behoorlijk. Bij meisjes zijn de Frozen driewieler en de Finding Dory driewieler favoriet, terwijl de jongens liever een Cars driewieler of Paw Patrol driewieler hebben.

Bumba en Minnie Mouse zijn erg populair bij de driewieler gebruikers, evenals natuurlijk de actuele kinderfavorieten Cars en Frozen, maar er zijn ook stoere snelle driewielers met de looks van een Ferrari of driewielers die er uit zien als een trekker.

Bij de driewieler aanbiedingen vind je al deze driewielers voor kinderen.


Moderne speelgoed driewieler kunststof

Moderne speelgoed driewieler kunststof

Driewieler met duwstang

Zoals we al schreven wordt een driewieler voor de kleinste kinderen vaak voorzien van een duwstang. Dit is echt iets om op te letten als je een driewieler voor een klein kind koopt. De duwstang zorgt er voor dat je de driewieler fiets als een soort wandelwagen kunt gebruiken. 

Handig als het kindje even geen zin heeft om zelf te lopen of als je een wat grotere afstand wil afleggen. Veel kinderen zitten liever op een leuk fietsje dan in een buggy, en zo neem je ze toch makkelijk mee.


Smoby driewieler duwstang

Smoby driewieler met duwstangBij een duwstang hoeft het kindje in eerste instantie niet eens zelf te trappen en kan de driewielers als duwfiets worden gebruikt. Ook kan de driewieler geduwd worden als het kindje moe wordt of als de driewieler zonder kind mee willen nemen.  Een klein kind blijft immers niet altijd braaf op de driewieler zitten als jullie samen op stap (of in dit geval aan de rol) gaan.

De duwstang van een driewieler kan makkelijk worden verwijderd als het kind er aan toe is om zelf te trappen. Ook is een goede duwstang in hoogte te verstellen, zodat de duwstang van de driewieler fiets voor iedere duwer comfortabel is.

Kettler driewieler duwstang
Kettler driewieler met duwstang


Bij de bovenstaande driewieler aanbiedingen kun je aangeven dat je alleen de driewielersmet duwstang wilt zien.

Deze kleine driewielers zijn vaak ook voorzien van een veiligheidsgordel zodat de kleine niet van de driewieler afvalt.


Een metalen driewieler of kunststof driewieler

Let bij het kiezen van de voor jou beste driewieler voor een kind vooral ook op het materiaal. Een kunststof driewieler kan er heel mooi uitzien en is vaak lekker goedkoop, maar een stalen of metalen driewieler is veel sterker en minder kwetsbaar. 

Dat maakt de driewieler duurzamer wat vooral handig is als er nog broertjes of zusjes volgen die de driewieler later nog willen gebruiken, of als je het driewiel fietsje later nog wil verkopen als het kindje er uitgegroeid is.

Klassieke metalen driewieler

Klassieke metalen driewieler


Vaak is zo'n kinderfiets met drie wielen gemaakt van een combinatie van metaal en kunststof, maar er zijn ook meer klassieke driewielers die geheel van metaal zijn gemaakt en driewielers van hout, hoewel de geheel metalen driewieler en de driewieler van hout wel een stuk zeldzamer zijn dan de kunststof driewielers met alleen de kwetsbare delen van metaal.

Wat er allemaal te koop is aan driewielers voor kinderen kun je zien in dit bovenaan genoemde overzicht met alle driewielers. Daar zijn meer dan 250 goede driewielers voor een kind te vinden.

Speciale driewielers

Naast de standaard driewielers kom je in het overzicht ook aanbiedingen tegen van speciale driewielers. Zo heeft Beleduc een driewieler met een sta-plaats voor een passagier (zoals een Romeinse strijdwagen), heeft Top Trike een drift trike driewieler met twee piepkleine achterwieltjes en heeft Eduplay een driewieler met "achterbank" voor een passagier.

In het bovenstaande overzicht vind je ze allemaal, je kunt daar op merknaam selecteren om bovenstaande speciale driewielers te zien.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen voor de beste driewielers tegen de laagste prijs bij de belangrijkste speelgoedwinkels van Nederland.


Zie ook: 


Samenvatting:
De driewieler fiets is al generaties lang leuk speelgoed voor peuters voor wie een gewone fiets nog niet haalbaar is.  Hoewel de basis driewieler een standaard fietsje is, zijn er wel degelijk verschillen. Je hebt driewielers van hout, metaal en kunststof, en er zijn ook speciale driewielers, zoals een driewieler met ruimte voor een passagier. Bovenaan deze pagina vind je meer dan 250 leuke speelgoed driewielers voor kinderen, met al hun specificaties en prijzen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.