Driewieler. Tips, informatie, aanbiedingen

De driewieler. Wie heeft er als peuter nou niet op gereden? En nog steeds rijden veel peuters op een driewieler rond. Een leuke driewieler is heerlijk speelgoed voor kleine snelheidsduivels.


Wij kijken hier naar leuke driewielers en geven handige tips voor bij het kiezen en kopen van de voor jou beste driewieler.


Driewielers zijn er voor kinderen van een half jaar tot vier jaar.

Goedkoop een goede driewieler kopen

Zoek je een leuke driewieler kijk dan bij de aanbiedingen van driewielers bij de belangrijkste speelgoedwinkels in Nederland. Hier vind je de leukste fietsen van de beste merken tegen een lage prijs. 

Populaire en goede merken driewielers zijn Puky, Smoby, Little Tikes, Kettler, Eduplay, Beleduc en SmarTrike. In dit overzicht vind je aanbiedingen van meer dan 200 van deze driewielers!

Driewielers voor meisjes en driewielers voor jongens

Er is op het eerste gezicht nogal een verschillend aanbod tussen driewielers voor meisjes en driewielers voor jongens. Het fietsje is echter in beide gevallen vaak gelijk. Het grote verschil zit hem in de kleurstelling. Deze is vaak roze voor meisjes en blauw voor jongens). 

Ook zijn diverse driewielers op een populair figuurtje gebaseerd, en daarin verschilt de voorkeur tussen meisjes en jongens ook behoorlijk. Bij meisjes zijn de Frozen driewieler en de Finding Dory driewieler favoriet, terwijl de jongens liever een Cars driewieler of Paw Patrol driewieler hebben.

Handig voor de kleinsten: Een duwstang

Heel handig bij een goede driewieler is de duwstang. Deze zorgt er voor dat je de driewieler als een soort wandelwagen kunt gebruiken. Handig als de kleine even geen zin heeft om zelf te lopen of als je een wat grotere afstand wil afleggen. Veel kinderen zitten liever op een leuk fietsje dan in een buggy, en zo neem je ze toch makkelijk mee.

Een metalen driewieler of kunststof driewieler

Let bij het kiezen van de voor jou beste driewieler vooral ook op het materiaal. Een kunststof driewieler kan er heel mooi uitzien en is vaak lekker goedkoop, maar een stalen of metalen driewieler is veel sterker en minder kwetsbaar. Dat maakt de driewieler duurzamer wat vooral handig is als er nog broertjes of zusjes volgen die de driewieler later nog willen gebruiken, of als je het driewiel fietsje later nog wil verkopen als het kindje er uitgegroeid is.

Speciale driewielers

Naast de standaard driewielers kom je in het overzicht ook aanbiedingen tegen van speciale driewielers. Zo heeft Beleduc een driewieler met een sta-plaats voor een passagier (zoals een Romeinse strijdwagen), heeft Top Trike een drift trike driewieler met twee piepkleine achterwieltjes en heeft Eduplay een driewieler met "achterbank" voor een passagier.

In het bovenstaande overzicht vind je ze allemaal, je kunt daar op merknaam selecteren om bovenstaande speciale driewielers te zien.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen voor de beste driewielers tegen de laagste prijs bij de belangrijkste speelgoedwinkels van Nederland.

Zie ook: Meer informatie kinderfietsen, loopfietsen, stepjes e.d.


Samenvatting:
De driewieler is al generaties lang leuk speelgoed voor peuters voor wie een gewone fiets nog niet haalbaar is.  Hoewel de basis driewieler een standaard fietsje is, zijn er wel degelijk verschillen. Je hebt driewielers van hout, metaal en kunststof, en er zijn ook speciale driewielers, zoals een driewieler met ruimte voor een passagier. Bovenaan deze pagina vind je meer dan 200 leuke speelgoed driewielers voor kinderen, met al hun specificaties en prijzen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.