Driewieler. Tips en informatie.

De driewieler. Wie heeft er als peuter nou niet op gereden? En nog steeds rijdt bijna iedere peuter op een driewieler rond. Heerlijk speelgoed voor kleine snelheidsduivels.


Wij kijken hier naar leuke driewielers en geven handige tips voor bij het kopen van een driewieler.


Driewielers zijn er voor kinderen van een half jaar tot vier jaar.

Goedkoop een goede driewieler kopen

Zoek je een leuke driewieler kijk dan bij de aanbiedingen van driewielers bij de belangrijkste speelgoedwinkels in Nederland. Hier vind je de leukste fietsen van de beste merken tegen een lage prijs. Populaire en goede merken driewielers zijn Kettler, Smoby, Little Tikes en SmarTrike.

Driewielers voor meisjes en driewielers voor jongens

Er is op het eerste gezicht nogal een verschillend aanbod tussen driewielers voor meisjes en driewielers voor jongens. Het fietsje is echter in beide gevallen vaak gelijk. Het grote verschil zit hem in de kleurstelling. Deze is vaak roze voor meisjes en blauw voor jongens). Ook zijn diverse driewielers op een populair figuurtje gebaseerd, en daarin verschilt de voorkeur tussen meisjes en jongens ook behoorlijk. Bij meisjes zijn de Frozen driewieler en de Finding Dory driewieler favoriet, terwijl de jongens liever een Cars driewieler of Paw Patrol driewieler hebben.

Handig voor de kleinsten: Een duwstang

Heel handig bij een goede driewieler is de duwstang. Deze zorgt er voor dat je de driewieler als een soort wandelwagen kunt gebruiken. Handig als de kleine even geen zin heeft om zelf te lopen of als je een wat grotere afstand wil afleggen. Veel kinderen zitten liever op een leuk fietsje dan in een buggy.

Een metalen driewieler of kunststof driewieler

Let vooral ook op het materiaal. Een kunststof driewieler kan er heel mooi uitzien en is vaak lekker goedkoop, maar een stalen of metalen driewieler is veel sterker en minder kwetsbaar.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen voor de beste driewielers tegen de laagste prijs bij de belangrijkste speelgoedwinkels van Nederland.

Zie ook: Meer informatie kinderfietsen, loopfietsen, stepjes e.d.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.