Mario Kart racebaan Carrera

Kijk hier voor de Mario Kart racebaan die door Carrera wordt uitgebracht. Carrera is de nummer 1 fabrikant van elektrische racebanen.

Mario Kart racebaan Carrera

Van hun Carrera Go racebanen zijn diverse unieke versies uitgebracht. Zo heb je naast hun Formule 1, toerwagen en DTM racebanen ook een Mario Kart racebaan uitgebracht. Met deze Mario Kart racebaan kun je racen met Mario, Luigi, Yoshi, Peach, Toad en andere Nintento helden.

Carrera Go Mario Kart racebaan

Carrera Go Mario Kart racebaanCarrera levert zelfs meerdere van deze Mario Kart racebanen. Carrera racebanen met verschillende lengtes, maar ook met verschillende techniek. Je kunt namelijk kiezen voor een Mario Kart racebaan uit de Carrera Go serie (de standaard Carrera racebaan), maar ook voor een Carrera First Maria Kart racebaan. 

Een Carrera First racebaan is geschikt voor kleine kinderen vanaf 3 jaar. De auto's (of in dit geval de Mario karts) gaan minder hard, de karts zijn kleiner en het bijna niet mogelijk om de karts uit de bocht te laten vliegen zoals bij een andere racebaan.


Carrera First Mario Kart racebaan

Carrera First Mario Kart racebaan
De Mario Kart banen worden meestal geleverd met Mario en Luigi als coureurs, maar andere Nintendo coureurs zijn los verkrijgbaar.

Onderwerp:
De Mario Kart racebaan is een Carrera racebaan met Mario, Luigi en de andere Nintendo figuurtjes als coureur. Het zijn meerdere Carrera Mario Kart racebanen want je kunt kiezen voor een Carrera First Mario Kart racebaan of een Carrero Go Mario Kart racebaan in diverse versies. Kijk hier boven voor de aanbiedingen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.