Elektrische kinderauto met accu

Aanbiedingen van een leuke elektrische kinderauto. In zo'n speelgoedauto met accu kan een kind echt rondrijden. 

De elektrische kinderauto met accu wordt steeds populairder. En deze kinderauto's waarin kinderen echt in kunnen rondrijden worden ook steeds geavanceerder. Je hebt ze bijvoorbeeld nu al met ingebouwde autoradio!
Lamborgini kinderauto elektrisch

Lamborghini kinderauto elektrisch

Kleine kinderen rijden echt rond in deze elektrische kinderauto's. Je hebt tegenwoordig een keuze uit heel veel modellen en merken.

Pappa en mamma kunnen op een autoboulevard kiezen uit talloze auto's, maar voor de koters is de keuze niet veel kleiner. De elektrische kinderauto is het speelgoed van deze tijd. Veel speelgoedfabrikanten brengen echt rijdende kinderauto's naar de speelgoedwinkel.


In dit overzicht met leuke elektrische speelgoedauto's vind je vele honderden van dit soort accu-voertuigen waarin kinderen echt kunnen rondrijden. Dit geeft wel aan hoe enorm groot de keuze uit echt rijdende elektrische kinderauto's tegenwoordig is.


Mercedes kinderauto elektrisch met accu

Mercedes kinderauto met accu

Vrijwel alle populaire automodellen zijn vandaag de dag dan ook als elektrische kinderauto met accu te koop. Zo kom je in het bovenstaande overzicht met accu kinderauto's elektrische kinderauto's tegen die replica's zijn van echte auto's van Ferrari, Lamborghini, BMW, Bugatti, Audi, Landrover, Porsche, Bentley en Mercedes, maar ook van Volkswagen, Ford, Jeep, Range Rover, Mini, Volvo en Fiat, en bijvoorbeeld trucks, tractoren en andere werkvoertuigen.

Een Ferrari kinderauto, een Lamborghini kinderauto, een Bentley kinderauto, dat zijn merken waarvan vader en moeder alleen maar kunnen dromen.

Hieronder een paar leuke voorbeelden van elektrische kinderauto's met accu.


Roze cabrio
Voor welke auto ga jij? Een roze Mini Cooper? Hij staat tot je beschikking. Aangedreven door een 6V accu en met de (zeer veilige) topsnelheid van wel 4 kilometer per uur. De ideale kinderauto (een cabrio natuurlijk) voor peuter-meisjes om indruk te maken bij de peuter-jongens.


Mini kinderauto cabrio
Mini kinderauto cabrio

Snelle Audi kinderauto
Maar omgekeerd maakt zo'n jongetje natuurlijk ook graag indruk. Bijvoorbeeld in zo'n stoere snelle Audi speelgoedauto met accu. Of toch liever een BMW accu-voertuig of een Mercedes accu-kinderauto. Dit soort merken is heel populair bij de elektrische kinderauto's met accu. 

Bij het bovenstaande overzicht van elektrische kinderauto's kun je het automerk waarvan je de accu auto's voor kinderen wilt zien aanvinken. Alle grote en populaire automerken zijn vertegenwoordigd. 


Audi kinderauto accu

Audi kinderauto


Lamborghini of Ferrari auto met accu motor
Wat de kans is bijvoorbeeld heel groot dat de peuter niet voor Duitse degelijkheid gaat maar voor Italiaanse stijl en paardenkracht. Bijvoorbeeld die van een Lamborghini accu-auto of een echte (elektrische) Ferrari. Vanaf drie jaar rij je tegenwoordig al Ferrari. En stevig ook, want we zagen een Ferrari elektrische kinderauto die is voorzien van een 12V motor. Daarmee rij je de tegels uit de speelplaats.


Ferrari kinder auto

Ferrari kinderauto


Stoere elektrische quads
Ook de Quad speelgoedauto's met accu zijn heel populair. Deze elektrische kinderauto's zien er waanzinnig cool uit, maar zijn heel veilig met hun topsnelheid van slechts enkele kilometers per uur.

Elektrische quad kind

Speelgoed Quad elektrisch kinderen


Eenpersoons en tweepersoons elektrische kinderauto's

Een elektrische kinderauto met accu kan verschillende afmetingen hebben. De wat grotere kinderauto's zijn geschikt voor twee personen (twee kinderen). Dat is natuurlijk wel zo leuk, want dan kan een kind een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen als het kind gaat toeren.

Elektrische kinderauto met afstandsbediening

Veel kinderauto's worden met een afstandsbediening geleverd. Deze afstandsbediening stelt ouders in staat om van afstand in te grijpen en de snelheid van de kinderauto te verminderen.

Kijk bovenaan deze pagina voor de leukste elektrische kinderauto's en hun prijs.


Samenvatting:
Op deze pagina vind je honderden elektrische kinderauto's met accu waarin een kind echt kan rondrijden. Van alle sportwagens en populaire auto's is tegenwoordig wel een elektrische kinderauto te koop. Een paar speciale elektrische kinderauto's met accu bekijken we hier wat beter.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.