Elektrische kinderauto's met accu

De elektrische kinderauto met accu wordt steeds populairder. En ze worden ook steeds geavanceerder. Je hebt ze bijvoorbeeld nu al met ingebouwde autoradio!


Kleine kinderen rijden echt rond in deze elektrische kinderauto's. Je hebt tegenwoordig een keuze uit heel veel modellen.

Pappa en mamma kunnen op een autoboulevard kiezen uit talloze auto's, maar voor de koters is de keuze niet veel kleiner. De elektrische kinderauto is het speelgoed van deze tijd. vele speelgoedfabrikanten brengen echt rijdende kinderauto's naar de speelgoedwinkel.


Roze cabrio
Voor welke auto ga jij? Een roze Mini Cooper? Hij staat tot je beschikking. Aangedreven door een 6V accu en met de (zeer veilige) topsnelheid van wel 4 kilometer per uur. De ideale kinderauto (een cabrio natuurlijk) voor peuter-meisjes om indruk te maken bij de peuter-jongens.


Snelle Audi kinderauto
Maar omgekeerd maakt zo'n jongetje natuurlijk ook graag indruk. Bijvoorbeeld in zo'n stoere snelle Audi speelgoedauto met accu. Of toch liever een BMW accu-voertuig.Ferrari auto op accu
Nee, waarschijnlijk gaat de peuter liever voor een echte (elektrische) Ferrari. Vanaf drie jaar rij je tegenwoordig al Ferrari. En stevig ook, want de Ferrari elektrische kinderauto is voorzien van een 12V motor. Daarmee rij je de tegels uit de speelplaats.

Stoere elektrische quads
Ook de Quad speelgoedauto's met accu zijn heel populair. Deze elektrische kinderauto's zien er waanzinnig cool uit, maar zijn heel veilig met hun topsnelheid van slechts enkele kilometers per uur.

Formule 1 kinderauto
Maar voor de echte PK's ga je natuurlijk voor een Formule 1 auto. En ook deze zijn als echt rijdende kinderauto met accu beschikbaar. Bijvoorbeeld de F1 Grand Prix auto van Ferrari.

Kijk bovenaan deze pagina voor de leukste elektrische kinderauto's en hun prijs.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.