Lego Minecraft. Bouw een Minecraft wereld in Lego

Aanbiedingen van Lego Minecraft speelgoed. Lego maakt het met Lego Minecraft mogelijk om zonder computer of telefoon met Minecraft te spelen.

Lego Minecraft speelgoed

Minecraft is een razend populair spel onder kinderen. Dit inspireerde Lego tot het uitbrengen van een hele serie Lego Minecraft pakketten.

Net zoals met het computerspel kun je met Lego Minecraft je eigen wereld bouwen. Daarvoor zijn grondstoffen nodig die je met Lego Minecraft pakketten kunt verbouwen.

Zo kent Lego Minecraft serie een kwekerij en diverse mijnen waar je grondstoffen kunt delven. Ook is er een pakket met alle benodigdheden om een schuilplaats en een omheining te bouwen.

En natuurlijk spelen de beruchte Creepers in Lego Minecraft ook een belangrijke rol.


Met de juiste materialen, de benodigde handigheid en heel veel fantasie kun je met Lego Minecraft je eigen wereld bouwen. En deze wereld beschermen tegen gevaren zoals zombies, endermannen en draken, en natuurlijk tegen de creepers.

Lego en Minecraft vormen een ideale combinatie waarop je al je fantasie en bouwvaardigheden kunt loslaten. Met mooie pakketten om te bouwen en om er daarna mee te spelen.

Populaire Lego Minecraft pakketten

Dit Lego Minecraft speelgoed is populair:

LEGO Minecraft Vossenhut - 21178
LEGO Minecraft Creeper Hinderlaag - 21177
LEGO Minecraft Koraalrif - 21164
LEGO Minecraft Paddenstoelenhuis - 21179
LEGO Minecraft Verwoeste Portaal - 21172
LEGO Minecraft De Verlaten Mijn - 21166
LEGO Minecraft Bewakersstrijd - 21180
LEGO Minecraft Varkenshuis - 21170
LEGO Minecraft IJskasteel - 21186

Kijk bij de bovenstaande  aanbiedingen van Lego Minecraft voor al het leuke speelgoed uit deze serie tegen betaalbare prijzen.


Zie ook: 

Onderwerp:
Lego Minecraft combineert het populaire Lego bouwspeelgoed met het populaire videospel Minecraft. Je speelt met Mincraft maar dan zonder computer of telefoon maar met Lego bouwsteentjes. Trek de kinderen weg van het beeldscherm met Lego Minecraft.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.