RC auto. Aanbiedingen en tips van afstand bestuurbare auto's

Het aanbod aan RC auto's (van afstand bestuurbare auto's) is heel divers. Je hebt eenvoudige van afstand bestuurbare speelgoed auto's maar ook gedetailleerde echt rijdende schaalmodellen en super snelle RC auto's waarmee wedstrijden gehouden kunnen worden. Hier kijken we naar alle soorten RC auto's en geven tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van een goede radiobestuurbare auto.

Overzicht alle RC auto's

Kijk om te zien wat er allemaal aan RC auto's te koop is, wat deze van afstand bestuurbare auto's kosten en wat ze allemaal kunnen bij de aanbiedingen alle RC auto's. Daar vind je meer dan 700 van deze Radio Controlled auto's. Je kunt daar door je voorkeuren aan te vinken makkelijk de voor jou geschikte RC auto's selecteren.

Informatie en tips RC Auto's

Op onze website HetLeuksteSpeelgoed.nl vind je veel tips en informatie met betrekking tot leuke en goede RC auto's. Hieronder vind je een selectie van de meest populaire van deze artikelen.

Zie ook

Bereik van de afstandsbediening

Een belangrijk gegeven bij een RC auto is het bereik van de afstandsbediening. Hierin is een bijzonder groot verschil. Bij veel RC stokt het bereik al voor de 20 meter. Bij de beste, en meest serieuze RC auto's, is het bereik meer dan 100 meter. Dit zijn de RC auto's waarmee je serieus kunt racen.


Carrera RC terreinauto


Frequenties voor RC auto's

Wil je met je RC auto tegen een andere van afstand bestuurbare auto racen, dan moet je de auto's op een verschillende frequentie instellen, want anders neem je elkaars bediening over. Veel gebruikte frequenties door RC speelgoed zijn 27 Mhz en 40 Mhz. In races wordt vaak de 2.4 GHz frequentie gebruikt. Deze frequentie kan namelijk door meerdere spelers gebruikt worden omdat iedereen binnen de 2.4 GHz frequentie een eigen kanaal kan kiezen.


Maisto RC auto Red Bull Formule 1


Snelheid RC auto's

In het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van RC auto's kun je aangeven hoe snel je van afstand bestuurbare auto moet kunnen rijden. Wil je races rijden (en ook kunnen winnen) kies dan voor een RC auto die minimaal de 20 km/u haalt.


Tamiya RC auto Mercedes AMG


Circuit of offroad?

Waar wil je rijden met je RC auto? Je hebt van afstand bestuurbare auto's die alleen geschikt zijn voor het racen op asfalt. Vaak zijn dit schaalmodellen van bekende auto's zoals RC schaalmodellen van een Ferrari, Mercedes, BMW, Bugatti of Porsche. Alle grote automerken zijn vertegenwoordigd bij de bovenstaande aanbiedingen van RC auto's.

Daarnaast zijn er veel offroad RC auto's. Deze staan hoog op de wielen en beschikken over dikke en grote banden zodat je er ook mee door het gras en ruw terrein kunt rijden. Vaak zijn dit schaalmodellen van bestaande terreinauto's en buggy's, maar vaak ook zijn het speciaal voor RC gebruik ontworpen of aangepaste offroad auto's.


Nikko RC auto offroad


Brandstof RC auto's

Nagenoeg alle RC auto's in het overzicht zijn elektrische RC auto's. Deze werken op batterijen of beschikken over een oplaadbare accu. Daarnaast is er een beperkt aantal RC auto's die op benzine rijden.

Merken en prijzen RC auto's

Het maken van een echt goede RC auto is best specialistisch werk. Daarom zijn er enkele fabrikanten die op dit punt uitblinken. Merken met een groot aanbod aan goede RC auto's zijn Nikko, Traxxas, Carrera, Reely en Jamara.


Jamara RC Ferrari

De prijzen zijn heel divers. De gemiddelde prijs van de circa 700 RC auto's die we in het bovenstaande overzicht hebben staan is een kleine 80 euro, maar je kan er net zoveel aan uitgeven als je wil. De prijzen lopen namelijk uiteen van een euro of 15 voor een leuke maar eenvoudige RC speelgoedauto tot meer dan 500 euro voor een RC auto waarmee je aan races kunt deelnemen.

Kijk in het bovenstaande overzicht met RC auto aanbiedingen voor alle mogelijkheden en actuele lage winkelprijzen.Onderwerpen:
Op deze pagina vind je verwijzingen naar al onze tips met betrekking tot van afstand bestuurbare auto's (RC auto's). Met de beste RC auto's en de beste winkels om goedkoop online een radiografisch bestuurbare auto te kopen. Ook vind je hier de nodige informatie over RC auto's en een link naar honderden van afstand bestuurbare auto's.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.