RC auto. Afstand bestuurbare auto's. Aanbiedingen en tips

Aanbiedingen van RC auto's (een radiografisch van afstand bestuurbare auto). Met tips voor het kiezen van je beste afstandbestuurbare auto.

beste rc auto. van afstand bestuurbare auto's

Het aanbod aan RC auto's (van afstand bestuurbare auto's) is heel divers. Je hebt eenvoudige van afstandbestuurbare speelgoed auto's maar ook gedetailleerde echt rijdende schaalmodellen en super snelle RC auto's waarmee wedstrijden gehouden kunnen worden. 

Hier kijken we naar alle soorten RC auto's en geven tips en informatie voor bij het kiezen en kopen van een goede radiobestuurbare auto. Ook vind je hier aanbiedingen van alle goede afstand bestuurbare auto's bij de beste en goedkoopste winkels.

Overzicht en aanbiedingen alle RC auto's

Kijk hieronder om te zien wat er allemaal aan RC auto's te koop is, wat deze van afstand bestuurbare auto's kosten en wat ze allemaal kunnen bij de RC auto keuzehulp met aanbiedingen van meer dan 100 RC auto's en selectie mogelijkheden om jouw beste RC auto te vinden.

Bij de aanbiedingen van de beste (en goedkoopste) RC winkels vind je nog veel meer goede van afstand bestuurbare auto's en kun je deze radio afstandbestuurbare auto's goedkoop kopen.


Tips kiezen beste RC auto

Hieronder geven we eerst tips voor bij het kiezen van je beste van afstand bestuurbare RC auto en kijken we daarna naar enkele van de beste RC auto's in verschillende soorten en verschillende prijsklassen.


Bereik van de afstandsbediening
Een belangrijk gegeven bij een RC auto is het bereik van de afstandsbediening. Hierin is een bijzonder groot verschil. Bij een goedkope RC auto stokt het bereik vaak al voor de 20 meter. Bij de beste, en meest serieuze radio bestuurbare auto's, is het bereik meer dan 100 meter. 

In deze laatste categorie van afstand bestuurbare auto's vind je de RC auto's waarmee je serieus kunt racen.

RC terreinauto Carrera

Carrera RC terreinautoFrequenties voor RC auto's 
Wil je met je RC auto tegen een andere van afstand bestuurbare auto racen? Dan moet je de auto's op een verschillende frequentie instellen, want anders neem je elkaars bediening over. 

Veel gebruikte frequenties dat door radiografisch bestuurbaar speelgoed wordt gebruikt zijn 27 Mhz en 40 Mhz. 

In races wordt vaak de 2.4 GHz frequentie gebruikt. Deze frequentie kan namelijk door meerdere spelers gebruikt worden omdat iedereen binnen de 2.4 GHz frequentie een eigen kanaal kan kiezen.


F1 RC auto Max Verstappen

Maisto RC auto Red Bull Max VerstappenSnelheid RC auto's 
In het bovenaan genoemde overzicht met aanbiedingen van afstandbestuurbare auto's kun je aangeven hoe snel je van afstand bestuurbare auto moet kunnen rijden. Wil je races rijden (en ook kunnen winnen) kies dan voor een RC auto die minimaal de 20 km/u haalt.


Tamiya RC auto Mercedes AMG

Tamiya RC auto Mercedes AMGCircuit of offroad racen? 
Waar wil je rijden met je RC auto? Je hebt van afstand bestuurbare auto's die alleen geschikt zijn voor het racen op asfalt. Vaak zijn dit schaalmodellen van bekende auto's zoals RC schaalmodellen van een Ferrari, Mercedes, BMW, Bugatti of Porsche. 

Alle grote automerken zijn vertegenwoordigd bij de bovenstaande aanbiedingen van RC auto's.

Daarnaast zijn er veel offroad RC auto's. Deze staan hoog op de wielen en beschikken over dikke en grote banden zodat je er ook mee door het gras en ruw terrein kunt rijden. 

Vaak zijn dit schaalmodellen van bestaande terreinauto's en buggy's, maar vaak ook zijn het speciaal voor RC gebruik ontworpen of aangepaste offroad auto's zoals de Nikko RC auto op de foto hier onder.


Nikko RC auto offroad

Nikko RC auto offroad


Elektrische RC auto of RC auto benzine? 
Nagenoeg alle radio bestuurbare auto's in het overzicht zijn elektrische RC auto's. Deze afstandbestuurbare auto's werken op batterijen of beschikken over een oplaadbare accu. 

Daarnaast is er een beperkt aantal RC auto's die op benzine rijden. Dit zijn wel vaak goede, meer professionele, radiografisch bestuurbare auto's. Zoek je een goede RC auto op benzine? Kijk dan bij de bovenaan genoemde beste winkels. Daar vind je ook volop RC auto's met benzinemotor.

Merken en prijzen RC auto's

Het maken van een echt goede RC auto is best specialistisch werk. Daarom zijn er enkele fabrikanten die op dit punt uitblinken. Merken met een groot aanbod aan goede RC auto's zijn Nikko, Traxxas, Carrera, Reely en Jamara.

Jamara RC Ferrari van afstand bestuurbaar

Jamara RC Ferrari

De prijzen zijn heel divers. De gemiddelde prijs van de circa 700 RC auto's die we in het bovenstaande overzicht hebben staan is een kleine 80 euro, maar je kan er net zoveel aan uitgeven als je wil. 

De prijzen lopen namelijk uiteen van een euro of 15 voor een leuke maar eenvoudige RC speelgoedauto tot meer dan 500 euro voor een RC auto waarmee je aan races kunt deelnemen.


RC speelgoed en voor RC auto's voor volwassenen
Je hebt RC auto's dan ook in vele soorten en maten. Radiografisch bestuurbare speelgoedauto's van bijvoorbeeld Dickie Toys, Vtech en Vilac, maar ook heel professionele (en dure) RC auto's van een merk als Traxxas. 

Deze Traxxas RC auto's zijn echt gericht op volwassenen. Deze radiografisch bestuurbare auto's leveren enorm goede prestaties. Over Traxxas afstand bestuurbare auto's later meer.

Nikko RC auto's
Eerst kijken we naar de afstand bestuurbare auto' s van Nikko. Niet iedereen wil honderden euro's betalen voor een RC auto, en dat hoeft ook niet. De meest populaire RC auto's zijn die van Nikko, die heel betaalbaar zijn.

De radiografisch bestuurbare auto's van Nikko zijn goed van kwaliteit en hier betaal je maar een paar tientjes voor. Erg gewild is de Nikko VaporizR, een radiografisch bestuurbaar amfibievoertuig waarmee je over het land kunt scheuren, maar die je ook als RC boot kunt gebruiken. De Nikko VaporizR kan de meest ruige terreinen aan.

Verderop deze pagina kijken we naar deze Nikko afstandbestuurbare auto.


Traxxas RC auto's
Maar eerst de beloofde aandacht voor Traxxas. Deze RC fabrikant maakt echt serieuze radiografisch bestuurbare auto's die gebruikt worden voor RC races. Zowel verhard als onverhard.


Traxxas RC afstand bestuurbare auto

Traxxas RC afstand bestuurbare auto


De hier afgebeelde Traxxas Slash Mark Jenkins is voor Traxxas begrippen een goedkoop instapmodel. Dan praten we over bedragen onder de 300 euro. Traxxas heeft ook RC auto's die ruim boven de 1.000 euro kosten.

Meer leuke van afstand bestuurbare auto's

Hieronder hebben we nog wat tips met aanbevolen RC auto's. 

Radiografisch bestuurbare Red Bull Max Verstappen
De meest populaire van afstand bestuurbare auto is op dit moment de RC auto van Max Verstappen. Hoe hard kan jij met deze Formule 1 Red Bull? Maak de snelste rondetijd of race tegen andere RC auto's.


RC Auto Max Verstappen / Red Bull

RC Auto Max Verstappen / Red Bull


Deze RC Red Bull is een replica in de schaal 1:24  an de Red Bull RB13. Deze wagen rijdt en stuurt heel goed en is een waarheidsgetrouwe kopie van de echte Red Bull Formule 1 auto, die met een prijs onder de 30 euro heel betaalbaar is.

Kijk voor de actuele prijs, meer informatie en gebruikerservaringen van deze Formule 1 RC auto van Red Bull en Max Verstappen in het bovenstaand keuzehulp met alle RC auto's.


Nikko Vaporizr 3
De Vaporizr 3 van afstand bestuurbare auto is alweer de derde versie van de populaire Vaporizr van RC-specialist Nikko.

De Vaporizr is een unieke RC auto die geschikt is voor alle terreinen. Asfalt, onverhard, ijs, sneeuw, ja zelf op het water kan deze volledig amfibische op afstand bestuurbare auto zich voortbewegen.

De Nikko Vaporizr 3 is daarvoor voorzien van niet één maar twee motoren en van 4x4 aandrijving.


Nikko Vaporizr 3 RC auto
Nikko Vaporizr 3 RC auto


Je kunt 460 graden spins met deze leuke RC auto maken en zijn topsnelheid bedraagt wel 15 kilometer per uur. Ook het bereik van de radiografische besturing is ver (40 meter). Dit maakt deze RC auto ideaal voor racen. Dat kan met wel 10 auto's tegelijk.

In de RC auto keuzehulp vind je alle informatie en de laagste prijs van deze afstand bestuurbare auto van Nikko.


Nintendo Super Mario Kart RC
Superleuk is deze kart met Mario van Carrera. Race nu echt met Super Mario, en doe dat eventueel tegen de andere tegenstanders uit het spel want ook van Yoshi en Peach zijn dit soort RC auto's te koop. 

Ook deze Mario Kart afstandbestuurbare RC auto's vind je in de keuzehulp met alle RC auto's.

Mario Kart RC auto van afstand bestuurbaar

Mario Kart RC auto van afstand bestuurbaar


Deze RC kart kan (net zoals in het spel) ook offroad en racen kan met tot wel 15 andere coureurs. Met een grote kans dat je wint, want met de Carrera RC Full Function controller kun je perfect manoeuvreren.


Nikko VelociTrax
Eerder was de Nikko VelociTrax genomineerd voor speelgoed van het jaar. Dat geeft wel aan dat dit een unieke RC auto is. Nikko heeft zichzelf overtroffen met deze op afstand bestuurbare speelgoedauto die dankzij zijn rupsbanden op de slechtste terreinen uit de voeten kan.

Nikko VelociTrax RC terreinauto op rupsbanden

Nikko VelociTrax RC terreinauto op rupsbanden


Ondanks zijn rupsbanden is deze RC auto toch snel (14 km/u) en wendbaar. Je maakt er zelfs 360 graden spins mee. In het overzicht vind je alle informatie.


Cars van afstand bestuurbare auto's
Tot slot tips voor een van afstand bestuurbare auto voor een letterlijk kleine doelgroep. Een echte RC auto voor een kind.

Cars RC auto

Cars RC auto Dickie Toys


In het overzicht vind je meerdere radiografisch bestuurbare auto's uit de Cars films. Hierboven staan bijvoorbeeld de Bliksem McQueen RC auto van speelgoed-fabrikant Dickie.  Maar bij de aanbiedingen van afstand bestuurbare auto's vind je ook Cars RC auto's van bijvoorbeeld Cruz Ramirez en Jackson Storm.

Ook de truck waarin Bliksem McQueen vervoerd wordt (Mack Truck) is in deze serie als op afstand bestuurbare auto te koop. Al deze afstand bestuurbare auto's voor kinderen zijn in de bovenstaande RC auto keuzehulp te vinden.


Dickie Toys Cars F1 RC auto

Deze RC auto is ook geschikt voor kleinere kinderen zoals peuters en kleuters.


Zie ook

Kijk in het bovenstaande overzicht met RC auto aanbiedingen voor alle mogelijkheden en actuele lage winkelprijzen.Onderwerpen:
Op deze pagina vind je verwijzingen naar al onze tips met betrekking tot van afstand bestuurbare auto's (RC auto's). Met de beste RC auto's en de beste winkels om goedkoop online een radiografisch bestuurbare auto te kopen. Ook vind je hier de nodige informatie over RC auto's en een link naar honderden van afstand bestuurbare auto's.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.