Lego Duplo Cars. Tips en aanbiedingen

Aanbiedingen van Lego Duplo Cars en tips om de leukste Cars Duplo te vinden.

Lego Duplo Cars

Kinderen kunnen zelf spelen en bouwen met Bliksem McQueen, Sally, Takel en de andere auto's uit de beroemde Cars films. Deze Cars auto's zijn allemaal beschikbaar in de nieuwe Duplo Cars serie van Lego.

Er  zijn meerdere pakketten van Lego Duplo te koop met Cars als thema.


Opgelet: Naast Duplo Cars is er ook een serie Lego Cars (met Lego steentjes i.p.v. Duplo). Deze serie is uitgebreider dan Duplo Cars. Aanbiedingen Lego Cars.


Lego heeft alle personages uit de Cars tekenfilms in Duplo vereeuwigd. Bliksem McQueen, Takel, Doc Hudson, Sally, Flo, Sheriff, ze komen allemaal bijeen in het Duplo Flo's Cafe in Radiator Springs voor een verfrissende tankbeurt.
Duplo Cars

Er zijn diverse Lego Duplo Cars speelgoed pakketten te koop. 

Bijvoorbeeld de Tokyo Race (Lego 5819) gebaseerd op de tweede Cars film. Deze Duplo set bestaat uit Bliksem McQueen, Carla en een de start en finish van het Tokyo World Grand Prix Circuit.

Of de Lego Duplo doos met de Piston Cup Race (Lego 10857) uit Cars 3. In deze race neemt Bliksem McQueen het op Jackson Storm, daarbij aangemoedigd door Luigi.

Ook populair is de Lego Duplo set 10924 met Bliksem, Takel waarmee afwisseld een circuit en de garage van Takel gemaakt kunnen worden.

En zo zijn er nog meer leuke Lego Duplo Cars speelgoed bouwsets. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Lego Duplo Cars voor alle prijzen en mogelijkheden.

Zie ook: 

Onderwerp:
Aanbiedingen van Lego Duplo Cars speelgoed. Dit zijn Duplo bouwsets met Cars als thema.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.