Carrera racebaan. Aanbiedingen en tips

De Carrera racebaan geldt als het beste racebaan speelgoed. Kijk hier voor de leukste Carrera racebanen.

Carrera racebaan

Carrera is HET merk voor speelgoed racebanen. Het is een echte specialist die tientallen verschillende racebanen uitbrengt en heel veel bijbehorende raceauto's en baandelen om zelf een racebaan te ontwikkelen. Hier kijken we naar de leukste kant en klare Carrera racebanen.


Overzicht racebanen Carrera

Hieronder hebben we de (volgens ons) leukste Carrera racebanen op een rijtje gezet. Al deze racebanen vind je in het aanbiedingen alle Carrera racebanen. Daar vind je ook alle prijzen, specificaties, beschrijvingen en ervaringen van gebruikers.

Bij de bovenstaande Carrera racebaan aanbiedingen vind je nog meer Carrera racebanen dan de onderstaande elektrische racebanen, want Carrera brengt ieder jaar nieuwe versies uit van de banen.

Max Verstappen tegen Lewis Hamilton

De meest populaire Carrera racebaan is de Formule 1 racebaan, met Max Verstappen en Lewis Hamilton. 

Op een snelle racebaan met uitdagende bochten nemen de Red Bull van Max Verstappen en de Mercedes van Lewis Hamilton het tegen elkaar op. 

Carrera racebaan Max Verstappen

Carrera Go racebaan Max Verstappen Lewis Hamilton


Het gaat snel, maar gas terugnemen is toch echt nodig wil je het circuit niet via de verkeerde route verlaten. Kijk voor de actuele prijs van deze populaire Carrera Go racebaan met Max Verstappen in het bovengenoemde overzicht met alle Carrera racebanen.

Laat je Max liever tegen een andere tegenstander rijden? In het overzicht vind je ook de Carrera Go Race to Win racebaan waarin Max Verstappen het tegen een Ferrari opneemt. Of kies daar voor een duel tussen Mercedes en Ferrari.

Carrera Cars racebaan

Voor de wat jongere coureurtjes heeft Carrera de Carrera First serie. In deze serie vind je diverse Carrera racebanen waarmee je met Lightning McQueen (Cars) kunt racen.

De racebanen van Carrera First racebanen zijn wat makkelijker op te rijden. Zo is de hier onder afgebeelde Carrera First Cars racebaan een eenvoudige achtvormige baan zonder looping en met twee gelijke bochten. 

Zodoende vliegt de auto slechts bij hoge uitzondering van de baan en dit is voor kleinere kinderen veel leuker. Zelfs peuter kunnen al racen met deze Carrera Cars racebaan uit de Carrera First serie.


Carrera First Cars racebaan

Carrera Cars racebaan

Carrera First Cars racebaan

De meegeleverde Carrera raceauto's zijn van Lightning McQueen en zijn vriendinnetje Cruz Ramirez en McQueen is ook te zien op een grote afbeelding op het middenterrein. . De baan werkt op batterijen en niet op netstroom. Kijk in het overzicht voor de actuele lage prijs.

Toch liever een moeilijkere baan? Langer, met uitdagende bochten en een looping? Voor iets grotere kinderen is er in het bovenstaand overzicht ook de 5 meter lange Cars 3 Finish First racebaan te vinden.


Mario Kart op je Carrera racebaan

Deze Carrera racebaan staat helemaal in het teken van Mario Kart 8. Super Mario racet tegen Luigi op een 4,9 meter lange Carrera racebaan voorzien van looping, vangrails, reclameborden en een mechanische ronde teller.
Voor kleinere kinderen is er ook een Carrera First racebaan van Mario. Op deze baan rijdt Mario tegen Yoshi. Het circuit is vormgegeven als de bovenstaande Carrera First Cars racebaan, maar dan natuurlijk in Mario Kart stijl. In het overzicht vind je alle informatie.

Carrera DTM racebaan

Liever racen met toerwagens? Bij de Carrera Go DTM Speed Club racebaan nemen de de Audi RS5 DTM en de Red Bull BMW M4 DTM het tegen elkaar op. Dit is een echte racebaan voor liefhebbers, bijna 9 meter lang en vol uitdagingen. Kijk in het bovenstaande overzicht voor deze uitdagende track en de lage actuele winkelprijs.

Je vindt daar ook een Carrera Go DTM speelgoed racebaan waarin Audi het tegen Mercedes opneemt.Ook van het GT toerwagenkampioenschap is er een mooie Carrera Go racebaan te koop (met een Audi R8 LMS Audi Sport Team en een Mercedes-AMG GT). En zo vind je er nog een groot aantal andere mooie racetracks met dit soort snelle toerwagens.

Carrera First Mini Cooper racebaan

Nog een leuke racebaan uit de Carrera First serie. Met een eenvoudige baan waar de auto's niet uitvliegen. Met grappige Mini Coopers die de doelgroep (peuters en kleuters) zeer aanspreken.


En zo zijn er ook leuke Carrera First racebanen, zoals van Mickey Mouse en Donald Duck (in een roadster).

Kijk voor alle Carrera racebanen tegen een lage prijs in het bovenaan genoemde overzicht met alle Carrera racebanen.

Zie ook: 
De top van de speelgoedracebanen zijn de Carrea speelgoed racebanen. Carrera maakt tientallen verschillende racebanen met verschillende raceauto's. Voor kleine kinderen zijn er de Carrera First banen die niet zo moeilijk zijn. Doordat een Carrera First racebaan makkelijke bochten en geen looping heet vliegen de raceauto's niet snel van de baan. Carrera Go is een serie meer geavanceerde miniatuur racebanen met onder andere de Formule 1 auto's van Max Verstappen en Lewis Hamilton, maar ook DTM racebanen en andere uitdagende speelgoed racebanen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.