De leukste Carrera racebanen


Carrera is HET merk voor speelgoed racebanen. Het is een echte specialist die tientallen verschillende racebanen uitbrengt en heel veel bijbehorende raceauto's en baandelen om zelf een racebaan te ontwikkelen. Hier kijken we naar de leukste kant en klare Carrera racebanen.


Hieronder hebben we de (volgens ons) leukste Carrera racebanen op een rijtje gezet. Al deze racebanen vind je in het overzicht alle Carrera racebanen. Daar vind je ook alle prijzen, specificaties, beschrijvingen en ervaringen van gebruikers.

Max Verstappen tegen Lewis Hamilton

Carrera Go Speed Stars, met Max Verstappen en Lewis Hamilton. Op een snelle racebaan met een steile kuipbocht nemen de Red Bull en Mercedes het tegen elkaar op. Daarbij komen zelfs iets tegen dat je op circuits als dat van Monaco niet aantreft, een looping!Het gaat snel, maar gas terugnemen is toch echt nodig wil je het circuit niet via de verkeerde route verlaten. Kijk voor de actuele prijs van deze populaire Carrera racebaan met Max Verstappen in het bovengenoemde overzicht met alle Carrera racebanen.

Laat je Max liever tegen zijn teamgenoot rijden? In het overzicht vind je ook de Carrera Max Power racebaan met twee Red Bulls. En tevens is er een Max Action racebaan te vinden waarin Max Verstappen het opneemt tegen de Ferrari van Sebastian Vettel.

Carrera Cars racebaan

Voor de wat jongere coureurtjes heeft Carrea de Disney Cars 3 racebaan uit de Carrera First serie. De racebanen van Carrera First racebanen zijn wat makkelijker op te rijden. Zo is de Cars racebaan een eenvoudige achtvormige baan zonder looping en met twee gelijke bochten. Zo vliegt de auto slechts bij hoge uitzondering van de baan en dit is voor kleinere kinderen veel leuker. Zelfs peuter kunnen al racen met deze Carrera Cars racebaan.

De meegeleverde Carrera raceauto's zijn van Lightning McQueen en zijn vriendinnetje Cruz Ramirez en McQueen is ook te zien op een grote afbeelding op het middenterrein. . De baan werkt op batterijen en niet op netstroom. Kijk in het overzicht voor de actuele lage prijs.

Toch liever een moeilijkere baan? Langer, met uitdagende bochten en een looping? Voor iets grotere kinderen is er in het bovenstaand overzicht ook de 5 meter lange Cars 3 Finish First racebaan te vinden.


Mario Kart op je Carrera racebaan

Deze Carrera racebaan staat helemaal in het teken van Mario Kart 8. Super Mario racet tegen Luigi op een 4,9 meter lange Carrera racebaan voorzien van looping, vangrails, reclameborden en een mechanische ronde teller.


Voor kleinere kinderen is er ook een Carrera First racebaan van Mario. Op deze baan rijdt Mario tegen Yoshi. Het circuit is vormgegeven als de bovenstaande Carrera First Cars racebaan, maar dan natuurlijk in Mario Kart stijl. In het overzicht vind je alle informatie.

Carrera DTM racebaan

Liever racen met toerwagens? Bij de Carrera Go DTM Speed Club racebaan nemen de de Audi RS5 DTM en de Red Bull BMW M4 DTM het tegen elkaar op. Dit is een echte racebaan voor liefhebbers, bijna 9 meter lang en vol uitdagingen. Kijk in het bovenstaande overzicht voor deze uitdagende track en de lage actuele winkelprijs.


Ook van het GT toerwagenkampioenschap is er een mooie Carrera Go racebaan te koop (met een Audi R8 LMS Audi Sport Team en een Mercedes-AMG GT). En zo vind je er nog een groot aantal andere mooie racetracks met dit soort snelle toerwagens.

Carrera First Mini Cooper racebaan

Nog een leuke racebaan uit de Carrera First serie. Met een eenvoudige baan waar de auto's niet uitvliegen. Met grappige Mini Coopers die de doelgroep (peuters en kleuters) zeer aanspreken.


En zo zijn er ook leuke Carrera First racebanen, zoals van Mickey Mouse en Donald Duck (in een roadster).

Kijk voor alle Carrera racebanen tegen een lage prijs in het bovenaan genoemde overzicht met alle Carrera racebanen.

Zie ook: Meer tips racebanen


Onderwerpen:
Carrera racebaan, Carrera first, leuke Carrera go racebanen, max verstappen, mario kart racebaan.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.