Cars speelgoed en Cars spullen

Kijk hier voor aanbiedingen van al het leuke Cars speelgoed en andere Cars spullen.

Cars speelgoed en Cars accessoires

Sinds de eerste Cars film uit is gekomen speelt Cars een belangrijke rol in de speelgoedwinkel en in de kinderkamer. Er is veel Cars speelgoed, decoratie, kleding en andere Cars spullen te koop.

Want... wat is er eigenlijk niet aan Cars artikelen te koop. Speelgoedauto's natuurlijk maar ook een compleet Cars kleuterbed, klapstoeltjes, een partytent, een elektrische auto, kinderlampen, een rugzak en natuurlijk heel veel Cars speelgoed.


Tot slot enkele tips voor Cars speelgoed:

Carrera Cars racebaan:
Met de Cars racebaan van Carrera is het heerlijk spelen. Carrera heeft zelfs meerdere Cars racebanen in de aanbieding. Ook een Cars racebaan voor kleine kinderen.

Cars RC auto:
Of rij met het Cars auto gewoon over de vloer, op straat en in de tuin. Er zijn diverse Cars RC auto's te koop. Radiografisch bestuurbaar Cars speelgoed.

Cars auto's
Maar gewone speelgoed auto's van de Cars figuurtjes zijn natuurlijk ook leuk. Alle Cars auto's uit de films zijn ook als Cars speelgoed auto te koop.

Radiator Springs bergrace:
Race van de berg af met deze Cars speelset van Mattel. Een soort speelgoed garage maar dan als berg.

Cars 3: Ultimate lanceerder:
Met 8 banen om 8 speelgoed auto's gelijktijdig te lanceren. Welke auto komt het verst? Die heeft gewonnen!

Oral B Cars tandenborstel elektrisch:
Elektrische Cars tandenborstel. Hiermee wil een kind wel poetsen!

Cars Monopoly
Cars Monopoly is een Monopoly spel speciaal voor de kleine Cars fan ontwikkeld. Cars Monopoly is makkelijk te spelen en duurt in vergelijking met het normale spel lekker kort.

Cars Color Shifters:
Deze speelgoedauto's (natuurlijk de personages uit Cars) veranderen van kleur als je door koud of warm water rijdt.

Lego Duplo Vars:
Bliksem McQueen, Carla en veel decorstukken uit de Cars films zijn aks Duplo pakket te koop. Een klein kind vind het heerlijk om met Duplo te bouwen en te spelen, en Lego Duplo Cars is daar ideaal voor geschikt.


Cars dekbed overtrek
Hier onder slaapt de Cars fan heerlijk!

Cars Rugzak:
Met een Cars rugzak als schooltas maak je indruk op de peuterschool, kleuterschool en kinderopvang.

Feber Quad Nitro Cars Lightning McQueen:
Een echte partytent in de kleuren van Cars met afbeeldingen van Cars op het doek. 150 x 150 x 164 cm groot met een metalen frame. Ideaal voor bij een kinderfeest, of om gewoon lekker onder te spelen.

Cars loopauto:
Lightning McQueen is ook als loopauto inzetbaar. Met bewegende ogen, licht en geluid.

Al dit Cars speelgoed is goedkoop aan te schaffen via de link eerder in dit artikel.

Over de Cars films

Cars 1:
De eerste Cars film werd in 2006 uitgebracht. Het was meteen een grootse films waaraan niet alleen de beste animatie-specialisten meewerkten, maar ook de beste (stem)acteurs. Onder andere Owen Wilson, Paul Newman en Michael Keaton spraken stemmen in voor de animatiefilm. Zelfs Michael Schumacher sprak een character in (de Ferrari).

Cars 2:
In 2011 kreeg de film een vervolg met Cars 2. Ook werd er in de tussentijd een serie korte Cars tekenfilms voor de televisie uitgebracht.

Cars 3: 
De derde Cars film volgde in 2017. In het kader van Cars werd er wederom veel nieuw Cars speelgoed en nieuwe Cars spullen uitgebracht, al dan niet gebaseerd op Cars 3.

Hoewel de films al wat ouder zijn wordt er nog volop Cars speelgoed uitgebracht. En kinderen zijn nog net zo dol op Cars en Bliksem McQueen als een paar jaar geleden.

Zie ook

Onderwerp:
Cars is populair bij kleine kinderen. Vooral bij jongens. Bovenaan vind je aanbiedingen van duizenden Cars artikelen, zowel Cars speelgoed en andere Cars accessoires. Tevens hebben we een lijstje met tips voor leuk Cars speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.