Max Verstappen racebaan, schaalmodel, merchandise en speelgoed

Aanbiedingen van al het Max Verstappen speelgoed en merchandise. Van een Max Verstappen racebaan, shirt of pet tot een Red Bull schaalmodel.
Carrera Go racebaan Max Verstappen Lewis Hamilton


Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen is bijzonder populair, Daarom is er veel Max Verstappen merchandise en speelgoed te koop. Kijk hier voor alle Max Verstappen aanbiedingen.

Kijk hieronder maar bij het Max Verstappen speelgoed, schaalmodellen en merchandise. Bijvoorbeeld de Carrera GO Max Verstappen racebaan, maar ook Red Bull schaalmodellen en Max Verstappen kleding, speelgoed, gadgets en cadeaus.

>>> Kijk hier voor al deze Max Verstappen artikelen

Hier vind je aanbiedingen van honderden artikelen aan Max Verstappen merchandise, speelgoed, kleding, cadeau artikelen, schaalmodellen en meer.

Max Verstappen schaalmodellen

De jonge autocoureur is razend populair en dat kun je zien aan het vele Max Verstappen speelgoed dat er te koop is. Niet alleen voor kinderen trouwens, want de schaalmodellen van zijn Red Bull raceauto zijn ook bij volwassen fans heel populair.


Minichamps brengt meerdere versies van de Red Bull van Max Verstappen als schaalmodel uit. Voor wie deze te prijzig zijn is er een goedkope, maar ook heel mooie, Red Bull schaalmodel racewagen van Bburango. 

Voor de echte verzamelaar is de Torro Rosso van Max nog steeds als schaalmodel te koop, en zelfs de Van Amersfoort Formule 3 Dallara-Volkswagen waarin Max Verstappen in 2014 aan de GP van Macao deelnam is als schaalmodel te koop.

Max Verstappen racebaan

We noemden hierboven al de Carrera GO Speed Stars Max Verstappen racebaan. Er zijn meerdere versies van deze Max Verstappen racebaan te koop, want Carrera brengt regelmatig nieuwe versies van de racebaan uit met de actuele racewagens van dat jaar.

En heb je al een Carrera racebaan? Dan kun je bij de Max Verstappen aanbiedingen ook alleen de actuele Red Bull raceauto van Max Verstappen kopen. Je kunt dan met de meest recente Red Bull Formule 1 racewagen op je bestaande racebaan racen.

Max Verstappen Red Bull RC auto

Wil je Max Verstappen zelf over het asfalt laten scheuren? De RC Red Bull auto van Max Verstappen van RC fabrikant Maisto is winnaar van de categorie voertuigen bij de Speelgoed van het Jaar 2022 verkiezing. Met deze radiografisch bestuurbare Red Bull win je zelf races. Natuurlijk is ook deze Max Verstappen RC auto bij de bovenstaande aanbiedingen te vinden.

Max Verstappen gadgets en merchandise

Bij  hierboven zie je ook Max Verstappen caps, boeken over Max Verstappen, een replica van zijn helm en veel meer. Er is veel Max Verstappen merchandise te koop. Welke merchandise populair is kun je hier onder zien. Dit is maar een kleine greep uit de Max Verstappen gadgets en merchandise die er te koop is.

 • Max Verstappen wandbord
 • Max Verstappen wereldkampioen cap
 • Max Verstappen Red Bull sleutelhanger
 • Max Verstappen wereldkampioen mok
 • Max Verstappen race pet
 • Max Verstappen wereldkampioen poster
 • Max Verstappen dekbed overtrek
 • Max Verstappen kalender
 • Max Verstappen baby rompertje
 • Max Verstappen fan shirt / polo

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor nog veel meer (honderden!) ideeën.


Max Verstappen raceauto speelgoed Carrera

Max Verstappen raceauto (Carrera Go)

Max Verstappen speelgoed

Het aanbod aan Max Verstappen speelgoed bestaat vooral uit de hier boven al genoemde racebanen en Red Bull schaalmodellen. Maar ook uit accessoires voor bijvoorbeeld een racekamer. Hieronder wat populair Max Verstappen speelgoed:

 • Max Verstappen racebaan Carrera (zie boven)
 • Red Bull F1 schaalmodel (zie boven)
 • Red Bull F1 RC auto (zie boven)
 • Max Verstappen diamond painting
 • Max Verstappen raamsticker

Dit alles is verkrijgbaar in het Max Verstappen aanbieding overzicht bovenaan.

Zie ook: 


Samenvatting:
Max Verstappen is populair. Niet alleen in Nederland en België, maar bij raceliefhebbers over de hele wereld. Er is dan ook heel veel Max Verstappen speelgoed en Max Verstappen merchandise, gadgets, kleding te koop.  Bij het overzicht bovenaan vind je aanbiedingen van vele honderden Max Verstappen artikelen, van een Carrera Go Max Verstappen racebaan en ander Max Verstappen speelgoed, tot een Red Bull schaalmodel, cap, sleutelhanger en heel veel meer.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.