Max Verstappen racebaan, schaalmodellen en speelgoed

Max Verstappen blijft nog een tijdje bij Red Bull en dat maakt het interessanter om de Max Verstappen racebaan van Carrera aan te schaffen. Max Verstappen rijdt op deze Carrera racebaan met zijn Red Bull tegen Lewis Hamilton in zijn Mercedes formule 1 auto.Carrera GO Speed Stars Max Verstappen zoals deze  racebaan officieel heet is een spectaculaire racetrack met loopings, snelle rechte stukken en een steile kuipbocht. En er is nog veel meer leuk Max Verstappen speelgoed.

Kijk hieronder maar bij het Max Verstappen speelgoed, schaalmodellen en merchandise voor deze Carrera GO Speed Stars Max Verstappen, andere racebanen en nog meer Max Verstappen speelgoed, gadgets en cadeaus.

>>> Kijk hier voor al deze Max Verstappen artikelen

Max Verstappen schaalmodellen

De jonge autocoureur is razend populair en dat kun je zien aan het vele Max Verstappen speelgoed dat er te koop is. Niet alleen voor kinderen trouwens, want de schaalmodellen van zijn Red Bull raceauto zijn ook bij volwassen fans heel populair.


Minichamps brengt meerdere versies van de Red Bull van Max Verstappen als schaalmodel uit. Voor wie deze te prijzig zijn is er een goedkope, maar ook heel mooie, Red Bull schaalmodel racewagen van Bburango. Voor de echte verzamelaar is de Torro Rosso van Max nog steeds als schaalmodel te koop, en zelfs de Van Amersfoort Formule 3 Dallara-Volkswagen waarin Max Verstappen in 2014 aan de GP van Macao deelnam is als schaalmodel te koop.

Max Verstappen racebaan

We noemden hierboven al de exclusief bij de winkel hierboven verkrijgbare Carrera GO Speed Stars Max Verstappen racebaan, maar er zijn meer Carrera racebanen van de jonge Nederlandse coureur online te koop. En dan is er ook nog de Carrera Go Flying Finish racebaan, met de twee Red Bulls van Max Verstappen en Daniel Ricciardo, Kortom er zijn veel Carrera racebanen waarmee je met je held kunt racen.En heb je al een Carrera racebaan? Dan kun je hierboven ook alleen een Red Bull raceauto van Max Verstappen vinden waarop je op je bestaande racebaan kunt racen.

Meer Max Verstappen merchandise

En in het overzicht hierboven zie je ook Max Verstappen caps, boeken over Max Verstappen, een replica van zijn helm en veel meer.

Zie ook: Meer tips auto's en racebanen

Onderwerpen:
Carrera racebaan Max Verstappen, Carrera Go Max Verstappen racebaan, speelgoed, Red Bull schaalmodellen, schaalmodel Red Bull Max Verstappen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.