Discolamp en discobal: Leukste kinder disco lampen

Tips en aanbiedingen om goedkoop een leuke kinder discolamp, discobol, of discobal te kopen.

Helemaal feest wordt het op een kinderkamer met een leuke discolamp. Vrolijke bewegende lichtjes van de kinder discolamp schijnen op de muren en het plafond en maken van de kinderkamer een kleine discotheek.

Kinder discolamp / disco bol / discobal

Naast de bekende discobol op een voet zijn er nog veel meer leuke discolampen te koop voor weinig geld. Wij kijken hier naar de mogelijkheden van verschillende kinder discolampen en discoballen.Aanbiedingen disco lampen en bollen

Kijk voor leuke discolamp of discobal tegen goedkope prijzen bij de aanbiedingen van discolampen. Je vindt daar circa 200 van deze discolampen voor een kind! Een enorme keuze uit leuke discobollen en andere kinder discolampen tegen een lage prijs.

Hieronder wat voorbeelden van leuke discolampen voor een kind uit deze lijst.Discolamp met afstandsbediening

Deze discolamp met afstandsbediening kom je onder verschillende merknamen tegen bij de bovenstaande discolamp aanbiedingen. De prijzen liggen rond de 20 euro (vaak er net onder).

Kinder discolamp met afstandsbediening
Kinderdisco lamp met afstandsbedieningDeze discolamp is meer dan alleen een discolamp voor de kinderkamer, al zijn kinderen dol op deze discoverlichting. Maar voor tieners en volwassenen is dit ook een leuke feestlamp. De discolamp beschikt over een microfoon die muziek opvangt. De disco lamp geeft niet alleen een lichtshow maar beweegt ook mee op de maat van de muziek. 

Deze kinder discolamp / partylamp kent 11 lichteffecten en 7 kleurcombinaties. Via de afstandsbediening kun je de feestlamp ook met de hand bedienen. Je kan deze discolamp neerzetten of aan een beugel ophangen.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de prijzen van deze beste discolamp bij de verschillende aanbieders.Draaiende LED discolamp

Deze roterende LED discolamp is een variant op de voorgaande party lamp. Ook deze kinder discolamp beschikt over een afstandsbediening, maar deze feestlamp staat op een vaste voet. Hij projecteert de lichtshow naar het plafond maar ook rondom via een hele reeks LED lampjes. Deze kinder disco lamp beschikt over wel LED lampen in verschillende kleuren.

Discolamp kind LifeGoods

Disco lamp kind Lifegoods

Verder 9 verschillende kleurprogramma's en ook deze LED discolamp herkent muziek en past zijn lichtshow daarop aan. Ook deze discolamp voor een kind kan zowel staand als hangend gebruikt worden, en natuurlijk draait de kinder discobal rond.

Ook deze beste discolamp voor je eigen privé disco kom je bij de aanbiedingen van discolampen hierboven onder diverse merknamen tegen, waaronder Lifegoods. Kijk daar voor de actueel laagste prijs.Klassieke discobol

Natuurlijk bestaan de klassieke discobol ook nog steeds, en is deze bij de bovenstaande discolamp aanbiedingen goedkoop te vinden. Deze goedkope discolamp maakt nog steeds veel kinderen blij.


Klassieke discobal kind BaseTech

Klassieke discobal kind BaseTechVoor ruim minder dan 15 euro koop je deze discobol die terwijl hij ronddraait gekleurde lichtstralen door de kamer laat gaan. Deze discobol is bijzonder populair op de kamers van met name kleinere kinderen. De mogelijkheden en effecten zijn minder dan de meer geavanceerde disco feest lampen hier boven, maar kleine kinderen zijn dol op deze kinder discolamp.

Kijk voor de laagste prijs van deze goedkope discolamp bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van discolampen.LED discolamp voor in fitting

Je hebt ook discolampen die je in een (grote) fitting steekt. Normale normale lichtbol er uit, discolamp er in en draaien maar! 

LED lamp discolamp fitting

LED lamp discolamp fitting
Want ook deze LED lamp draait rond en geeft zodoende een lichtshow. Een eenvoudige discolamp die ook met een dimmer werkt.

Kijk voor goedkope aanbiedingen van deze eenvoudige maar effectieve discolamp bij de bovenstaande kinder discolamp aanbiedingen.

Kijk voor deze (en andere) discolampen tegen de laagste prijs bij de bovengenoemde aanbiedingen van discolampen.

Samenvatting:
Bouw een feestje op de kinderkamer, of  geef je feest een disco party sfeer met een leuke discolamp, discobol, party lamp of feestlamp. Dit zijn de leukste discolampen van dit moment. Kijk voor de beste discolamp tegen de laagste prijs bij de bovenaan genoemde kinder discolamp aanbiedingen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.