Discolamp en discobol. De leukste discolampen

Helemaal feest wordt het op een kinderkamer met een leuke discolamp. Vrolijke bewegende lichtjes van de discolamp schijnen op de muren en het plafond en maken van de kinderkamer een kleine discotheek.


Naast de bekende discobol op een voet zijn er nog veel meer leuke discolampen te koop voor weinig geld. Wij kijken hier naar de mogelijkheden van verschillende discolampen en discobollen.

Alle discolampen

Kijk voor leuke discolampen en discobollen tegen goedkope prijzen bij de aanbiedingen van discolampen. Je vindt daar meer dan 400 van deze discolampen voor een kind! Een enorme keuze uit leuke discobollen en andere discolampen tegen een lage prijs.

Hieronder wat voorbeelden van leuke discolampen voor een kind uit deze lijst.


Lichtorgel met 6 lampen
Een echte topper bij de kinder discolampen is het lichtorgel met zes lampen. Deze discolamp voor kinderen en tieners is voorzien van een microfoontje en een regelaar. Deze vangen de muziek in de ruimte op en zorgen er voor dat de zes lampen knipperen op de maat van de muziek. Zo wordt de kinderdisco wel heel professioneel!


Goedkoop is deze geavanceerde discolamp niet, maar je hebt dan ook wel iets heel bijzonders (en van hoge kwaliteit) op je slaapkamer.

Disco flashing led box
Met een prijs van zo'n 20 euro is deze flitsende discolamp wel heel erg goedkoop. En de aanschafprijs verdien je ook nog eens terug doordat de energiezuinige led-verlichting nauwelijks stroom gebruikt. De Disco flashing led box zorgt voor een wervelende lichtshow op je kamer. Dit is pas feest!

De discobol
De meest bekende discolamp is nog altijd de zwarte discobol op een voet. Voor minder dan 15 euro koop je deze bol die terwijl hij ronddraait gekleurde lichtstralen door de kamer laat gaan. Deze discobol is bijzonder populair op de kamers van met name kleinere kinderen.

Kijk voor deze (en andere) discolampen tegen de laagste prijs bij de bovengenoemde aanbiedingen van discolampen.

Zie ook: Meer tips muziek speelgoed

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.