Speelgoedgarages van hout

Houten speelgoed is populair. Speelgoed van hout heeft veel meer uitstraling en is vaak van veel betere kwaliteit dan plastic speelgoed.


Er komt dan ook heel veel houten speelgoed uit. En vaak is dit heel mooi speelgoed. Neem bijvoorbeeld een houten speelgoedgarage.

De meeste speelgoedgarages zijn van kunststof. je kent ze wel, vaak grote garages met opritten, roldeuren en meerdere verdiepingen. Maar deze speelgoed garages zijn er ook van hout.

Hier koop je de leukste speelgoed garages


Leuke speelgoed garages van hout

Dijk Toys houten garage
Dijk Toys maakt bijvoorbeeld een houten speelgoedgarage met drie verdiepingen, een benzinestation, een werkbrug en een roldeur. Ook maakt Dijk Toys een houten speelgoedgarage van twee verdiepingen die zijn voorzien van een lift en kanteldeur.

Dijk Toys speelgoedgarage hout

Deze houten speelgoedgarages zijn zo sterk dat ze bijzonder goed geschikt zijn voor een kinderopvang of kinderdagverblijf.

Im Toys speelgoed garage hout
Aan de garages van Van Dijk Toys hangt helaas wel een hoog prijskaartje. Wat minder duur zijn de houten speelgoedgarages van Im Toys. Ze hebben uitgebreide houten garages in het assortiment met meerdere verdiepingen, lift en zelfs een landingsplatform voor een helikopter. Houten boot, auto, vliegtuig en helikopter worden meegeleverd bij de Im Toys houten garage met haven en vliegveld.


KidKraft speelgoedgarage hout


Classic Wold houten speelgoedgarage
Ook Classic World maakt houten speelgoedgarages met tal van extra's. Evenals de garages van Im Toys doen de houten speelgoedgarages van Classic World qua kleur en mogelijkheden denken aan de kunststof varianten. Dat geldt ook van de bijzonder uitgebreide houten speelgoedgarages van Little Dutch, Mamabrum, Kruzzel, Tryco, Playwood, Kidcraft en Mentari.

Zie ook: Meer tips speelgoedauto's en speelgoedgarages


Foto bovenaan: SFC Toys speelgoedgarage hout


Onderwerp:
Met een houten speelgoedgarage is het leuk spelen. Bovendien is dit houten speelgoed veel duurzamer dan een speelgoed garage van kunststof. Hierboven vind je enkele voorbeelden van speelgoedgarages van hout. Nog veel meer van deze houten garages vind je in het boven genoemde beste houten speelgoedgarages en hun prijs. Daar vind je vele tientallen van deze speelgoedgarages van hout.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.