Beste houten speelgoedgarage

Houten speelgoed is populair. Speelgoed van hout heeft veel meer uitstraling en is vaak van veel betere kwaliteit dan plastic speelgoed.


Er komt dan ook heel veel houten speelgoed uit. En vaak is dit heel mooi speelgoed. Neem bijvoorbeeld een houten speelgoedgarage.

De meeste speelgoedgarages zijn van kunststof. je kent ze wel, vaak grote garages met opritten, roldeuren en meerdere verdiepingen. Deze garages zijn er ook van hout.

Hier kop je de leukste speelgoed garages


Leuke speelgoed garages

Dijk Toys maakt bijvoorbeeld een houten speelgoedgarage met drie verdiepingen, een benzinestation, een werkbrug en een roldeur. Ook maakt Dijk Toys een houten speelgoedgarage van twee verdiepingen die zijn voorzien van een lift en kanteldeur.


Deze houten speelgoedgarages zijn zo sterk dat ze bijzonder goed geschikt zijn voor een kinderopvang of kinderdagverblijf.

Aan de garages van Van Dijk Toys hangt helaas wel een hoog prijskaartje. Wat minder duur zijn de houten speelgoedgarages van Im Toys. Ze hebben uitgebreide houten garages in het assortiment met meerdere verdiepingen, lift en zelfs een landingsplatform voor een helicopter. Houten boot, auto, vliegtuig en helikopter worden meegeleverd bij de Im Toys houten garage met haven en vliegveld.


Ook Classic World maakt houten speelgoedgarages met tal van extra's. Evenals de garages van Im Toys doen de houten speelgoedgarages van Classic World qua kleur en mogelijkheden denken aan de kunststof varianten. Dat geldt ook van de bijzonder uitgebreide houten speelgoedgarages van Kidcraft en Mentari.

Zie ook: Meer tips speelgoedauto's en speelgoedgarages
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.