Houten speelgoed garage

Er zijn heel mooie houten speelgoed garages te koop. Kijk hier voor aanbiedingen van houten garage speelgoed.

Speelgoedgarage hout Tryco

Houten speelgoed is populair. Speelgoed van hout heeft veel meer uitstraling en is vaak van veel betere kwaliteit dan plastic speelgoed. Er komt dan ook heel veel houten speelgoed uit. En vaak is dit heel mooi speelgoed. Neem bijvoorbeeld een houten speelgoedgarage.

De meeste speelgoedgarages zijn van kunststof. Je kent deze speelgoed garages vast wel. Het zijn vaak grote garages met opritten, roldeuren en meerdere verdiepingen. Maar dit soort speelgoed garages zijn er ook van hout.

En een mooie houten speelgoed garage heeft een heel wat mooiere uitstraling dan zijn kunststof broer.

Hier koop je goede speelgoed garages van hout

Hier onder kijken we naar de mooiste en beste houten speelgoed garages. Maar eerst hebben we een overzicht voor je met alle goede speelgoedgarages van hout (circa 100). Toch liever een kunststof speelgoed garage? Kijk dan in het tweede overzicht.


Leuke speelgoed garages van hout

Maar terug naar de houten speelgoedgarages. Hier onder de aanraders als je een houten speelgoed garage zoekt.

Houten speelgoedgarage Tryco

Houten speelgoedgarage Tryco

Tryco speelgoed parkeergarage hout

Tryco maakt een heel mooie houten speelgoed parkeergarage voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze houten speelgoed garage is voorzien van een slagboom, een carwash, een autolift die je kan takelen en zelfs over een helikopter platform en een oplaadpunt voor elektrische auto's. Deze speelgoed garage is helemaal van deze tijd!

Bovendien komt deze Tryco speelgoed garage van hout helemaal compleet, inclusief 4 auto's, verkeersborden en een helikopter.


Hape houten speelgoedgarage

Een relatief goedkope speelgoedgarage van hout wordt gemaakt door Hape. Ook hier is een helikopter en helikopter platform inbegrepen (dat is echt een hit bij een kleine kind), en ook dit houten garage speelgoed beschikt over meerdere verdiepingen en een tankstation.

Hape speelgoedgarage hout

Hape speelgoedgarage hout

De Hape speelgoed garage van hout komt met 2 autootjes en een lift die mooi in de parkeergarage is weggewerkt.


PlayWood speelgoed garage hout

PlayWood, de specialist in houten speelgoed, maakt een heel kleurrijke en uitgebreide speelgoedgarage van hout. Deze houten parkeergarage kent heel veel detail. Zo is het tankstation onder in de houten speelgoed parkeergarage heel gedetailleerd.

De PlayWood Mentari parkeergarage is heel stevig en stabiel. Bovendien is de houten speelgoed garage heel mooi afgewerkt en van goede kwaliteit. De lift werkt bij deze houten speelgarage met een schuif. Er worden 5 auto's en (daar is ie weer!) een helikopter meegeleverd.


Playwood garage speelgoed hout

Playwood garage hout speelgoed


Bij de Playwood speelgoed garage aanbiedingen vind je ook een andere houten garage van dit merk. Deze Playwood garage is voorzien van een bouwkraan.


Meer goede speelgoedgarages van hout

Bij de bovenstaande houten speelgoed garage aanbiedingen vind je nog veel meer van dit soort houten speelgoedgarages. O.a. van Mamabrum. Bandit & Angels, Janod, PolarB, Ariko, Woody Toys, Joueco en andere goede fabrikanten van houten speelgoed. Kijk daar voor alle prijzen, foto's, specificaties en andere informatie.


Zie ook: Meer tips speelgoedauto's en speelgoedgarages


Foto bovenaan: Tryco speelgoedgarage hout


Onderwerp:
Met een houten speelgoedgarage is het leuk spelen. Bovendien is dit houten speelgoed veel duurzamer dan een speelgoed garage van kunststof. Hierboven vind je enkele voorbeelden van speelgoedgarages van hout. Nog veel meer van deze houten garages vind je in het boven genoemde beste houten speelgoedgarages en hun prijs. Daar vind je vele tientallen van deze speelgoedgarages van hout.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.