Hot Wheels speelgoed aanbiedingen: Banen en auto's

Hot Wheels is momenteel het meest verkochte speelgoedauto merk. Kijk hier voor aanbiedingen van Hot Wheels auto's, racebanen en ander Hot Wheels speelgoed.


Hot Wheels (Hotwheels) is een zeer bekend merk speelgoedauto's. Het merk Hot Wheels bestaat al sinds 1968 en was in het verleden de grootste concurrent van Matchbox. Maar tegenwoordig is Hot Wheels zelf de nummer 1 speelgoedauto fabrikant.


Wat is Hot Wheels speelgoed?

Hot Wheels is eigendom van de grote Amerikaanse speelgoedfabrikant Mattel. Mattel is tevens eigenaar van de merken Barbie, Polly Pocket, Fisher Price en inmiddels ook van de oude concurrent Matchbox. Dat maakt Hot Wheels tot de absolute nummer één als speelgoedfabrikant. En dat zijn ze met een mooi en groot assortiment aan speelgoed auto's tegen heel aantrekkelijke prijzen.

Mattel mikt nu met het merk Matchbox op jonge kinderen en met het merk Hot Wheels op wat oudere kinderen en verzamelaars. 

Het Hot Wheels assortiment bestaat onder andere uit uitdagende speelgoed racebanen en speelgoed racetracks en heel veel leuke speelgoedauto's voor deze banen.
Alle Hot Wheels aanbiedingen

Hieronder vind je aanbiedingen van al dit Hot Wheels speelgoed. Meer dan 600 Hot Wheels speelgoed producten!


Je vindt er onder andere aanbiedingen van Hot Wheels speelgoedauto's, racebanen, track builders, garages, monster trucks en veel meer van dit speelgoedauto merk. Hieronder een korte beschrijving van het meest populaire Hot Wheels speelgoed.


Hot Wheels speelgoed

Hot Wheels auto's

Hot Wheels auto's zijn relatief goedkope speelgoedauto's. Je kunt de Hotwheels goedkoop kopen in cadeausets van bijvoorbeeld 3, 5, 10 of 20 Hot Wheel auto's. De Hot Wheels kosten dan ongeveer 2 euro per stuk. 

De schaal van zo'n Hot Wheels auto is 1:64. De meeste speelgoedauto's van Hot Wheels zijn Amerikaanse sportauto's. 

Hot Wheels baan

Hot Wheels baan Wolkenkrabber

Hot Wheels Treasure Hunt
De Hot Wheels uit de Hot Wheels Treasure Hunt speelgoedauto's zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar deze Hot Wheels auto's zijn ook een verzamelobject. Leuke Hotwheels om te verzamelen.

De Hot Wheels Treasure Hunt serie bestaat uit schaalmodellen van auto's die in een gelimiteerde oplage worden uitgebracht. 

Hot Wheels colour shifters
Origineel zijn de Hot Wheels auto's die van kleur kunnen veranderen. Vooral leuk met een speciale wasstraat. Wanneer de Hot Wheels auto uit de wasstraat komt is de auto niet alleen schoon, maar heeft hij ook een andere kleur gekregen. Uniek speelgoed van HotWheels, je moet het maar verzinnen.


 

Hot Wheels racebanen

De losse Hot Wheels auto's mogen dan leuk zijn, helemaal spectaculair zijn de Hot Wheels banen. Dit zijn geen standaard race circuits maar spectaculaire banen met vaak meerdere verdiepingen en grote hoogteverschillen waardoor de auto's hoge snelheden op de Hot Wheels baan kunnen halen.

De Hot Wheels racebanen hebben namen die al verraden hoe spectaculair ze zijn. Bijvoorbeeld de Hot Wheels Action Wolkenkrabber Crash en de City Mega Garage Set.

Hot Wheels Track Builder

Hot Wheels Track Builder

Naast de Hot Wheels race tracks zijn er ook banen in de Hot Wheels City serie. Met bijvoorbeeld een parkeergarage, een autowasstraat en een bandenwinkel. Vergis je niet in de namen, deze Hot Wheels banen zijn net zo spectaculair als de andere Hot Wheels racebanen.

Tip: Bekijk ruim 20 video's met demonstraties van Hot Wheels banen.Hot Wheels Track Builder 

Maar het leukste van Hot Wheels is dat je al deze Hot Wheels banen aan elkaar kunt kunt knopen en zo een mega Hot Wheels baan kan creëren. Verbind de onderdelen met baanstukken aan elkaar en voeg daar de extra's uit de Hot Wheels Track Builder serie aan toe. 

Bijvoorbeeld de Hot Wheels Infinity Loop (een dubbele looping), Of ga je zelfs voor de driedubbele looping? Of voorde Hot Wheels Ultra Boost Kit, de Inline Booster (om de auto halverwege naar een volgende stunt te schieten) of de spectaculaire Hot Wheels kurkentrekker.


Kijk bij de bovenstaande Hot Wheels aanbiedingen voor al deze spectaculaire racebanen en uitbreidingen voor de Hot Wheels banen. 
Hot Wheels Monster Trucks

Heel ander Hot Wheels speelgoed vind je in de Hot Wheels Monster Truck serie. Dit zijn monsterlijke trucks vol power en vechtlust. Hot Wheels levert verschillende Monster Trucks zoals Gunslinge, Iron Dulow, Bad News, Sudden Impact, Stone Crusher en Maniac.


De Hot Wheels Monster Trucks zijn voor een groot deel in de schaal 1:64 gemaakt. Maar je hebt ook ook grotere monster trucks in het formaat 1:24.Hot Wheels Mario Kart

Een leuke en populaire serie Hot Wheels speelgoed is de Mario Kart serie. Basis is de Hot Wheels Mario Kart baan (met Mario en Yoshi) die je daarna eventueel nog helemaal kunt uitbreiden met algemene Hot Wheels banen of specifieke Super Mario onderdelen.


Ook zijn er naast Super Mario en Yoshi meer Hot Wheels auto's / karts te koop, met bijvoorbeeld Donkey Kong, Luigi, Peach en Bowser.Zie ook: De beste merken speelgoedauto's


Onderwerp:
Hot Wheels speelgoed blinkt uit met relatief goedkope speelgoedauto's en spectaculaire Hot Wheels banen. Kijk hier boven voor aanbiedingen van Hot Wheels auto's en Hot Wheels banen en bouw met de Hot Wheels trackbuilder onderdelen je eigen Hot Wheels baan. Met aanbiedingen van Hot Wheels Mario Kart, Hot Wheels Monster Trucks en ander Hot Wheels speelgoed.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.