De leukste speelgoedgarages


Bij spelen met autootjes hoort toch eigenlijk een leuke speelgoedgarage. Dat maakt het tien keer leuker. Een goede reden om hier te kijken naar de leukste speelgoedgarages.


Er zijn heel veel speelgoedgarages te koop. In het overzicht met alle speelgoed garages vind je er circa 200! Ook alle onderstaande speelgoedgarages vind je in dit overzicht.

Dit zijn de (volgens ons) leukste speelgoed garages uit dit overzicht:

Little Dutch houten speelgoedgarages

Little Dutch biedt een hele reeks houten speelgoedgarages. De autogarage van hout hieronder is er dus één van de velen. En dat is geen minpunt, want Little Dutch biedt veel mooie houten garages. Kijk maar in het bovenstaande overzicht met leuke speelgoedgarages. Daar  vind je ze volop.


Alle Little Dutch speelgoed is van zachte natuurlijke materialen. Zeer geschikt voor kleine kinderen. Met hun speelgoedgarages is dat niet anders. De speelgoed garages zijn lieflijk vormgegeven, veilig voor de aller kleinsten, zonder scherpe puntjes of kleine losse onderdelen. Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen in het bovenstaand overzicht.

Hot Wheels speelgoedgarages

Ook heel leuk, maar dan op een compleet andere manier, zijn speelgoedgarages van Hot Wheels. Geen hout, maar kunststof. Geen natuurlijke uitstraling, maar modern en uitdagend. Veel verdiepingen, veel parkeerplaatsen, een lift om auto's naar boven te takelen, en één of meer "racebanen" om ze weer naar beneden te laten scheuren. 


Kinderen zijn dol op Hot Wheels speelgoedgarages. Het zijn moderne speelgoed autogarages met veel mogelijkheden, en dat spreekt kinderen aan. Kijk in het overzicht voor alle Hot Wheels garages hun kenmerken en hun mogelijkheden.


Jouéco Garage

In tegenstelling tot de Hot Wheels garages is de speelgoedgarage van Jouéco dan weer hele realistisch vormgegeven. En het is een houten speelgoedgarage! Deze speelgoed autogarage ziet er prachtig uit en wordt geleverd met stukken weg waarmee de kinderen zelf een toegangsweg kunnen aanleggen


Ook is deze houten speelgoedgarage voorzien van een lift. Een houten garage van prima kwaliteit.

Wader speelgoedgarages

Ook het speelgoedmerk Wader biedt een reeks speelgoedgarages aan. De onderstaande Wader Luxe speelgoed autogarage is er één van. Dit is meer dan alleen een speelgoed parkeergarage want het gebouw bevat ook een tankstation, een wasstraat en een toegangsweg. De speelgoed parkeergarages zelf bevat vier verdiepingen om je speelgoedauto's te parkeren.Wader is een merk speelgoed dat bekend staat om zijn speelgoed van hoge kwaliteit. En dat zie je terug aan hun garages. Kijk voor alle Wader speelgoedgarages en hun prijs in het bovenstaand overzicht met alle speelgoedgarages.


Hape houten speelgoedgarage

Is hij niet mooi? Deze houten speelgoed garage van Hape! Een heel moderne parkeergarage want boven het bovenste parkeerdek is een helikopterplatform aanwezig.


Deze speelgoedgarage is bijzonder stevig vormgegeven en mooi en verzorgd afgewerkt.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor de winkelprijzen van deze leukste speelgoedgarages en van nog meer van deze prachtige aanbevolen garages voor kinderen.

Zie ook: Meer tips speelgoedauto's


Onderwerpen:
Houten speelgoed garage, autogarage speelgoed, houten speelgoedgarage, speelgoed garage hout, toet toet auto garage.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.