Model auto's en speelgoed auto's

Zolang er auto's zijn, zolang zijn er ook speelgoed auto's en modelauto's. Zowel kinderen als volwassenen voelen zicht namelijk enorm aangetrokken door auto's.

Ruim 12.000 speelgoed auto's en schaalmodellen

Hier kijken we naar de leukste speelgoedauto's en schaalmodel auto's die er te koop zijn. En er is als miniatuur auto's heel wat te koop. Bij de aanbiedingen van speelgoed auto's vind je meer dan 12.000 speelgoedauto's, miniatuurauto's en schaalmodellen van auto's!

Zoek je een ander soort speelgoed auto, zoals een racebaan of een van afstand bestuurbare speelgoedauto? Kijk dan bij het andere auto speelgoed.

Hieronder kijken we naar een aantal goede merken voor speelgoed auto's en modelauto's.

Bburago auto's
Bburago maakt prachtige schaalmodellen van bestaande auto's. En deze mooie schaalmodel auto's zijn helemaal niet duur in aanschaf. De prijzen beginnen bij ongeveer 10 euro. Dat maakt Bburago auto's heel geschikt om te sparen.


Bburago Lamborghini schaalmodel


Je hebt dan ook heel wat te sparen, want bij de onderstaande aanbiedingen vind je honderden van deze mooie op schaal gemaakte speelgoed auto's.

Minichamps auto's
Minichamps is een andere maker van modelauto's. Hun aanbod is iets kleiner (maar nog steeds heel groot) en de modelauto's zijn gemaakt in een grotere schaal. Ook liggen de prijzen van Minichamps auto's hoger dan die van Bburago.


Minichamps Red Bull Racing formule 1 schaalmodel


Minichamps modelauto's zijn dan ook niet bedoeld om mee te spelen maar om als schaalmodel neer te zetten. Het aanbod bestaat uit een mooie collectie raceauto's, waaronder veel formule 1 auto's, sportauto's en populaire personenauto's. 

Siku auto's
Ook Siku heeft een groot aantal speelgoedauto in de collectie. In de link hieronder vind je er honderden! De Siku miniaturen zijn er in diverse reeksen. Vooral de landbouwvoertuigen en werkvoertuigen zijn populair. Siku maakt ook speelgoed modellen van personenauto's, maar die zijn bij dit merk in de minderheid. Hieronder vind je het totale aanbod tegen lage prijzen.  

Siku Porsche met aanhanger speelgoedauto's


Bruder auto's
Ook Bruder maakt vooral schaalmodellen van landbouwvoertuigen en werkvoertuigen. Het aanbod daarin is groot, en de miniaturen zijn waarheidsgetrouw nagemaakt.

Bruder MAN takelwagen modelauto


Hot Wheels auto's
Hot Wheels is het meest bekende en meest verkochte merk speelgoedauto's. De speelgoedauto's van Hot Wheels zijn heel betaalbare. Je hebt heel goedkope Hot Wheels speelgoedauto's in pakketten die omgerekend soms minder dan 2 euro per speelgoedauto kosten. Dit zijn echter niet erg gedetailleerd nagemaakte modellen.


Hot Wheels 50 speelgoedauto's


In tegenstelling tot de bovenstaande merken is Hot Wheels meer een fabrikant van speelgoed auto's dan van realistisch op schaal nagemaakte miniatuur auto's. Maar als speelgoed is Hot Wheels geweldig. Met niet alleen leuke betaalbare speelgoedauto's, maar ook met spectaculaire banen om met de Hot Wheels auto's te racen en te stunten.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.