WOW speelgoedauto's voor peuter en kleuter

WOW is een speelgoedmerk dat heel leuke speelgoedauto's maakt. Het zijn geen realistische auto's maar speels en robuust vormgegeven speelgoedauto's gericht op de peuter, kleuter en andere kinderen.


We hebben hier wat leuke voorbeelden van WOW speelgoedauto's voor je verzameld. En we garanderen je, het is echt speelgoed waarvan je WOW zegt.

Onder de merknaam WOW woest namelijk speelgoed gemaakt met een bijzonder goed verhouding van prijs en kwaliteit. WOW speelgoedauto's zijn heel mooi, heel verzorgd, en hebben heel veel mogelijkheden. Toch zijn de speelgoedauto's van WOW helemaal niet duur.

WOW speelgoedauto's hebben namen. Zo is er de Ernie brandweerauto, de Katie camper en de Luke bulldozer. Overeenkomsten met een Zweeds woonwarenhuis berusten natuurlijk helemaal op toeval.

WOW speelgoedauto's prikkelen peuters doordat dit speelgoed de werkelijkheid dicht benadert. Zo beschikt veel WOW speelgoed over levensechte geluiden en kleuren. Maar wel met een superspeels tintje.

Ook voor peuters
WOW levert ook leuke speelgoedauto's voor peuters. Leuk en educatief. Neem bijvoorbeeld Sidney de Schoolbus, een schoolbus met gaten waarin je de juiste vormen moet plaatsen.


Tip: Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.Samenvatting:
De serie WoW speelgoed bestaat uit leuke speels vormgegeven speelgoedauto's voor peuter, kleuter en andere kleine kinderen. WoW speelgoed is veilig voor kleine kinderen en makkelijk door de kleintjes te hanteren.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.