WOW speelgoedauto speelgoed voor peuter en kleuter

WOW is een speelgoedmerk dat heel leuke speelgoedauto's maakt. Het zijn geen realistische auto's maar speels en robuust vormgegeven speelgoedauto's gericht op de peuter, kleuter en andere kleine kinderen.
WOW auto speelgoed


We hebben hier wat leuke voorbeelden en aanbiedingen van WOW speelgoedauto's voor je verzameld. En we garanderen je, het is echt auto speelgoed waarvan je WOW zegt.

Onder de merknaam WOW woest namelijk speelgoed gemaakt met een bijzonder goede verhouding van prijs en kwaliteit. WOW speelgoedauto's zijn heel mooi, heel verzorgd, en hebben heel veel mogelijkheden. Toch zijn de speelgoedauto's van WOW helemaal niet duur.

Kijk maar bij de onderstaande WOW speelgoedauto aanbiedingen.


WOW speelgoedauto's hebben namen. Zo is er de Ernie brandweerauto, de Katie camper en de Luke bulldozer. Overeenkomsten met een Zweeds woonwarenhuis berusten natuurlijk helemaal op toeval.

Overigens hebben we het hier over speelgoedauto's, maar het aanbod aan WOW speelgoed bestaat niet alleen uit auto's. De camper en de bulldozer noemde we al, maar er is bijvoorbeeld ook een WOW trein, een WOW koets voor de prinses en een WOW raceauto.

Dit is populaire WOW speelgoed:
  • WOW Trein Sam: Trein met wagon, machinist en passagiers.
  • WOW Bus Leo: Leo is een echte Londense dubbeldekker bus.
  • WOW Politiewagen: Lan natuurlijk niet ontbreken.
  • WOW Camper Kitty: Kampeerbusje met 2 vakantiegangers plus hond.
  • WOW Prinsessen koets: Een sprookjesachtige roze Assepoester koets.
  • WOW Lorry Larry en Pick-Up Pete. Een vrachtwagen met uitschuifbare kraan.
  • WOW Marco's motor team: Het motor race team van Marco.
  • WOW Schoolbus Sidney: Ook Wowwers moeten naar school.
  • WOW Racewagen Rickie. De snelste auto uit het WOW wagenpark.
En is er bij de bovenstaande WOW aanbiedingen nog veel meer leuk WOW speelgoed te vinden.


Speelgoed auto's geschikt voor peuters
WOW maakt leuke speelgoedauto's voor peuters. Leuk, grappig en educatief. Neem bijvoorbeeld Sidney de Schoolbus, een schoolbus met gaten waarin je de juiste vormen moet plaatsen.

WOW speelgoedauto's prikkelen peuters doordat dit speelgoed de werkelijkheid dicht benadert. Zo beschikt veel WOW speelgoed over levensechte geluiden en kleuren. Maar wel met een super speels tintje.


Tip: Kijk bij onze tips voor peuterspeelgoed voor nog veel meer leuk speelgoed voor peuters.


Samenvatting:
De serie WoW speelgoed bestaat uit leuke speels vormgegeven speelgoedauto's voor peuter, kleuter en andere kleine kinderen. WoW speelgoed is veilig voor kleine kinderen en makkelijk door de kleintjes te hanteren.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.