Schleich dieren en figuren op schaal

Schleich is een Duitse speelgoedfabrikant die wereldberoemd is om zijn schaalmodellen. Bij Schleich betreft het geen schaalmodellen van auto's of vliegtuigen maar miniaturen van dieren en personages.


Alle Schleich dierfiguren zijn op schaal gemaakt, natuurgetrouw en ze worden met de hand beschilderd. Bij het ontwerpen van de Schleich miniaturen wordt gebruik gemaakt van de kennis van biologen.

Gedetailleerde Schleich miniaturen

Schleich dieren en andere Schleich modellen worden met zoveel zorg gemaakt dat het geen goedkoop speelgoed is. Voor kleine Schleich dieren betaal je meer dan drie euro en de grotere figuren zijn nog veel duurder. Maar je krijgt dan ook wel iets heel moois dat natuurgetrouw is. Schleich is niet zozeer speelgoed maar het zijn meer verzamelobjecten of decoratie.

Hier koop je online voordelig Schleich figuren

Kijk bij de aanbiedingen van Schleich om voor voor zo min mogelijk geld Schleich dieren en figuren te kopen.

Schleich smurfen

De firma Schleich is in 1935 opgericht door Friedrich Schleich. In de jaren 50 begon Schleich met het maken van kunststof figuurtjes als Snoopy. Later kwamen daar onder andere de Smurfen en de Muppets bij. De Smurfen zijn nog steeds een heel populaire serie. Er zijn heel veel Schleich smurfen te koop evenals accessoires.

Schleich dieren

De beroemde Schleich dieren kwamen pas in de jaren 80 in de winkels te liggen. Toen begon men met het maken van wilde dieren, boerderijdieren en dinosauriërs. Deze Schleich miniaturen kom je het meest in winkels tegen. Daarnaast heeft Schleich ook complete werelden gemaakt, met bijvoorbeeld ridders, indianen en elfen. Ook deze schaalfiguren zijn eigenlijk te mooi om als speelgoed te gebruiken. Verzamelaars zijn er dol op, en ze staan prachtig als decoratie op een kinderkamer of hobbykamer.


Schleich paarden en paardenstal

Zo zijn de Schleich paarden vooral bij meisjes razendpopulair. Er zijn tal van levensechte Schleich paarden te koop die bijzonder realistisch en levensecht zijn. Een populaire accessoire bij deze paarden is de Schleich paardenstal. In deze paardenstal, met een dak dat open kan, passen drie Schleich paarden. Ook is er een Schleich manege.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor leuke betaalbare Schleich figuren en accessoires.

Zie ook: Meer tips verzamelen en schaalmodellen

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.