Schleich dieren, paarden en figuren op schaal

Schleich is een Duitse speelgoedfabrikant die wereldberoemd is om zijn schaalmodellen. Bij Schleich betreft het geen schaalmodellen van auto's of vliegtuigen maar miniaturen van dieren en personages.


Alle Schleich dierfiguren zijn op schaal gemaakt, natuurgetrouw en ze worden met de hand beschilderd. Bij het ontwerpen van de Schleich miniaturen wordt gebruik gemaakt van de kennis van biologen.

Gedetailleerde Schleich miniaturen

Schleich dieren en andere Schleich modellen worden met zoveel zorg gemaakt dat het geen goedkoop speelgoed is. Voor kleine Schleich dieren betaal je meer dan drie euro en de grotere figuren zijn nog veel duurder. Maar je krijgt dan ook wel iets heel moois dat natuurgetrouw is. 

Schleich is niet zozeer speelgoed maar het zijn meer verzamelobjecten of decoratie.

Hier koop je online voordelig Schleich figuren

Kijk bij de aanbiedingen van Schleich om voor voor zo min mogelijk geld Schleich dieren en figuren te kopen.

Je vindt hier meer dan 150 Schleich schaalmodellen, miniaturen en speelsets. Veel dieren, zoals Schleich paarden, veel andere Schleich miniatoren, zoals de beroemde Schleich Smurfen, gebouwen zoals de Schleich manage, boerderij en dierenarts, maar ook Schleich dino's, ridders, fantasy figuren en veel meer.

Schleich smurfen

De firma Schleich is in 1935 opgericht door Friedrich Schleich. In de jaren 50 begon Schleich met het maken van kunststof figuurtjes als Snoopy. Later kwamen daar onder andere de Smurfen en de Muppets bij. 

De Smurfen zijn nog steeds een heel populaire serie. Er zijn heel veel Schleich smurfen te koop evenals accessoires waarmee de Smurfen kunnen.... smurfen.

Schleich dieren

Schleich is vooral bekend om hun miniatuur dieren. Toch kwamen de beroemde Schleich dieren kwamen pas in de jaren 80 in de winkels te liggen. Toen begon men met het maken van wilde dieren, boerderijdieren en dinosauriĆ«rs. 

Deze Schleich miniaturen kom je het meest in winkels tegen. Daarnaast heeft Schleich ook complete werelden gemaakt, met bijvoorbeeld ridders, indianen en elfen. 

Ook deze schaalfiguren zijn eigenlijk te mooi om als speelgoed te gebruiken. Verzamelaars zijn er dol op, en ze staan prachtig als decoratie op een kinderkamer of hobbykamer.


Schleich paarden en paardenstal

Het Schleich thema dat momenteel het meest populair is zij de Schleich paarden. Ook het aanbod aan Schleich paarden is met afstand het meest groot. En dan hebben we het niet alleen over schaalmodellen van de paarden zelf. maar ook van alles dat er om heen hangt zoals de Schleich manege, de paardentrainer, de paardenboerderij, een paardenshow, een paardenstal, een ruiterhuis, een concours en nog heel veel meet Schleich miniaturen die met paarden te maken hebben.

De Schleich paarden vooral bij meisjes razend populair. Er zijn tal van levensechte Schleich paarden te koop die bijzonder realistisch en levensecht zijn.  

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor leuke betaalbare Schleich figuren en accessoires.

Zie ook: Meer tips verzamelen en schaalmodellen


Onderwerp:
Schleich is een fabrikant van schaalmodellen (miniaturen) die vooral schaalmodellen van dieren maakt. Deze Schleich dieren zijn zoals alle Schleich schaalmodellen helemaal op schaal gemaakt, tot in de perfectie waarbij zelfs van de kennis van biologen gebruik wordt gemaakt. Schleich maakt schaalmodellen van dieren, ridders, sprookjesfiguren, smurfen, dino's en heel veel meer. Maar het zijn vooral de Schleich paarden en paarden accessoires zoals een stal, manege en boerderij die populair zijn. Kijk hier boven vor aanbiedingen van Schleich miniaturen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.