Siku schaalmodellen

Siku zijn miniatuur voertuigen van hoge kwaliteit. Deze Duitse speelgoedfabrikant maakt al sinds 1950 speelgoedauto's, miniatuur auto's en andere miniatuur modellen op schaal.


De eerste Siku miniatuurauto's waren van plastic, maar tegenwoordig maakt Siku stevige metalen miniaturen die tegen een stootje kunnen.

Aanbiedingen Siku voertuigen op schaal

Er zijn honderden auto's en andere voertuigen door Siku op schaal als miniatuur voertuig nagemaakt. Vooral de miniatuur landbouw voertuigen, miniatuur bouwvoertuigen en miniatuur sportwagens van Siku zijn erg populair, maar ook de Siku legervoertuigen en trucks op schaal mogen zich op een grote populariteit verheugen.

Siku Farmer landbouwvoertuigen

Siku verdeelt zijn schaalmodellen onder in verschillende series. Heel bekend is de Siku Farmer serie. Dit zijn miniatuur landbouwvoertuigen die op schaal zijn nagemaakt. Deze uitgebreide Siku serie bevat ondermeer Siku tractoren, combines, transportvoertuigen en oogstmachines.Maar Siku maakt meer miniaturen dan agrarische voertuigen alleen. Ook trucks, bouwmachines, kranen, legervoertuigen, ambulances, brandweerauto's e.d. zijn op schaal nagemaakt. Dit op schaal namaken van al deze auto's, voertuigen en groot materiaal doet Siku tot in de details.

Siku speelgoed is daarom niet alleen leuk om mee te spelen maar ook om voor sier neer te zetten. Siku schaalmodelen zijn dan ook een populair verzamelobject. Veel mensen, zowel kinderen als volwassenen, sparen bepaalde series Siku voertuigen, zoals bijvoorbeeld Siku tractoren, Siku legervoertuigen of de Siku auto's van een favoriet automerk.

Kijk in het overzicht bovenaan voor alle leuke Siku schaalmodellen. Je vindt daar honderden Siku voertuigen uit alle Siku series.


Zie ook: 


Samenvatting:
Siku auto's, trucks, bouwvoertuigen, landbouwvoertuigen en legervoertuigen zijn niet zomaar speelgoed auto's. Het zijn op schaal gemaakte miniaturen die heel leuk zijn om te verzamelen. Maar ook om mee te spelen. Hier boven vind je alle leuke Siku schaalmodellen. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.