De leukste Minichamps schaalmodellen


Minichamps is een heel bijzonder merk modelauto's. Minichamps auto's zijn heel gedetailleerde schaalmodellen van hoge kwaliteit. Tot in de kleinste details nagemaakt. Kijk hier voor aanbiedingen van Minichamps autoĊ› en informatie over dit bijzondere merk.

Speelgoed mag je Minichamps auto's niet noemen. Het zijn schaalmodellen, tot in de finesses nagemaakt. Auto's die je een ereplaats in je huis geeft en waarvan je geniet als je ze ziet staan. Maar ook modelauto's die betaalbaar genoeg zijn om ze te verzamelen. Spaar je favoriete auto's als schaalmodel. Dat is een stuk goedkoper dan de echte modellen.


Hier vind je alle Minichamps tegen een lage prijs

Kijk bij de volledige collectie Minichamps schaalmodellen voor al deze modelauto's tegen een lage prijs. Hieronder kijken we naar de leukste en meest populaire Minichamps auto's van dit moment. Maar let op! Dit is maar een heel klein deel van het complete aanbod.

De Red Bull van Max Verstappen

Dat de Red Bull Formule 1 auto van Max Verstappen de meest populaire Minichamps auto is zal je niet verbazen. De twee beste Minichamps schaalmodellen betreft zelfs deze auto, namelijk het 1:43 schaalmodel en de veel grotere modelauto op de schaal 1:18.


Mercedes Formule 1 Minichamps

Maar Max mag dan onze favoriet zijn. Er is een team dat hem veel te vaak het leven zuur maakt, en dat is het Mercedes Formule 1 team. Gelukkig zijn we in Nederland sportief, en daarom hoort ook het schaalmodel van de Formule 1 Mercedes bolide van Hamilton en Bottas tot de meest verkochte Minichamps schaalmodellen in Nederland.


Vooral het grote 1.18 schaalmodel is erg populair. Niet verwonderlijk natuurlijk, want welke verzamelaar van Formule 1 schaalmodellen wil deze auto nou niet in zijn collectie hebben. De beste Formule 1 auto van allemaal.

Volkswagen Karmann Ghia schaalmodel

Maar niet iedere Minichamps auto is een Formule 1 auto. Integendeel, het grootste deel van de schaalmodellen van deze specialist bestaat uit klassieke auto's. Bijvoorbeeld uit klassieke sportauto's als de Volkswagen Karmann Ghia.De Volkswagen Karmann Ghia was een tweedeurs sportwagen ontworpen door het Italiaanse bureau Ghia en in opdracht van Volkswagen gemaakt door de Duitse carrosseriebouwer Karmann. Tussen 1955 en 1974 werden er meer dan een half miljoen Volkswagen Karmanns gemaakt.

En ook vandaag de dag worden er nog erg veel VW Karmann auto's verkocht. Maar dan in de vorm van schaalmodellen van Minichamps.

BMW M3 Alpina schaalmodel

Een echte klassieker voor de autosport liefhebber is de BMW M3 Alpina. De variant van het hier onder afgebeelde Minichamps schaalmodel won in 1988 de toerwagenrace op Hockenheim. Maar het Minichamps assortiment is dusdanig groot dat ze meer versies van de BMW M3 aanbieden. Bijvoorbeeld de Marlboro versie van de Nederlandse autocoureur Cor Euser en diverse DTM modellen. Alleen van deze auto maakt Minichamps al meer dan 20 schaalmodellen!Ford Focus RS Minichamps

Maar Minichamps maakt ook schaalmodellen van straatauto's. Het meest populaire schaalmodel in die categorie is de Ford Focus RS in de schaal 1:18 (dit is over het algemeen de meest populaire schaalgrootte). Minichamps biedt ook dit schaalmodel in een stuk of 10 versies aan.


Dit zijn maar vijf van de honderden modellen die Minichamps biedt. 

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen voor nog heel veel meer Minichamps schaalmodellen van mooie auto's.

Zie ook:


Onderwerpen:
Minichamps auto's, schaalmodellen auto, Minichamps modelauto, miniatuurauto, Minichamps miniatuur auto. (C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.