Revell schaalmodellen en bouwpakketten


Revell is zeer bekend als modelbouw merk. Heb je wel eens een modelbouw vliegtuigje in elkaar gezet, dan is de kans erg groot dat dit een Revell bouwdoos was. Revell is namelijk marktleider in schaalmodellen.

Revell levert niet alleen bouwpakketten van vliegtuigen, maar ook van schepen, auto's,  ruimteschepen (o.a. Star Wars) en andere voertuigen.

Hier kun je Revell schaalmodellen voordelig kopen. In dit overzicht vind je alle Revell modelbouw en miniatuur pakketten. Dat zijn er circa 1.000!

Naast de vele modelbouw pakketten vind je er ook benodigdheden als lijm en verf. Het betreft bouwpakketten van alle onderwerpen. Veel vliegtuigen, militaire voertuigen, auto's, trucks en schepen, maar ook ruimtevaartuigen, helikopters, treinen, gebouwen en hijskranen.  

Over Revell

Revell werd al in 1943 in Venice (USA) opgericht. In 1956 werd er in West Duitsland een dochterbedrijf opgezet dat in de jaren 70 zelfstandig werd. Veel schaalmodellen die in Nederland te koop zijn komen van het Duitse Revell AG.

Revell maakt tegenwoordig schaalmodellen van vliegtuigen, helikopters, schepen, auto's, trucks, militaire voertuigen zoals jeeps en tanks en tegenwoordig ook steeds meer dieren.


Zie ook: Meer tips verzamelen en schaalmodellen


Onderwerp:
Revell is één van de beste en meest bekende fabrikanten van schaalmodellen en bouwpakketten, Hierboven vind je de complete Revell collectie, met circa 1.000 modelbouw pakketten en miniaturen. 

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.