Maak kennis met de Sylvanian Families


Ken je de Sylvanian Families? Dit zijn schattige dierlijke personages die in een idyllische sprookjeswereld leven, de Sylvanian Village. Maak hier kennis met de families.

In 1985 werden de Sylvanian Families in Japan voor het eerst op de markt gebracht. Daar waren deze speelgoed-dieren zo'n succes dat ze vanaf 1987 ook in het buitenland verkocht gingen worden. Vandaag de dag is er ook in Nederland en Belgiƫ een enorm aanbod aan Sylvanian Families.


In Japan zijn de families dusdanig populair dat er daar zelfs restaurants en pretparken in de stijl van de Sylvanian Families zijn gemaakt.


Waarom zijn de Sylvanian Families zo leuk?

Het schattige voorkomen van de dieren maakt dit speelgoed zo populair. Zowel de speelfiguren als de wereld waarin ze leven straalt veel warmte uit. Familie, liefde en natuur zijn de kernwaarden van dit speelgoed. Sylvan betekent "uit het bos". De Sylvanian Families  prikkelen de fantasie van kinderen, waardoor ze hele avonturen met hun speelgoedvriendjes kunnen spelen. Maar ook bij veel volwassenen zijn de Sylvanian Families populair, maar dan als verzamelobject.Er valt namelijk heel wat te verzamelen van deze speelfiguren en de wereld waarin ze leven. Er zijn honderden pakketten in diverse thema's. Met speelhuizen, meubeltjes, voertuigen, winkeltjes en veel personages. Daarbij is het erg plezierig dat de Sylvanian Families absoluut geen duur speelgoed zijn.

Meer weten over Sylvanian Families, hier vind je al het Sylvianian speelgoed.
Zie ook: Meer leuk speelgoed om te verzamelen

Foto's: Epoch Toys

Onderwerpen:
Sylvanian Families speelgoed, Sylvanian speelgoed.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.