Lumo Stars knuffels

Lumo Stars knuffels zijn schattige knuffeldieren. Kijk hier voor al deze leuke Lumo knuffels.

Lumo Stars knuffels

Lumo Stars zijn super schattige knuffelbeestjes, gemaakt van zacht pluche en voorzien van grote ogen die je doen smelten. Er zijn kleine Lumo Stars, voordelig in aanschaf en ideaal om te sparen, en grotere Lumo Stars knuffeldieren. Hier meer informatie over al deze Lumo Stars knuffels.

Zoals steeds meer modern speelgoed, ook knuffels, is er voor de Lumo Stars een app beschikbaar. Deze Lumo Stars app brengt je Lumo Star knuffel tot leven (figuurlijk dan). 

Je geeft het diertje virtueel te eten en je kunt spelletjes met je Lumo Star spelen. Ook kun je via de app heel bijzondere selfies met de knuffels maken en leerzaam is het ook nog, want de app geeft je leerzame informatie over het betreffende dier. Deze Lumo Stars app gebruik je op de smartphone. De knuffel zelf is niet interactief.

Kijk bij de aanbiedingen van Lumo Stars voor al deze schattige knuffels tegen een lage prijs.
Veel keuze uit pluche knuffels

Lumo Stars knuffels zijn ook zonder de app lieve en mooie knuffels van goede kwaliteit. Door hun lage prijs zijn de kleine Lumo knuffels ideaal om te sparen. 

Je hebt een enorme reeks Lumo knuffels met alle soorten pluche dieren. Van hond, kat, konijn en beer tot egel, rendier en slang. Er zijn vele tientallen verschillende Lumo Stars om te verzamelen!
Zie ook: 


Onderwerp:
Lumo Stars zijn lieve pluche knuffeldieren. Knuffels om mee te slapen, mee te spelen en om te verzamelen. De Lumo Stars app voegt leuke activiteiten toe aan de Lumo Stars knuffel. 
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.