Bburago modelauto / schaalmodel. Aanbiedingen

Kijk hier voor aanbiedingen van Bburago schaalmodellen. Dit zijn modelauto's van hoge kwaliteit.

Bburago is een speelgoedfabrikant die heel mooie schaalmodellen van auto's maakt. Bburago modelauto's zijn heel betaalbare schaalmodellen, de prijzen beginnen al onder de 10 euro.

Bburago schaalmodel Peugeot auto

Bburago modelauto's zijn er in de schaalgroottes  1:18, 1:24. 1:32 en 1:43. De collectie omvat de mooiste sportauto's maar ook voor een schaalmodel brandweerauto of ambulance kun je bij de Bburago schaalmodellen terecht.

Aanbiedingen Bburago auto's op schaal

Wil je weten wat voor Bburago miniaturen er allemaal beschikbaar zijn, en wat ze kosten? Kijk dan bij de aanbiedingen van Bburago modelauto's. Je vindt daar honderden Bburago auto's tegen een aantrekkelijke prijs!


Bburago Max Verstappen Red Bull F1
Bburago Max Verstappen Red Bull F1


Modelauto's in diverse prijsklassen
Deze Bburago modelauto's zijn er in diverse prijsklassen. Je hebt zowel de goedkope Bburago speelgoed auto's als meer luxe schaalmodellen. De prijzen lopen uiteen van circa 10 euro tot meer dan 100 euro voor een Bburago collectors item.

Goedkope Bburago miniatuur auto's
 De goedkope Bburago schaalmodellen zijn ook bij kinderen erg populair. De prijs van de goedkope Bburago auto's is ook voor een kind heel betaalbaar. Voor een euro of 13 heb je een prachtige replica op schaal van bijvoorbeeld een Volvo C70, een Audi RS4, een Peugeot 107, een Lamborghini Superleggera of een Fiat 500. En dit zijn maar enkele types uit de enorme collectie Bburago schaalmodellen.

Bburago Fiat 500 schaalmodel

Bburago Fiat 500 schaalmodel auto

Door hun lage prijs zijn de Bburago modelauto's ook heel gewilde verzamelobjecten. Zowel bij kinderen als volwassenen. 

Sommige verzamelaars sparen ze allemaal, hoewel dat gezien het enorme aantal Bburago auto's dat online te koop is eigenlijk niet haalbaar is. De meeste verzamelaars van Bburago schaalmodellen richten zich daarom op een specifiek merk auto of type auto. 

En natuurlijk kun je je ook helemaal richten op een bepaalde schaalgrootte. Voor wie wat grotere schaalmodellen wil sparen is de 1:18 serie heel aantrekkelijk. Deze Bburago modelauto's zijn zo'n 20 centimeter lang en meteen winkelprijs van zo'n 27 euro toch heel betaalbaar.Bburago Lamborghini modelauto

Bburago Lamborghini modelauto

Bburago collector items

Helaas zijn niet alle Bburago schaalmodellen zo goedkoop. Sommige Bburago modelauto's worden in een kleine oplage uitgebracht. Bijvoorbeeld in een luxe showcase of een gelimiteerde speciale editie van een Formule 1 auto om een kampioenschap te vieren. 

Een deel van deze collector items vind je ook bij bovenstaande aanbiedingen (selecteer de miniatuur auto's op volgorde van de hoogste prijs om deze collector items te vinden).

Verschillende Bburago auto's

Je kunt de Bburago schaalmodellen in verschillende soorten miniatuur auto's onderverdelen.

Ten eerste heb je de personenauto's zoals Audi A6, de Volkswagen Polo, de Alfa Romeo Giulia, de Land Rover LRX, de BMW 335i, de VW Golf GTI en ook oudere modellen als de Renault 4. de Porsche 911, de Fiat 500, de Mini Cooper, de Volkswagen Kever en de Ford Mustang.

Ten tweede zijn er de luxe sportwagens en supercars, zoals de Bugatti Chiron en Divo, de Lamborghini Sian,  Centenario en Huracan, de Ferrari F8, SF90 en F40 en de Audi R8.Bburago Bugatti schaalmodel auto

Bburago Bugatti schaalmodel autoPopulair zijn ook de Bburago Formule 1 schaalmodellen, waarbij diverse versies van de Max Verstappen Red Bull F1 in Nederland verreweg het meest gekochte schaalmodel zijn. Maar ook de Formule 1 auto's van Mercedes en Ferrari zijn als Bburago modelauto te koop.

En dan zijn er nog speciale miniatuur auto's zoals een Mercedes truck, een Fendt trekker en diverse motoren.

Bij de bovenstaande Bburago modelauto aanbiedingen vind je al deze schaalmodellen.


Zie ook: 
Bburago maakt heel mooie schaalmodel auto's van hoge kwaliteit. Modelauto miniaturen van sportauto's, personenauto's en raceauto's. Ook Formule 1 schaalmodellen. Kijk hier boven voor Bburago schaalmodellen en aanbiedingen van deze Bburago modelauto's.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.