Bruder speelgoed


Bruder is een speelgoedfabrikant die miniatuur speelgoed van ondermeer landbouwvoertuigen, bouwmachines en transportwagens verkoopt. Het speelgoed van Bruder doet denken aan de miniatuurvoertuigen van concurrent Siku. Bruder maakt echter gebruik van kunststof als basismateriaal voor alle miniatuurvoertuigen.

Bruder landbouw voertuigen

Met de Bruder landbouwwerktuigen en boerderij accessoires kun je een miniatuur boerderij nabouwen. Inclusief alle werktuigen. Bruder levert peen groot aantal miniatuur tracktoren, aanhangwagens, trekkers en andere landbouwmachines zoals een speelgoed zaaimachine, een miniatuur bodembewerker en een speelgoed shovel. De Bruder paardenstal, kleine hooibalen en andere accessoires maken de boerderij compleet. Voor de tracktoren en andere miniatuur voertuigen zijn ook losse wielen te koop.


Bruder bouwplaats

Ook voor het namaken van een bouwplaats levert Bruder volop speelgoed. De serie miniatuur modellen omvat ondermeer een baggermachine, een dieplader, een betonwagen, een caterpillar en kranen.

Bruder transportvoertuigen

Uitgebreid is ook de transportserie van Bruder, met ondermeer een vuilniswagen, een brandweerauto, diverse vrachtwagens, paardentransport en heftrucks.

Online Bruder speelgoed kopen

Kijk in het overzicht Aanbiedingen alles van Bruder waar je het best en goedkoopst Bruder speelgoed kunt kopen.

Zie ook: Meer tips verzamelen en schaalmodellen


Onderwerpen:
Bruder schaalmodel, Bruder landbouwwerktuigen, Bruder speelgoed, verzamelen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.