LOL Surprise popjes. Een maffe rage


LOL Surprise poppen zijn momenteel een grote rage bij kinderen. Zoals de naam al aangeeft zijn LOL Surprise popjes verrassingspoppen. Je krijgt ze als een bal die je uit moet pakken. Laagje voor laagje, en iedere laag onthult een leuke verrassing die meteen een hint is voor de verrassingspop die zich midden in de bal bevindt.

Je kunt de LOL Surprise bal dan ook zien als een soort verrassingsei met verschillende laagjes die je af kunt pellen. Onder iedere laag zit weer een nieuwe hint. Bijvoorbeeld een bedeltje, een sticker, een kledingstuk of accessoire voor de pop, of iets heel anders. In ieder geval geeft dit kleine cadeautje een aanwijzing over de verrassingspop die zich in de bal schuil houdt.


Pas aan het eind weet je dus zeker welk popje je gekregen hebt. En je kunt deze meteen kleden met de kledingstukken, schoenen en accessoires die er uit de voorgaande lagen tevoorschijn zijn gekomen.

Er zijn zo honderden verschillende LOL Suprise poppen zoals de Suprise Pets (diertjes), confettipoppen, lil sisters (kleine zusjes) en pearl surprise (bling bling poppetjes). Kinderen zijn er dol op.

Kijk hier voor aanbiedingen van deze LOL Surprise poppetjes.


Zie ook: Meer leuk speelgoed om te verzamelen


Onderwerpen:
Lol Surprise popjes, poppetjes sparen, rage, Lol Surprise pets speelgoed.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.