Eendjesdans spel leert peuters onthouden en opletten


De Eendjesdans is een leuk en leerzaam bordspel voor kleine kinderen, zeer geschikt voor peuters en kleuters. De kleintjes moeten drie eendjes met een zelfde symbool uit een eendenvijver vissen.

Kijk bij de aanbiedingen van Eendjesdans voor een voordelige aanbieding van dit leuke spel voor peuters en kleuters.


Spelregels Eendjesdans

Eendjesdans is geen moeilijk spel. Door een batterij aangedreven zwemt een twaalftal eendjes door de vijver. De spelertjes mogen elk op hun beurt een eendje pakken. Op de onderkant van het eendje zien ze dan een symbool. Komt dit symbool overeen met hun eigen symbool dan mogen ze het eendje houden. Zo niet, dan gaat deze weer dansen in de vijver. Als een speler zo drie eendjes verzameld heeft is hij of zij de winnaar.

Eendjesdans is een geheugenspelletje dat leuk is om te spelen. Bovendien leert het peuters en kleuters onthouden en opletten. Want als iemand en eendje terug plaatst met het symbool van de speler wil deze hem natuurlijk bij zijn of haar beurt pakken, maar doordat de eendjes gaan dansen is dat goed opletten, voor je het weet ben je hem kwijt!Voor veel kinderen tot circa 5 jaar is dat een goede oefening, dat maakt Eendjesdans tot een gezelschapsspel dat niet alleen leuk maar ook educatief is.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen voor de speelgoedwinkel die Eendjesdans goedkoop aanbiedt.

Zie ook: Meer leuke spellen peuters en kleuters


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.