BanBao. Goedkoop alternatief voor Lego en Duplo

BanBao is een veel goedkoper alternatief voor Lego en Duplo. Ze hebben grote bouwstenen voor kinderen tot vijf jaar (BanBao Young Ones) en kleine bouwsteentjes voor kinderen vanaf vijf jaar.


Er is een zeer grote keuze uit mooie BanBao bouwpakketten. Treinen, auto's, boerderijen, vliegtuigen, boten, dino's, huizen, alles is met BanBao bouwstenen te maken, en er worden zeer leuke accessoires meegeleverd in de BanBao pakketten.

Waar koop je BanBao speelgoed?

BanBao begon als een klein merk, maar tegenwoordig is het bij veel grote speelgoedwinkels te koop, Tegen heel lage prijzen, want BanBao is goedkoop educatief bouwspeelgoed. Kijk maar bij de aanbiedingen van BanBao speelgoed wat BanBao speelgoed kost en wat dit speelgoedmerk allemaal te bieden heeft.


Goedkoop bouwspeelgoed, maar wel goed

De BanBao speelgoeddozen staan garant voor urenlang speelplezier. Het BabBao speelgoed is sterk te vergelijken met Lego, maar veel goedkoper. Het bouwspeelgoed stimuleert creativiteit, oplossing gericht werken en logisch nadenken. Het is daarom niet alleen heel leuk speelgoed, maar ook leerzaam.


Geen na-apers, maar origineel speelgoed

Van de goedkope Lego alternatieven is BanBao momenteel de meest succesvolle. Het speelgoedmerk uit China is dan ook niet slechts een goedkope copycat, maar een speelgoedfabrikant die zelf ook leuk nieuw speelgoed bedenkt. Neem bijvoorbeeld de BanBao terugtrek raceauto's. Een mix van een speelgoedauto en constructiespeelgoed (je moet de auto zelf in elkaar zetten) die ook nog eens samenwerkt met je smartphone of tablet. Je kunt een virtuele track scannen en daar op racen. En dat allemaal tegen een heel lage prijs.

Wil je weten wat BanBao allemaal te bieden heeft, en wat dit speelgoed kost? Kijk dan bij bovenstaande aanbiedingen van BanBao speelgoed.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.