BanBao speelgoed. Goedkoop Lego en Duplo alternatief

BanBao biedt een goedkoop alternatief voor Lego en Duplo speelgoed. Kijk hier voor aanbiedingen van al het BanBao speelgoed en koop goedkoop dit leuke constructiespeelgoed.

BanBao goedkope Lego variant


BanBao is een veel goedkoper alternatief voor Lego en Duplo. Banbao heeft goedkope pakketten met grote bouwstenen voor kinderen tot vijf jaar (BanBao Young Ones) en kleine bouwsteentjes voor kinderen die ouder zijn dan vijf jaar. 

Deze twee soorten BanBao speelgoed zijn respectievelijk te vergelijken met Duplo en Lego, maar dan veel goedkoper. Geen toeval, want we hebben hier te maken met goedkope variant op Lego.

En dan een echt serieus goedkoop Lego alternatief, want de bouwsteentjes van Lego en Banbao passen zelfs op elkaar zodat je het speelgoed kan mixen.

Waar koop je goedkoop BanBao speelgoed?

Kijk hier onder voor goedkope aanbiedingen van deze goedkope Lego variant.

In dit BanBao aanbieding overzicht kun je zien wat BanBao allemaal aan leuk speelgoed maakt. Hieronder meer informatie over al dit BanBao speelgoed.


Banbao speelgoed goedkoop Lego / Duplo alternatief

BanBao trein

BanBao speelgoed thema's

Er is een zeer grote keuze uit mooie BanBao bouwpakketten. Treinen, auto's, boerderijen, vliegtuigen, boten, dino's, huizen, alles is met BanBao bouwstenen te maken, en er worden zeer leuke accessoires meegeleverd in de BanBao pakketten.

Evenals bij Lego zijn de BanBao speeldozen in series onderverdeeld. Dit zijn een aantal populaire BanBao thema's:

BanBao Snoopy
Een uitgebreide serie is BanBao Snoopy. De wereld van Snoopy in bouwsteentjes. Leuk Snoopy speelgoed met dozen als de BanBao Snoopy schoolbus, de Snoopy uitkijktoren, de BanBao Snoopy ijskar en veel meer pakketten waarin Snoopy en Charley Brown de hoofdrol spelen.


BanBao Snoopy
BanBao Snoopy


BanBao Turbo Power
Een andere uitgebreide BanBao speelgoed serie is BanBao Turbo Power. In deze serie vind je echte racemonsters. Bijvoorbeeld een monster truck, een offroad racewagen, maar ook een roadster, een race buggy, een stockcar, een dragster of een Formule 1 auto. Spectaculair speelgoed om te bouwen en om mee te spelen.

BanBao Brandweer
De naam zegt het al. In deze serie vind je al het brandweer materiaal. Veel brandweer voertuigen zoals een brandweerauto, vliegtuig, helikopter, vliegtuig of blusboot, maar ook een heel mooie BanBao brandweer kazerne, die verbazend goedkoop is voor het uitgebreide pakket dat je krijgt.

BanBao Politie
De pakketten van de BanBao politie serie zijn te vergelijken met die van de brandweer. Ook hier politie voertuigen in alle soorten en een prachtig politiebureau dat goedkoop te koop is.

BanBao Boerderij
Een uitgebreide serie BanBao speelgoed, met een windmolen, diverse trekkers en diverse mooie boerderijen. Zowel eenvoudig als heel uitgebreid, en altijd veel goedkoper dan vergelijkbare Lego pakketten.

BanBao boerderij. Goedkoop Lego alternatief

BanBao Leger
In de BanBao leger speelgoed serie vind je prachtige helikopters als de Apache en de Chinook helikopter, militaire vliegtuigen en leger voertuigen.

BanBao Trendy City
Voor de BanBao stad, gebouwen te gebruiken als poppenhuis, met auto's en andere voertuigen.

BanBao Hi-Tech
Het Lego Technic alternatief van BanBao. Met technische pakketten voor de wat oudere kinderen.

Meer BanBao thema's
En zo kent Banbao nog veel meer leuke speelgoed series. Bijvoorbeeld BanBao Safari, Trendy Beach, Supercars, Transport, Space enz.

Bij de BanBao aanbiedingen bovenaan vind je ze allemaal en kun je al dit Banbao speelgoed goedkoop kopen.

BanBao Safari. Goedkope Lego variant

BanBao Safari

Bouwstenen, passend op Lego of Duplo

Alles aan BanBao speelgoed ademt Lego uit. BanBao kan tegenwoordig soortgelijk speelgoed maken omdat het patent voor Lego en Duplo bouwsteentjes afgelopen is. BanBao is één van de merken die na het verlopen van dat patent goedkope Duplo en goedkope Lego alternatieven op de markt brengen.

Doordat het Lego patent verlopen is kan BanBao steentjes maken die er niet alleen precies zo uitzien als Lego steentjes, maar die ook op de Lego (of Duplo) passen. 

Goedkoop bouwspeelgoed, maar wel goed

De BanBao speelgoeddozen staan garant voor urenlang speelplezier. Het BabBao speelgoed is sterk te vergelijken met Lego, maar veel goedkoper. Het bouwspeelgoed stimuleert creativiteit, oplossing gericht werken en logisch nadenken. Het is daarom niet alleen heel leuk speelgoed, maar ook leerzaam.

Van alle populaire thema's zijn bouwdozen te koop. En de prijs ligt verbazend laag. Onder een tientje heb je al een heel pakket, en ruim onder de 20 euro een grote doos. Kijk vooral eens naar Banbao als je leuk bouwspeelgoed zoekt.

Banbao speelgoed goedkoop Lego / Duplo alternatief

BanBao Young Ones: Goedkope Duplo variant

Voor kleinere kinderen, voor wie de normale bouwsteentjes te priegelig zijn is er Banbao Young Ones. Deze blokken zijn twee keer zo groot als de normale BanBao stenen zodat ook peuters en kleuters er goed mee overweg kunnen. 

BanBao Young Ones: Goedkope Duplo variant

BanBao Young Ones

Met deze wat grote blokken ontwikkelen kinderen spelenderwijs verschillende vaardigheden zoals logisch nadelen, creativiteit en oplossingsgericht werken.


Geen na-apers, maar origineel speelgoed

Van de goedkope Lego alternatieven is BanBao momenteel de meest succesvolle. Het speelgoedmerk uit China is dan ook niet slechts een goedkope copycat, maar een speelgoedfabrikant die zelf ook leuk nieuw speelgoed bedenkt. 

Neem bijvoorbeeld de BanBao terugtrek raceauto's. Een mix van een speelgoedauto en constructiespeelgoed (je moet de auto zelf in elkaar zetten) die ook nog eens samenwerkt met je smartphone of tablet. Je kunt een virtuele track scannen en daar op racen. En dat allemaal tegen een heel lage prijs.

Wel moeten we hierbij opmerken dat de pasvorm van BanBao speelgoed soms achterblijft bij de kwaliteit van het originele Lego speelgoed. Alle waar naar zijn geld!

Banbao speelgoed goedkoop Duplo / Lego alternatief

BanBao auto


Wil je weten wat BanBao allemaal te bieden heeft, en wat dit speelgoed kost? Kijk dan bij bovenstaande aanbiedingen van BanBao speelgoed.


Tip: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed, met nog meer goedkope Lego en goedkope Duplo alternatieven.


Onderwerp:
BanBao uit China maakt goedkope Lego en goedkope Duplo alternatieven. De look en feel van BanBao speelgoed is bijna gelijk aan Lego maar dan veel goedkoper, en ook minder van kwaliteit. Maar als je een goedkope Lego of goedkope Duplo variant zoekt is BanBao wel een heel interessant alternatief.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.