BanBao speelgoed. Goedkoop Lego en Duplo alternatief

BanBao biedt een goedkoop alternatief voor Lego en Duplo speelgoed. Kijk hier voor aanbiedingen van al het BanBao speelgoed en koop goedkoop dit leuke constructiespeelgoed.

BanBao is een veel goedkoper alternatief voor Lego en Duplo. Banbao heeft goedkope pakketten met grote bouwstenen voor kinderen tot vijf jaar (BanBao Young Ones) en kleine bouwsteentjes voor kinderen vanaf vijf jaar. Respectievelijk te vergelijken met Duplo en Lego, maar dan veel goedkoper. Geen toeval, want we hebben hier te maken met goedkope imitatie Lego.


Er is een zeer grote keuze uit mooie BanBao bouwpakketten. Treinen, auto's, boerderijen, vliegtuigen, boten, dino's, huizen, alles is met BanBao bouwstenen te maken, en er worden zeer leuke accessoires meegeleverd in de BanBao pakketten.

Alles aan BanBao speelgoed ademt Lego uit. BanBao kan tegenwoordig soortgelijk speelgoed maken omdat het patent voor Lego en Duplo bouwsteentjes afgelopen is. BanBao is één van de merken die na het verlopen van dat patent goedkope Duplo en goedkope Lego alternatieven op de markt brengen.

Waar koop je BanBao speelgoed?

BanBao begon als een klein speelgoed merk, maar tegenwoordig is het BanBoao speelgoed bij veel grote speelgoedwinkels te koop, 

Tegen heel lage prijzen, want BanBao is goedkoop educatief bouwspeelgoed. Kijk maar bij de aanbiedingen van BanBao speelgoed wat BanBao speelgoed kost en wat dit speelgoedmerk allemaal te bieden heeft.Goedkoop bouwspeelgoed, maar wel goed

De BanBao speelgoeddozen staan garant voor urenlang speelplezier. Het BabBao speelgoed is sterk te vergelijken met Lego, maar veel goedkoper. Het bouwspeelgoed stimuleert creativiteit, oplossing gericht werken en logisch nadenken. Het is daarom niet alleen heel leuk speelgoed, maar ook leerzaam.


Geen na-apers, maar origineel speelgoed

Van de goedkope Lego alternatieven is BanBao momenteel de meest succesvolle. Het speelgoedmerk uit China is dan ook niet slechts een goedkope copycat, maar een speelgoedfabrikant die zelf ook leuk nieuw speelgoed bedenkt. 

Neem bijvoorbeeld de BanBao terugtrek raceauto's. Een mix van een speelgoedauto en constructiespeelgoed (je moet de auto zelf in elkaar zetten) die ook nog eens samenwerkt met je smartphone of tablet. Je kunt een virtuele track scannen en daar op racen. En dat allemaal tegen een heel lage prijs.

Wel moeten we hierbij opmerken dat de pasvorm van BanBao speelgoed soms achterblijft bij de kwaliteit van het originele Lego speelgoed. Alle waar naar zijn geld!

Wil je weten wat BanBao allemaal te bieden heeft, en wat dit speelgoed kost? Kijk dan bij bovenstaande aanbiedingen van BanBao speelgoed.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed, met nog meer goedkope Lego en goedkope Duplo alternatieven.

Onderwerp:
BanBao uit China maakt goedkope Lego en goedkope Duplo alternatieven. De look en feel van BanBao speelgoed is bijna gelijk aan Lego maar dan veel goedkoper, en ook minder van kwaliteit. Maar als je een goedkope Lego of goedkope Duplo variant zoekt is BanBao wel een heel interessant alternatief.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.