Poepie Knor spel

Poepie Knor is een hilarisch familiespel voor het hele gezin. Kinderen vanaf drie jaar kunnen Poepie Knor al spelen.

Poepie Knor is een heel leuk spel. Niet voor niets werd dit bordspel van Jumbo eerder genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.


Goedkoop aanschaffen? Kijk hier voor aanbiedingen van Poepie Knor en andere Jumbo Jonkies spellen.

Hoe hou je een varken uit de modder?

Doel van het spel is het redden van jouw varken uit een modderbad. Maar wil het varkentje wel uit die lekkere modder gered worden? Een groot varken in het midden van het speelbord probeert het in ieder geval te voorkomen. Dat doet hij op een bijzonder onsmakelijke maar wel komische manier. Hij laat namelijk een poepje. Laat het varken een scheet als jij aan de beurt bent, dan moet je je opdrachtkaart inleveren en verspeel je een beurt.

Scheten? Altijd leuk!

Kinderen vinden dit originele spel met een scheten latend varken natuurlijk helemaal geweldig. En ook voor de rest van de familie is Poepie Knor daarom mede erg leuk om te spelen. Poepie Knor is één van de meest belovende nieuwe spellen van het jaar. De nominatie voor speelgoed van het jaar 2011 is daarvan een logisch vervolg.

Kijk voor aanbiedingen van het Poepie Knor spel en andere spellen voor kleine kinderen uit de Jumbo Jonkies serie bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.