Knibbel Knabbel Knuisje (het Hans en Grietje spel)

Knibbel Knabbel Knuisje is een leuk spel van Jumbo dat ook door heel kleine kinderen goed te spelen is. Vanaf vier jaar kun je met dit spel snoepjes verzamelen, maar pas op voor de heks!Knibbel Knabbel Knuisje is een leuk spel dat is gebaseerd op het bekende sprookje van Hans en Grietje. Dit duo speelt dan ook de hoofdrol in dit bordspel.


Doel van het Knibbel Knabbel Knuisje spel is het verzamelen van snoepgoed. De eerste speler die vier verschillende snoepjes van het snoepgoedhuisje weet te pakken wint, maar dat valt niet mee! De boze heks probeert dit namelijk te voorkomen. Als je een verkeerd snoepje pakt wordt de heks gewaarschuwd en komt ze naar buiten. Lekker eng!

Maar je moet dan ook het snoepje weer terug plaatsen. Het is dus bij Knibbel Knabbel Knuisje zaak om te onthouden welk snoepje gevaarlijk is. Een spel duurt gemiddeld ongeveer een kwartier.


Knibbel Knabbel Knuisje (het Hans en Grietje Spel) wordt compleet geleverd met het snoephuisje, vier Hans en Grietje speelfiguren (goed voor vier spelers), een speelbord, een dobbelsteen, de snoepjes en alles wat je nog meer nodig hebt om dit leuke bordspel te spelen.

Zie ook: Meer leuke spellen voor kleine kinderen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.