Knibbel Knabbel Knuisje (het Hans en Grietje spel)

Aanbieding van het spel Knibbel Knabbel Knuisje, dat ook bekend staat als het Hans en Grietje spel (met de heks).

Knibbel Knabbel Knuisje spel (Hans en Grietje spel)

Knibbel Knabbel Knuisje is een leuk spel van Jumbo dat ook door heel kleine kind goed te spelen is. Kinderen vanaf vier jaar kunnen met dit spel snoepjes verzamelen, maar pas op voor de heks!

Knibbel Knabbel Knuisje is een leuk spel dat is gebaseerd op het bekende sprookje van Hans en Grietje. Dit duo speelt dan ook de hoofdrol in dit bordspel.

Doel van het Knibbel Knabbel Knuisje spel is het verzamelen van snoepgoed. De eerste speler die vier verschillende snoepjes van het snoepgoedhuisje weet te pakken wint, maar dat valt niet mee! De boze heks probeert dit namelijk te voorkomen. Als je een verkeerd snoepje pakt wordt de heks gewaarschuwd en komt ze naar buiten. Dit Hans en Grietje spel is lekker eng!


Maar je moet dan ook het snoepje weer terug plaatsen. Het is dus bij Knibbel Knabbel Knuisje zaak om te onthouden welk snoepje gevaarlijk is. Een spel duurt gemiddeld ongeveer een kwartier.
 
Knibbel Knabbel Knuisje (Hans en Grietje spel)
Knibbel Knabbel Knuisje (Hans en Grietje spel)


Knibbel Knabbel Knuisje (het Hans en Grietje Spel) wordt compleet geleverd met het snoephuisje, vier Hans en Grietje speelfiguren (goed voor vier spelers), een speelbord, een dobbelsteen, de snoepjes en alles wat je nog meer nodig hebt om dit leuke bordspel te spelen.Meer leuke spellen kleuter

Bij de bovenstaande aanbiedingen vind je ook andere leuke Jumbo Jonkies spellen voor een klein kind. Je koopt daar het spel Kibbel Knabbel Knuisje goedkoop (het Hans en Grietje spel), maar ook het spel Poepie Knor, het Mr Bucket spel en Zippy slakkenspel. Meer leuke spellen voor peuter en kleuter vind je hier onder.


Zie ook: Meer leuke spellen voor een klein kind


Onderwerp:
Knibbel, Knabbel, Knuisje is een leuk Jumbo spel voor kleine kinderen. Best eng voor een kleuter of ander klein kind, maar ook weer niet TE eng. Een leuk eng spel, waarbij je Hans en Grietje langs het snoephuisje van heks moet leiden. Dit kleuter spel wordt dan ook wel het Hans en Grietje spel (met de heks) genoemd.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.