Drie Kleine Biggetjes spel


Drie Kleine Biggetjes is een bordspel voor één persoon voor kleine kinderen van 3 t/m 6 jaar. Het kan op twee manieren gespeeld worden, maar in beide variaties van het Drie Kleine Biggetjes spel moeten de speler de biggetjes uit de buurt van de wolf houden.

Een leuk en origineel onderdeel van dit spel is het plaatjesboek met het verhaaltje van de drie biggetjes. Kijk bij de aanbiedingen van het Drie Kleine Biggetjes spel waar je dit puzzelspel voor peuters en kleuters kunt kopen.


Het Drie Kleine Biggetjes Spel is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2015 in de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar. Dus het leukste kleuterspeelgoed van 2015!

Spelregels Drie Kleine Biggetjes spel

Het Drie Kleine Biggetjes spel is een puzzelspel dat het ruimtelijk inzicht en oplossend denkvermogen van kleine kinderen helpt verbeteren. Kijk hieronder in de video hoe het Drie Kleine Biggetjes spel werkt.


Bij het spel Drie Kleine Biggetjes krijg je een speelbord, drie biggetjes, een wolf en drie huisjes. Volgens et instructieboekje moeten de drie huisjes zodanig op het bord worden geplaatst dat de biggetjes veilig zijn. Dat kan echter maar op één manier, en dat moet de speler uitvinden. Peuters en kleuters kunnen het Drie Kleine Biggetjes spel alleen spelen.In het instructieboekje kan het goede antwoord worden gevonden, maar natuurlijk moet de peuter of kleuter het eerst zelf proberen uit te vinden. Daar leert hij of zij van!
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.