Soggy Doggy. Spel waarbij je niet droog blijft

Soggy Doggy is een origineel spel waarbij je niet bang moet zijn voor wat water. Soggy de hond moet namelijk gewassen worden, en daarbij mag hij zich graag droog schudden. En daarbij blijf jij niet droog!


Soggy Doggy is een uniek dobbelspel en bordspel gericht op kinderen vanaf 4 jaar. Dikke pret aan tafel met dit gezelschapsspel!

Laat Soggy Dog het spelbord rond gaan, op weg naar zijn hondenmand. Maar o wee als hij zich droogschut. Dan moet je opnieuw beginnen. En jij mag jezelf afdrogen.

>>> TIP: Hier vind je Soggy Doggy tegen een lage prijs.Bij Soggy Doggy wordt het absoluut geen waterballet. Maar als de waterspetters in de rondte gaan hebben de kinderen de grootste lol.

En stiekem is het Soggy Doggy spel ook nog eens leerzaam voor jonge kinderen want er moet geteld worden en met getallen worden gespeeld. Maar dat hebben de kinderen niet door, die willen alleen maar niet nat worden.


Het Soggy Doggy spel is uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2017 (4-5 jaar). Kijk bij de eerder genoemde aanbieding om dit spel goedkoop te kopen.

Zie ook: Meer leuke spellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.