Leukste spellen kleuter

De leukste spellen voor een kleuter. Eenvoudig, maar toch leuk om te spelen. Met andere kleuters of met hun ouders.

Bunny Hop spel kleuter

Veel spellen zijn voor een kleuter nog te moeilijk op te spelen. Maar er zijn ook heel veel leuke spellen speciaal voor kleuters. En heel vaak zijn deze spellen ook voor pappa, mamma en oudere broers en zussen nog leuk om te spelen. Hier kijken we naar de leukste spellen voor kleuters.

Alle leuke spellen voor kleuters

Kijk voor alle leuke spellen voor kleuters, en hun prijs, in het overzicht leuke spellen voor kleuters.

Hieronder laten we je kort kennis maken met acht van de leukste spellen voor kleuters.
 

Happie Haai spel

Happie Haai is een heel leuk spel (enkele jaren terug genomineerd voor Speelgoed van het Jaar) voor kinderen vanaf 4 jaar. Doel van Happie Haai spel is het vangen van het aantal vissen dat de dobbelsteen aangeeft, maar pas op, er ligt een haai op de loer.


Kleuters vinden het spel Happie Haai reuze spannend. Op ieder moment kan de bek van de haai naar voren schieten en dichtklappen. Blijf dan maar eens rustig hengelen!

Kijk voor Happy Haai bij de bovenstaande aanbiedingen, daar kun je dit kleuterspel goedkoop kopen.
 

Trap er niet in spel

Kleuters hebben wat met drollen (poep, hahahaha), dus Trap er niet in van Hasbro is echt een spel voor die leeftijdsgroep. Ze moeten geblinddoekt over een spelmat lopen waarop drollen liggen volgens de instructies van een draaiwijzer. Tegenstanders krijgen soms de mogelijkheid drollen te verplaatsen of toe te voegen.


Voor kinderen is dit een zeer hilarisch spel dat hen zeer aanspreekt. Evenals Happie Haai heeft ook Trap er niet in een nominatie voor Speelgoed van het Jaar 2018 gehad.

Kijk voor de actuele prijs van het Trap Er Niet In spel in het bovenaan genoemde overzicht met alle leuke spellen voor kleuters en koop daar het spel Trap Er Niet In goedkoop.

Bunny Hop spel

Bunny Hop van Ravensburger is een echte klassieker onder de kleuterspellen. Over een konijnenheuvel moet een parcours worden afgelegd door meerdere konijnen. Wie is het eerst aan het eindpunt? 

Dat wordt niet alleen door de dobbelsteen bepaald, maar vooral ook door een groot aantal hindernissen. In het parcours kunnen gaten vallen, een mol duwt konijnen van het speelbord en ook een ophaalbrug en een hek maken het er niet makkelijker op.


Het onvoorspelbare maakt het reuze spannend voor kleuters. Ook voor ouders is het heel leuk dit spel met hun kinderen te spelen.

Natuurlijk vind je ook dit leuke spel voor een kleuter bij de bovenstaande kleuter spel aanbiedingen.


Knibbel Knabbel Knuisje spel

Niet alleen Hasbro, Goliath en Ravensburger maken leuke spellen voor kleuters, ook Jumbo heeft leuke kleuterspellen in de spelcollectie. Dit voor een kleuter spannende spel spel is gebaseerd op het bekende sprookje Hans en Grietje van de gebroeders Grimm.


Speelgoed verzamelen is het doel van dit spel. Dat vinden kinderen op zich al leuk, maar wat het helemaal spannend maakt is de boze heks. Als deze je betrapt bij het snoep verzamelen stuift ze haar huisje uit. We hoeven natuurlijk niet uit te leggen dan dit voor een kleuter reuze spannend is.

Kijk in het kleuterspel aanbieding overzicht om dit spel voor kleuters goedkoop te kopen.

Mister Bucket spel

Mr. Bucket is een spel geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Het is een actief spel, want je moet met een schepje ballen vangen die Mister Bucket uitblaast. Wie het eerst drie ballen heeft gevangen wint.


Dat klinkt een stuk makkelijker dan het is, want Mister Bucket blaast met zijn dikke wangen de ballen razendsnel uit. Een leuk spel voor als je je kleuter eens flink wil laten bewegen.

Kijk bij het kleuterspel aanbieding overzicht voor de laagste prijs.

Banana Joe spel

Leuk spel waarbij je bananen moet verzamelen. Probeer je tegenstanders af te troeven en de meeste bananen te verzamelen. Dit spel kent echter een onverwachte factor in de vorm van een aapje dat zomaar tevoorschijn kan schieten om je bananen te stelen.


Kun jij Banana Joe het best weerstaan? En heb jij aan het eind van het spel de meeste bananen? Een leuk spel voor een kleuter om met pappa, mamma, broertje, zusje of met vriendjes te spelen. Bij de aanbiedingen vind je alle informatie.

Krokodil met kiespijn spel

Tandartsje spelen met een gevaarlijke krokodil. Dat is kortweg de beschrijving van Krokodil met kiespijn van Hasbro. Japie de Krokodil heeft kiespijn, en jij bent de tandarts die dat moet verhelpen. Helaas heeft Japie nogal een hekel aan de tandarts.

Kleuter spel krokodil met kiespijn

Je mag al Japies tanden aanraken, maar niet de zere tand, dan bijt hij! Het probleem is dat in ieder spelletje een andere tand zeer doet. Dus je hebt geen idee. Spannend!

Kijk bij de kleuter spellen aanbiedingen om dit spel goedkoop te kopen.

Stef Stuntpiloot spel

Stef is piloot. Gelukkig niet in een passagiersvliegtuig, want Stef stuitert, duikt en stunt. Stef is een stuntpiloot, en hij jaagt met zijn stunts de kippen de stuipen op het lijf. 
Het is aan jou om de kippen te beschermen tegen Stef zijn capriolen. Tenminste, je eigen kippen, want je stuurt Stef Stuntpiloot op de kippen van je tegenstander uit.

Het is dikke pret met Stef Stuntpiloot, een leuk spel voor kleuters, maar ook voor oudere kinderen. Zelfs volwassenen hebben de grootste lol met dit leuke spel van Hasbro. Je speelt het met maximaal vier personen tegelijk.


Kijk in het bovenstaand overzicht met leukste spellen voor kleuters voor alle prijzen en informatie over deze spellen en andere leuke spellen voor kleuters.

Zie ook:

Onderwerpen:
Kijk hier voor leuke spellen kleuters. Leuke spellen kleine kinderen. Deze kinderspellen zijn voor hun ouders ook vaak leuk om met de kinderen te spelen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.