Nijntje Stoelendans spel


Een spel bedenken voor kinderen van 1 tot 4 jaar valt niet mee, maar Identity Games is daar goed in geslaagd met het Nijntje Stoelendans spel. Het is een nieuw spel gebaseerd op de klassieke stoelendans. Maar dan in een modern jasje, en natuurlijk met Nijntje Pluis.

Nijntje Stoelendans wordt geleverd met een muziekdoos en opdrachtkaartjes. Deze kaartjes bevatten opdrachten als "dans als een olifant". Een kindje kan dit spel alleen spelen of met vriendjes.

Om het spel interessant te houden voor kinderen van verschillende ontwikkelingsniveaus is het op drie niveaus te spelen.

Het Nijntje Stoelendans spel wordt door vele speelgoedwinkels aangeboden. Je vindt dit Nijntje spel voordelig bij de aanbiedingen van Nijntje speelgoed.


Peuters kunnen heerlijk dansen als de speeldoos speelt, maar moeten ook kunnen stoppen als de muziek stopt. Dat is goed voor hun motoriek en lichaamscontrole. Als de kinderen iets ouder worden kun je de opdrachtkaarten gebruiken om het spel uitdagender te maken en voor nog iets oudere kinderen kun je een plek aanwijzen waar ze zo snel mogelijk moeten gaan staan als de muziek stopt. Hiervoor wordt een plateau met "voetstappen" meegeleverd,

In de video hier boven kun je het spel beter bekijken.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.