Nijntje Stoelendans spel

Het Nijntje stoelendans spel is een leuk spel voor peuters. Kijk hier voor een review en een aanbieding op Nijntje Stoelendans goedkoop.

Nijntje stoelendans spel

Een spel bedenken voor kinderen van 1 tot 4 jaar valt niet mee, maar Identity Games is daar goed in geslaagd met het Nijntje Stoelendans spel. Het is een nieuw spel gebaseerd op de klassieke stoelendans. Maar dan in een modern jasje, en natuurlijk met Nijntje Pluis.

Nijntje Stoelendans wordt geleverd met een muziekdoos en opdrachtkaartjes. Deze kaartjes bevatten opdrachten als "dans als een olifant". Een kindje kan dit spel alleen spelen of met vriendjes.

Om het spel interessant te houden voor kinderen van verschillende ontwikkelingsniveaus is het op drie niveaus te spelen.

Je vindt dit Nijntje spel voordelig bij de onderstaande aanbiedingen.  

Bij de overige Nijntje aanbiedingen vindt je alles van Nijntje. Vele honderden Nijntje artikelen. Speelgoed en spellen (zoals Nijntje Verstoppertje), maar ook babykleding, kinderkleding, boekjes, schoolartikelen, eetgerei en heel veel meer.

Over Nijntje Stoelendans spel

Nijntje Stoeltjedans is één van de meest populaire Nijntje spelletjes. Nijntje Stoelendans is ook een spelletje dat echt wat aan het klassieke Stoelendans spel toevoegt.

Peuters kunnen heerlijk dansen als de speeldoos speelt, maar moeten ook kunnen stoppen als de muziek stopt. Dat is goed voor de motoriek en lichaamscontrole van een peuter. 

Als de kinderen iets ouder worden kun je de opdrachtkaarten gebruiken om het spel uitdagender te maken en voor nog iets oudere kinderen kun je een plek aanwijzen waar ze zo snel mogelijk moeten gaan staan als de muziek stopt. 

Voor dat laatste spel wordt een plateau met "voetstappen" meegeleverd. Op deze manier blijft het Nijntje Stoelendans spel jarenlang leuk.

Bij de aanbiedingen van Nijntje artikelen kun je Nijntje Stoelendans en ander Nijntje speelgoed en Nijntje artikelen, waaronder Nijntje spellen (waaronder Nijntje Verstoppertje Spelen en Nijntje Blikgooien), boeken en kleding, goedkoop online kopen.

Zie ook: 

Samenvatting:
Nijntje Stoelendans is een leuk peuter spel van Nijntje. Dit peuterspel komt met een muziekdoos en opdrachtkaartjes. Het Nijntje Stoelendans spel is op 3 niveaus te spelen.


(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.