Billie Aap spel

Billie Aap is een spel boordevol apenstreken. Billie Aap (Billy Aap) is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Billie de aap laat hen bewegen, want bij dit spel ren je achter de aap aan en probeer je gekleurde ringen om zijn staart te werpen.


Als je er in slaagt de banaan uit Billie de aap zijn bek de pakken gaat deze als beloning voor je dansen.

Billie Aap was ooit genomineerd voor speelgoed van het jaar. En terecht, want Billie Aap is een origineel spel voor peuters, kleuters en kinderen in de lagere school leeftijd (de aanbevolen leeftijd is van 3 tot 12 jaar). Zowel jongens als meisjes vinden Billie de aap leuk. Ze dansen met Billie mee als ze dit uitdagende spel gewonnen hebben.

De prijs van Billie Aap (in het Engels Chasin' Cheecky) bedraagt zo'n 30 euro. Kijk bij de aanbiedingen van Billie Aap bij de beste online winkels om dit spel zo goedkoop mogelijk te kopen.


Billie Aap is een hilarisch spel Billy de aap laat iedereen lachen. Wie weet de ringen om Billie zijn staart te krijgen en wie verzameld de meeste bananen. Billy Aap is een reuzeleuk spel en een terechte nominatie voor Speelgoed van het Jaar.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.