Tommie Toaster / Funny Toaster (spel)

Tommie Toaster / Funny Toaster is hetzelfde spel dat je onder beide namen tegenkomt. Hier een aanbieding van dit toaster spel.


Tommie Toaster / Funny Toaster is een leuk en grappig spel voor twee tot vier spelers vanaf 4 jaar. Tommie is een broodrooster dat je ontbijt de lucht in schiet. Vul je als eerste je bordje, maar pas op voor de rotte vis!

Het spel Tommie Toaster / Funny Toaster is te koop bij diverse bekende grote speelgoedwinkels. Kijk bij  de aanbiedingen van het toaster spel  om te zien waar je dit grappige en originele kinderspel kunt kopen.


Korte spelletjes

Tommie Toaster leent zich voor een snel spelletje tussendoor want een spel Funny Toaster duurt ongeveer tien minuten. Ideaal voor kleine kinderen omdat ze dan nooit lang hoeven door te gaan als ze de interesse in het spel verliezen. Overigens gebeurt dat niet snel bij Tommie Toaster want vooral kleine kinderen zijn dol op het Funny Toaster spel.

Tommie Toaster wordt geleverd met vier bordjes en vier pannetjes waarmee de kinderen de toast kunnen vangen. Maar pas op dat je de toast met rotte vis niet vangt. Kijk in de bovenstaande video hoe Tommie Toaster / Funny Toaster werkt.

Zie ook: Andere leuke spellen voor kleuters

Onderwerp:
Tommie Toaster is een leuk toaster spel dat ook onder de naam Funny Toaster te koop is. Kijk hier voor aanbiedingen van dit toaster spel voor kinderen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.