Speak Out spel (spel met mondstuk)

Speak Out is een super-leuk en super-origineel partyspel voor jong en oud. Je speelt dit gezelschapsspel met een mondstuk in dat je het praten zo goed als onmogelijk maakt. 

Met zo'n ding in je mond ben je nauwelijks te verstaan. En laat spreken nou net heel belangrijk zijn bij het Speak Out spel!

Speak Out spel mondstuk

Naast het eerste Speak Out spel (bedoeld voor volwassenen) is er nu ook Speak Out Kids tegen Ouders met speciale opdrachten en speciale mondstukken voor kinderen en voor ouders. Hier informatie over beide leuke spellen.

Het valt niet mee om teksten op te zeggen met een mondstuk in dat er voor zorgt dat je je mond niet kunt sluiten. Sommige letters en klanken zijn zelfs onmogelijk. 

Spreken met een mondstuk in je mond levert een hilarisch gebrabbel op waar niet of nauwelijks iets van te verstaan is. Toch moet je dit kunnen ontcijferen voor broodnodige punten. Want anders win je het Speak Out spel niet!

Vooral niet als de zandloper loopt. Want wat zegt je medespeler nou?

Koop Speak Out goedkoop

Het spel Speak Out kun je bij onderstaande aanbieding goedkoop kopen.


Je vindt hier naast het originele Speak Out spel (Nederlandse versie) ook het spel Speak Out Kids tegen Ouders. Deze versie van het Speak Out spel in het Nederlands bevat speciale kaarten voor ouders en speciale kaarten voor kinderen.

Speak Out spel. Praten met mondstuk in je mond
Speak Out spel Nederlands (met mondstuk)Speak Out Kids tegen Ouders

Om dit spel met je ouders te spelen raden we de versie Speak Out Kids tegen Ouders aan. Niet alleen zitten de speciale mondstukken voor kinderen bij kids wat beter (er worden 6 mondstukken voor kinderen, en 4 mondstukken voor volwassenen meegeleverd), ook zijn de kaarten leuker als je met kinderen tegen volwassenen speelt. 

De ouders hebben namelijk passende teksten zoals "Ruim je kamer op" (teksten die kinderen normaal al slecht verstaan), en de kinderen hebben teksten als "Ik wil patat met appelmoes".

Natuurlijk kunnen kinderen dit spel ook onder elkaar spelen.

Speak Out. Spel met mondstuk

Speak Out, kinderen tegen ouders


Speak Out Kids tegen Ouders was genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2017

Ook Speak Out Kids tegen Ouders is via bovenste link goedkoop te koop.

Hieronder een kleine demonstratie van het Speak Out spel in een Amerikaanse TV show.

Onderwerp:
Het spel Speak Out staat ook bekend als het spel met het mondstuk en het spel met een ding in je mond. Met een mondstuk in moet je zinnen opzeggen en anderen moeten raden wat je zegt. Dat valt niet mee want met het Speak Out mondstuk in je mond ben je nauwelijks te verstaan.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.