Mega Mindy spel, de ontsnapte boef

Al een tijdje terug, in 2009, was het spel Mega Mindy "de ontsnapte boef" de winnaar in de verkiezing van Speelgoed van het jaar in de leeftijdscategorie 6 t/m 8 jaar. En dit spel is nog net zo leuk als toen!


Mega Mindy, de Ontsnapte Boef was een terechte winnaar want dit Mega Mindy spel is een heel leuk en spannend kinderspel om met andere kinderen of samen met de ouders te spelen.

Spelen op twee speelborden

En het is een origineel bordspel, want je speelt het niet op één maar op twee borden. En één van die twee borden zet je onder tafel. Het is een familiespel waar iedereen plezier aan beleeft. Mega Mindy, de ontsnapte boef is te spelen door kinderen vanaf circa 4 jaar.

De ontsnapte boef heeft zich verstopt in een oude fabriek, en de spelers kruipen in de huid (het verkleedpakje) van Mega Mindy om de boef te arresteren. Maar dat gaat zo makkelijk nog niet!

Aanbiedingen Mega Mindy speelgoed

Kijk bij de Mega Mindy speelgoed aanbiedingen voor dit spel en andere leuke Mega Mindy spellen. Je vindt bij deze aanbiedingen ook ander leuk Mega Mindy speelgoed zoals verkleedkleding, muziek, films, kinderkamer-accessoires, koptelefoons, boeken en meer.

Tip: Kijk ook eens naar dit speelgoed met kinderhelden
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.