Incredibles speelgoed en andere Incredibles artikelen


Incredibles 2 is uitgebracht, en zoals gebruikelijk bij een populaire familiefilm komt er in het zog van deze animatiefilm veel Incredibles speelgoed en andere Incredibles merchandise uit. Hier het leukste Incredible speelgoed.

Een extra grote rol is er in Incredibles 2 voor moeder Helen (Elastic Girl), maar ook voor baby Jack-Jack die over krachten beschikt waarvan nog niemand het bestaan van vermoedt. Deze twee superhelden, maar ook pappa Bob en kinderen Violet en Dash, komen we dan ook veelvuldig tegen bij al het leuke Incredible speelgoed dat recent is uitgebracht.

Kijk bij al het Incredibles speelgoed voor een overzicht van al het leuke speelgoed met betrekking tot deze ongelofelijke heldenfamilie. Dat gaat om (niet overdreven) duizenden artikelen, Veel speelgoed en games, maar ook kleding, decoratie voor de kinderkamer, tandenborstels, schoolspullen en heel veel meer.

Hieronder vind je wat voorbeelden.

Incredible poppetjes sparen

Veel van het nieuwste Incredibles speelgoed betreft speelfiguren. Hieronder willen wij de Funko Pop serie uitlichten. Spaar deze superleuke poppetjes die recht uit de film gekomen lijken. Ze zijn perfect gemaakt.


Incredibles speelfiguren

En zo zijn er nog veel meer leuke series speelfiguren te koop van de Incredibles. In het bovenstaand overzicht met Incredibles speelgoed vind je ze allemaal. Hieronder vind je de Precool Family serie van Jakks. Deze zijn als serie te koop, maar ook als los poppetje.Zelf incredible worden

Voel jezelf incredible met verkleedkleding van Helen of Bob. In het bovenstaand overzicht van Incredibles speelgoed vind je diverse kostuums en morphsuits (second skin kostuums) voor deze actiehelden.

 


Incredibles spellen en Incredibles puzzels

In het overzicht van Incredibles speelgoed zijn ook diverse spelletjes te vinden. Bijvoorbeeld het The Incredibles Kwartet- en Actiespel of het officiƫle The Incredibles spel van Disney.

En kijk dan ook eens naar de diverse Incredibles legpuzzels die Ravensburger en Jumbo op de markt hebben gebracht. Van eenvoudige kinderpuzzels tot complexe legpuzzels met heel veel stukjes.

En meer Incredibles speelgoed

En zo is er nog meer incredible Incredibles speelgoed. Zoals het Elastic Girl actiefiguur op motor. De Jumping Incredible speelgoedauto van Jakks en het Underminer voertuig. 

En dit is nog maar een greep uit het vele Indecredibles 2 speelgoed. Kijk bij het bovenaan genoemde overzicht van Incredibles speelgoed voor al het speelgoed, alle prijzen en alle informatie.

Zie ook: Meer speelgoed met kinderhelden


Onderwerpen:
Incredibles speelgoed, merchandise, Disney, Incredibles poppetjes, speelfiguren. spellen, puzzels.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.