Hasbro Boggle Flash spel

Je kent vast Boggle wel. Boggle is een spel waarbij het de bedoeling is zoveel mogelijk 3, 4 of 5 letterwoorden te maken van de letters op je plankje.


Een leuk uitdagend, verslavend, maar ook leerzaam spel, waarvan Hasbro nu een heel leuke elektronische versie heeft gemaakt.


Boggle Flash is de naam van deze elektronische versie van Boggle. Je speelt dit spel met vijf elektronische blokjes die een letter tonen. Kijk hier voor de aanbiedingen.

Scheidsrechter ingebouwd

Het leuke van Hasbro Boggle Flash zit hem erin dat de woorden automatisch gecontroleerd worden. In het spel zit namelijk de elektronische woordenlijst van de Dikke van Dale verwerkt. Je krijgt een foutmelding als je een woord maakt wat niet bestaat. 

Erg gemakkelijk, en bovendien wordt Hasbro Boggle Flash zodoende geleverd met een ingebouwde scheidsrechter die de discussie over vreemde niet bestaande woorden tegengaat.

Natuurlijk telt Boggle Flash automatisch de goede woorden op en geeft aan wat je score is. Bovendien vertelt Hasbro Boggle Flash je hoeveel woorden je had kunnen maken met de gegeven letters. Zo weet je hoe dicht je bij de ideale score zit.

Zo speel je Boggle Flash

Je kunt Boggle tegen elkaar spelen of alleen. Naast het spel waarbij je zo veel mogelijk woorden moet maken met vijf letters is er 5-letter Flash waarbij je een nieuw vijf letterwoord voor iedere lettermix moet maken en er is het spel Boggle Flash Doorgeven, een steeds sneller wordende vijf-letter variant waarbij er uiteindelijk één speler overblijft.
Tip: Kijk hier voor een overzicht van het leukste denkspellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.