Rubiks Race - Bordspel-variant op de kubus

Rubiks Race is een leuk spel voor twee personen dat is gebaseerd op de Rubiks kubus die in de jaren 80 een enorme rage waren.

Met Rubiks race neem je direct tegen een tegenstander op. De bordspel-variant van de Rubiks Cube is al net zo verslavend als de kubus en terecht genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2011.

Met Rubiks Race moet je met een shaker schudden waarna er een kleurenpatroon ontstaat. Het is nu voor beide spelers van het spel zaak dit patroon zo snel mogelijk na te maken. Degene die het eerste het patroon aan zijn kant van het bord heeft liggen slaat de klep dicht en wint het spel.

Aanbiedingen Rubiks Kubus spellen

Voordelig dit denkspel kopen? Rubiks Race, Rubiks kubussen en andere spellen rond deze kubus zijn goedkoop te koop bij de aanbiedingen van Rubiks spellen.


Rubiks Race is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar en ook voor volwassenen heel erg leuk om te spelen. Het spel is augustus 2011 op de markt gekomen en is een product van Jumbo, de bekende maker van familiespellen van hoge kwaliteit. Het is een spannend spel dat ongemerk je denkvermogen en het herkennen van kleuren en vormen traint. Door de shaker is ieder spel weer anders en verveelt Rubiks Race nooit.

Kijk bij meer tips denkspellen voor andere leuke intelligentiespellen, denkspellen en puzzelspellen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.