Rubiks Race spel: Bordspel variant op de kubus

Rubiks Race is een leuk spel voor twee personen dat is gebaseerd op de Rubiks kubus die in de jaren 80 een enorme rage was.
Rubiks Race spel

Met Rubiks race neem je direct tegen een tegenstander op. De bordspel-variant van de Rubiks Cube is al net zo verslavend als de kubus en terecht genomineerd voor Speelgoed van het jaar 2011.

Met Rubiks Race moet je met een shaker schudden waarna er een kleurenpatroon ontstaat. Het is nu voor beide spelers van het spel zaak dit patroon zo snel mogelijk na te maken. Degene die het eerste het patroon aan zijn kant van het bord heeft liggen slaat de klep dicht en wint het spel.

Aanbiedingen Rubiks Race spel

Voordelig dit denkspel kopen? Hieronder vind je een aanbieding van dit Rubiks spel, een uitdagend en snel bordspel in de stijl van de Rubiks Kubus.


Rubiks Race spel

Rubiks Race is geschikt voor kinderen vanaf vijf jaar en ook voor volwassenen heel erg leuk om te spelen. Het spel is augustus 2011 op de markt gekomen en is een product van Jumbo, de bekende maker van familiespellen van hoge kwaliteit. 

Het is een spannend spel dat ongemerkt je denkvermogen en het herkennen van kleuren en vormen traint. 

Door de shaker is ieder spel weer anders en verveelt Rubiks Race nooit.


Video: Zo speel je Rubiks Race!


Kijk bij meer tips denkspellen voor andere leuke intelligentiespellen, denkspellen en puzzelspellen.


Onderwerp:
Ben je fan van de Rubiks Kubus? Rubiks Race is een bordspel gebaseerd op deze kubus. Bij Rubiks Race neem je het tegen een tegenstander op. Ook bij dit Rubiks spel moet je goed nadenken. Rubiks Race is een uitdagend spel voor een kind, maar ook voor een tiener en volwassenen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.