De leukste puzzelspellen

Wie heeft D. Black vermoord? Wie is de mol? Maar ook hoe raak je zo snel mogelijk je spelstenen kwijt? Er zijn veel spellen waar het aankomt op puzzelen en denkwerk. Hier kijken we naar leuke puzzelspellen in alle soorten.

Bij veel bordspellen komt het op puzzelen, tactiek en oplossen aan. Kijk bij het overzicht alle bordspellen voor meer dan 7.000 van deze bordspellen en eventuele uitbreidingen daarop.

Tips puzzelspellen

Hieronder vind je enkele artikelen met tips over spellen waarbij het vaak op puzzelen aankomt. De besproken spellen maken maar een klein deel uit van het enorme aanbod dat je hier boven aan puzzelspellen vindt.
Zie ook:

puzzel spellen


Puzzelspellen zijn er in compleet verschillende soorten spellen. Met Rummikub puzzel je om het maximale uit de getallen op je plankje en op tafel te halen en bij Wie Heeft Het Gedaan, Cluedeo en het Wie Is De Mol bordspel probeer je iemand te ontmaskeren. Bij Scrabble puzzel je met letters om de perfecte woorden te leggen en Escape Room spellen moet je met elkaar in een korte tijd puzzels oplossen op het spel zelf te verslaan.

Bij de bordspellen hierboven vind je al deze leuke puzzelspellen. Met duizenden spellen vind je er een overweldigend aanbod, maar je kunt heel goed spellen selecteren door je wensen op te geven. Je houdt dan alleen de voor jou beste puzzelspellen over.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.