Simon spel van Hasbro

Aanbiedingen van diverse moderne versies van het klassieke denkspel Simon van Hasbro.

Het spel Simon van Hasbro is met recht een flitsend spel. Of eigenlijk spellen, want van het Simon spel zijn diverse moderne versies gemaakt, waarbij je met lampjes kun je verschillende denkspellen kunt spelen.


Simon is al een oud spel. Hasbro heeft er diverse moderne versies van gemaakt.

Deze spellen zijn erg uitdagend en echte breinkrakers. Hieronder een overzicht. Al deze spellen speel je met vier blokjes met lampjes in verschillende kleuren.

Hierboven vind je Simon Flash, één van de diverse Simon spellen van Hasbro. Met deze versie kun je vier verschillende Simon spelletjes spelen.

Simon Klassiek: Simon Classic, of Simon Klassiek, is het oorspronkelijke Simon spel. Je moet een steeds langere serie kleuren onthouden die de lampjes aangeven.

Simon Schuif: De vier blokjes van Simon Flash veranderen van kleur. Het is aan jou om de blokjes zo snel mogelijk in de oude volgorde terug te brengen.

Simon Licht Uit: Ook hierbij moet je de blokjes in juiste volgorde leggen. Dit moet echter gebeuren voor de lampjes uitgaan.

Simon Geheime Kleur: In dit Simon spel moet je de geheime kleurcode zien te kraken.

Andere Hasbro Simon spellen

En zo brengt Hasbro meer versies van het Simon spel uit. Bijvoorbeeld Simon Air, Simon Swipe en Simon Micro. Bij de bovenstaande Simon spel aanbiedingen vind je al deze Simon spellen tegen een lage prijs.

Kijk voor deze en andere Simon spellen van Hasbro bij de bovenstaande Simon spel aanbiedingen.

Zie ook:
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.