Escape Room The Game spellen


Escape rooms zijn helemaal hot. Bijvoorbeeld bij vriendenclubs en personeelsfeestjes waarbij men binnen een bepaalde tijd uit een ruimte moet ontsnappen door puzzels op te lossen. Zo'n escape room kun je ook thuis "inrichten". Escape Room The Game is een serie bordspellen die de escape room naar de speeltafel brengen. Deze spellen zijn al net zo'n hit als de escape rooms zelf. Hier informatie over deze originele gezelschapsspellen.

Het eerste bordspel Escape Room The Game dat uitkwam bevat vier escape rooms. Je kunt ontsnappen uit een gevangenis, een kerncentrale of een Azteekse tempel, en je kunt proberen te ontkomen aan een gevaarlijk virus. Maar de tijd daarvoor is beperkt, de Chrono Decoder ziet daar streng op toe. Dit apparaatje bouwt de spanning op en geeft aan wanneer jij een hint mag gebruiken. Kun je op tijd ontsnappen???

Later is de serie Escape Room bordspellen uitgebreid met veel nieuwe versies en uitbreidingspakketten met nieuwe escape rooms.

Interesse in de Escape Room spellen? Kijk bij de aanbiedingen van Escape Room The Game voor alle titels uit deze reeks tegen een aantrekkelijke prijs.Lovende reacties

De reacties van de kopers van deze escape room spellen zijn bijzonder lovend. Ontwikkelaar Identity Games is er in geslaagd om de spanning van een echte escape room perfect in een bordspel na te bootsen. Het Escape Room spel is ook een spel waarbij je serieus even bezig bent. Een spel duurt een uur, en die tijd heb je hard nodig. Je kunt de vier escape rooms keer op keer opnieuw spelen en het later nog uitbreiden met uitbreidingspakketten met nog meer escape rooms om uit te ontsnappen.

Zie ook: Meer goede denkspellen
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.