Escape Room The Game


Escape rooms zijn helemaal hot. Bijvoorbeeld bij vriendenclubs en personeelsfeestjes waarbij men binnen een bepaalde tijd uit een ruimte moet ontsnappen door puzzels op te lossen. Zo'n escape room kun je nu thuis "inrichten". Het bordspel Escape Room The Game is al net zo'n hit als de escape rooms zelf. Hier informatie over dit originele gezelschapsspel.

Het bordspel Escape Room The Game bevat vier escape rooms. Je kunt ontsnappen uit een gevangenis, een kerncentrale of een Azteekse tempel, en je kunt proberen te ontkomen aan een gevaarlijk virus. Maar de tijd daarvoor is beperkt, de Chrono Decoder ziet daar streng op toe. Dit apparaatje bouwt de spanning op en geeft aan wanneer jij een hint mag gebruiken. Kun je op tijd ontsnappen???

Interesse in dit spel? Kijk bij de aanbiedingen van Escape Room The Game bij de belangrijkste speelgoedwinkels.Lovende reacties

De reacties van de kopers van dit spel zijn bijzonder lovend. Ontwikkelaar Identity Games is er in geslaagd om de spanning van een echte escape room perfect in dit bordspel na te bootsen. Het Escape Room spel is ook een spel waarbij je serieus even bezig bent. Een spel duurt een uur, en die tijd heb je hard nodig. Je kunt de vier escape rooms keer op keer opnieuw spelen.

Het bordspel Escape Room The Game is genomineerd voor speelgoed van het jaar 2016.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.