Lynx (spel) Speelgoed van het Jaar (6-7 jaar)

Lynx was beste speelgoed van het jaar in de klasse 6-7 jaar. Voor oudere kinderen en volwassenen is het Lynx echter ook een leuk spel. Hier een aanbieding van het Lynx spel.

Lynx spel

Het spel Lynx is uitgeroepen tot het beste speelgoed van 2019 voor kinderen in de onderbouw (6-7 jaar). Hier meer informatie over dit spel dat ook leuk is voor oudere kinderen in de basisschoolleeftijd (tot 12 jaar).

Lynx is een zoekspel voor kinderen. Dit spel is niet alleen leuk om te spelen, je hebt er ook nog wat aan. Het spelen van Lynx traint namelijk je brein en het verbetert de concentratie.


Lynx spelregels

De basis van de Lynx spelregels zijn eenvoudig. Je moet in het Lynx spel drie kaarten vinden. Doordat het spelbord van Lynx als een puzzel in elkaar gezet wordt zijn de kaarten echter ieder spel op een andere plek te vinden. 

Het spel doet een beetje aan memory denken, maar het Lynx spel is uitdagender en sneller. Je hoeft bijvoorbeeld niet op je beurt te wachten, en dat is een groot voordeel bij jonge (vaak ongeduldige) kinderen.


Het spelbord is niet rechthoekig zoals gebruikelijk bij spellen, maar rond. Dit maakt het Lynx spel uitdagender, want plekken zijn bij een rond speelveld lastiger te onthouden. Het spel kan in een makkelijke en meer lastige variant gespeeld worden. Het laatste maakt het spel ook uitdagend voor wat oudere kinderen. Je speelt dit spel met 2 tot 6 spelers.

Het Lynx spel is een zoekspel van de bekende spelfabrikant Identity Games dat bijvoorbeeld ook de populaire Escape Room spellen uitgeeft. 


Zie ook

Onderwerp:
Het Lynx spel was speelgoed van het jaar in de leeftijd klasse kind 6 jaar / 7 jaar. Voor oudere kinderen, tieners en volwassenen is het Lynx spel echter ook leuk om te spelen. Hier de Lynx spelregels en een spel Lynx aanbieding.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.