Scrabble spellen: Scrabble Original en andere versies

Aanbiedingen van het originele Scrabble spel (Scrabble Original) en andere Scrabble spellen.

Van het spel Scrabble zijn zoveel speciale versies uitgekomen dat het oude vertrouwde spel is omgedoopt tot Scrabble Original.
Scrabble Original spel

Alle nieuwe opgepimpte en gemoderniseerde versies ten spijt is het oude originele Scrabble nog steeds een spel dat staat als een huis.

Wie kent de regels niet. Plaatnamen en eigennamen mogen niet, de woorden qua en yak komen vaker voor dan waar dan ook, en wie drie keer woordwaarde weet te bereiken is spekkoper. Bij Scrabble original komt het niet op geluk aan maar op het kunnen bedenken van de beste woorden. De beste wint!
Scrabble spel goedkoop kopen

Elk woord telt is de slogan van deze versie, en daar is niets tegenin te brengen. Ben je de beste woordkunstenaar van het gezelschap? Dan kun je dat met Scrabble Original bewijzen.

Hieronder kun je het originele Scrabble spel en andere Scrabble spellen goedkoop kopen.


Andere Scrabble spellen

Dit zijn voorbeelden van Scrabble spellen die je naast Scrabble Orginal goedkoop kunt kopen.

Scrabble Junior
Scrabble voor kinderen. Een kind van 5 jaar of ouder kan dit spel spelen. Met eenvoudige woorden en plaatjes om woorden te verbinden. Scrabble Junior leert kleine kinderen bij het leren schrijven. Het bord kent 2 kanten. Makkelijk en iets moeilijker.

Scrabble Valkstrik
Het Scrabble spel kan lastiger (en spannender) worden gemaakt met valstrikken. Ook kunnen er gelegde letters worden verwijderd en kun je punten stelen. Geschikt voor een kind vanaf 8 jaar en volwassenen. Dit spel kom je ook tegen onder de naam Scrabble Surprise.

Scrabble Duplicate
Spelers proberen met dezelfde letters de beste woorden te maken, Scrabble met eerlijke kansen!

Kijk voor om alle leuke Scrabble spellen goedkoop te kopen bij de bovenstaande Scrabble aanbiedingen.


Zie ook: Meer leuke denkspellen


Onderwerp:
Het klassieke Scrabble spel (Scrabble Original) is nog steeds populair, maar er zijn ook andere leuke versies van het Scrabble Original spel zoals Srabble Valstrik, Scrabble Junior (kinder Scrabble) en Scrabble Duplicate. Hier alle aanbiedingen.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.