Rolit. Speelgoed van het Jaar (12-17 jaar)

Rolit was enige tijd terug Speelgoed van het Jaar. Rolit is dan ook een leuk  spel voor kinderen, tieners en volwassenen. Hier een aanbieding en de spelregels.

Rolit spel

Het spel Rolit is enige tijd terug uitgeroepen tot beste speelgoed van het jaar in de categorie 11-17 jaar. Het Rolit spel is ook voor volwassenen leuk om te spelen).

Aanbiedingen van Rolit

Kijk bij de aanbieding hier onder om het spel Rolit goedkoop te kopen. Je vindt er ook nog meer tips en aanbiedingen van andere leuke spellen.

Spelregels Rolit

 Rolit is een bekend spel in een nieuw jasje. Je speelt het met vierkleurige ballen. Je begint het spel door van de vier kleuren elk een kleur in het midden te leggen om zo te vierkant te maken. 

Iedere speler krijgt een kleur toegewezen en dient zijn ballen aan te sluiten op een kleur die er al ligt. De spelers proberen echter elkaars wegen te blokkeren en zo andermans kleur te vangen door deze te omcirkelen. 

Lukt dat. dan mag de speler de opgesloten ballen in zijn of haar kleur draaien (rol it). Wie aan het eind de meeste ballen in zijn of haar kleur op het bord heeft liggen wint het spel.

Rolit spel


Strategisch denken en ruimtelijk inzicht is belangrijk bij dit spel, evenals goed vooruit denken, want het spelveld kan ineens van kleur veranderen door een slimme move van een tegenstander. De spelregels zijn makkelijk, maar het goed spel spelen blijkt soms best lastig, vooral als je tegen een slimme tegenstander speelt.

Meer informatie


Onderwerp:
Speel goed tip: Rolit is een leuk spel dat enige tijd terug is uitgeroepen tot Speelgoed van het jaar (12-17 jaar). Rolit is leuk voor kind, tiener en volwassenen. Hierboven de Rolit spelregels en een aanbieding om Rolit goedkoop online te kopen.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.