Steppen. Leuke stepjes, autopeds, e-steps, stuntstepjes e.d.

Een step is leuk speelgoed, maar een step is ook een handig vervoersmiddel. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Daarom hier alle aandacht voor de step. Met de leukste stepjes voor kinderen en volwassenen, de beste stepjes, en de goedkoopste aanbieders. Maar we hebben ook aandacht voor de space scooter en de elektrische step (e-step).

Overzicht alle steppen en stepjes

In het overzicht aanbiedingen alle stepjes vind je meer dan 1.000 steppen en stepjes met al hun specificaties, prijzen en mogelijkheden, maar ook met reviews, foto's en ervaringen van gebruikers.

Daar vind je alle informatie en kan je uit dit enorme aanbod heel makkelijk de voor jou beste stepjes selecteren door de gewenste eigenschappen aan te vinken.

Beste winkels om een step te kopen

Onderstaande online winkels bieden een groot assortiment steppen en stepjes goedkoop aan. Dit zijn de beste winkels voor een stepje:

Informatie en tips stepjes

Op onze website vind je veel informatie over stepjes in alle soorten. Hieronder vind je een selectie van deze tips.

Hieronder kijken we naar de verschillende soorten stepjes en steppen die je bij de bovenstaande aanbiedingen tegen komt.


Stuntstepjes

Momenteel de meest populaire step is de stuntstep. Bij de aanbiedingen zijn circa 250 verschillende stuntstepjes te vinden. Dit geeft wel aan hoe populair het stuntstepje is. Veel fabrikanten maken deze stepjes.


Stuntstepje Black Dragon

Een stuntstepje het met recht een stepje. Het zijn heel kleine compacte stepjes met een in hoogte verstelbaar stuur. Stuntstepjes zijn zeer populair bij kinderen, maar volwassenen kunnen ze ook gebruiken als transportmiddel, als alternatief voor de fiets. Doordat je een stepje heel compact kunt opvouwen kan je een stuntstepje heel makkelijk mee in de bus of trein.

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen bij de hier boven genoemde aanbiedingen van stepjes.

Elektrische steps (e-step)

Mede doordat het step steeds populairder aan het worden is onder forenzen zijn er ook elektrische stepjes gekomen. Met zo'n e-step overbrug je de afstand tussen openbaar vervoer en huis / werk wel heel erg makkelijk.Razor elektrische step (e-step)Maar ook onder jongeren en kinderen is de elektrische step erg populair. Gewoon omdat ze zo leuk zijn. Er is dan ook een heel groot aanbod aan elektrische stepjes en het e-step aanbod groeit steeds meer. Hou er wel rekening mee dat het gebruik van een elektrische step wettelijk niet overal toegestaan is.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor meer dan 200 verschillende elektrische steppen tegen een lage prijs, of bij de onderstaande informatie over elektrische stepjes.

Autopeds

De autoped is de klassieke step. Waar de stuntstepjes iets van de laatste tijd zijn bestaan autopeds al vele tientallen jaren. Een autoped is een grotere en meer robuuste step dan de kleine moderne stepjes, maar het grootste verschil zit hem in de banden. De autoped staat op dikke luchtbanden.


Autoped voor kinderen van Volare


De laatste tijd is de autoped aan een comeback bezig omdat steeds meer mensen de step op luchtbanden ontdekken als alternatief vervoersmiddel. De autoped rijd veel comfortabeler  dan een stepje op kleine massieve wieltjes. Hij is wel groter dan een stuntstep, maar nog altijd veel compacter om mee te nemen dan een fiets.


Moderne autoped HyperMotion (volwassenen)

Dat de autoped weer populair wordt is goed te zien aan het grote aanbod aan autopeds voor volwassenen en kinderen. Bij de bovenstaande aanbiedingen van steppen vind je er meer dan 150.

Space scooters

Een heel speciaal soort step is de space scooter. Deze moderne step beweeg je niet voort door met je voet op de grond te steppen maar door je voeten op de scooterplank te bewegen. Met een spacescooter kun je behoorlijke snelheden halen. Ze zijn er voor kinderen en volwassenen.

Space scooters in actie

Hieronder vind je alle informatie over spacescooters en de aanbiedingen van deze bijzondere steps.

Meer bijzondere stepjes

En zo zijn er meer bijzondere steppen. Je hebt bijvoorbeeld stepjes met drie wielen in plaats van twee wielen, voor meer stabiliteit. Het dubbele wiel kan zich zowel voor als achter bevinden. Een andere bijzondere step is de Globbler My Free Seat, een loopfiets en step voor kleine kinderen in één.

Globber My Free Seat step en loopfiets in één

Meer informatie over deze step, en aanbiedingen van de Globber steps, vind je hier onder.

En zo vind je nog veel meer bijzondere en minder bijzondere steppen en stepjes bij de bovenstaande aanbiedingen van alle stepjes. Kijk daar voor ruim 1.000 steps tegen de laagste prijs.


Samenvatting:
Hier boven kijken we naar verschillende soorten sreppen, stepjes en autopeds en vergelijkbaar speelgoed. Je hebt bijvoorbeeld stuntstepjes, spacescooters, e-steps en veel meer. Ook kijken we naar de beste winkels om een step of stepje goedkoop te kopen en we hebben een online overzicht met ruim 1.000 stepjes. Bij bovenstaande artikelen vind je nog veel meer informaie en tips voor bij het vinden en goedkoop online kopen van de beste step of beste autoped.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.