Steppen. Leuke stepjes, autopeds, e-steps, stuntstepjes e.d.

Hier kijken we naar aanbiedingen van stepjes bij de beste winkels waar je een goede step goedkoop kunt kopen en geven we tips voor bij het vinden van je beste stepje.


Stepje Foxsport
Stepje Foxsport

Een step is leuk speelgoed, maar een step is ook een handig vervoersmiddel. Niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Daarom hier alle aandacht voor de step. Met de leukste stepjes voor een kind, maar ook de beste step voor volwassenen. 

Hier de beste stepjes, en de goedkoopste step aanbieders. Maar we hebben ook aandacht voor specifieke steppen als de space scooter, de autoped, de stuntstep, de Globber en de elektrische step (e-step).

Overzicht alle steppen en stepjes

In het overzicht alle stepjes vind je meer dan 1.000 steppen en stepjes met al hun specificaties, prijzen en mogelijkheden, maar ook met reviews, foto's en ervaringen van gebruikers.

Daar vind je alle informatie en kan je uit dit enorme aanbod heel makkelijk de voor jou beste stepjes selecteren door de gewenste eigenschappen aan te vinken.

Beste winkels om een step te kopen

Onderstaande online winkels bieden een groot assortiment steppen en stepjes goedkoop aan. Dit zijn de beste winkels voor een stepje:

Informatie en tips stepjes

Op onze website vind je veel informatie over stepjes in alle soorten. Hieronder vind je een selectie van deze tips.

Hieronder kijken we naar al deze verschillende soorten stepjes en steppen die je bij de bovenstaande aanbiedingen en tips tegen komt.


Stuntstepje

Momenteel de meest populaire step is de stuntstep. Bij de aanbiedingen zijn honderden verschillende stuntstepjes te vinden. Dit geeft wel aan hoe populair het stuntstepje is. Veel fabrikanten maken deze compacte lichte stepjes waarmee je goed kunt stunten.


Stuntstepje

Stuntstepje Black Dragon


Een stuntstepje kun je met recht een stepje noemen. Stunt stepjes zijn heel kleine compacte stepjes met een in hoogte verstelbaar stuur. Deze stuntstepjes zijn zeer populair bij kinderen. Een kind kan er goed mee rondscheuren en stunts uithalen.

Maar voor een volwassene is een stuntstepje vaak ook een interessante step. Volwassen kunnen ze gebruiken als transportmiddel. Het stepje als alternatief voor de fiets. Doordat je een stunt stepje heel compact kunt opvouwen kan een stuntstepje heel makkelijk mee in de bus of trein. Dat maakt zo'n kleine step ideaal voor forenzen, studenten en scholieren.

Kijk voor alle mogelijkheden en prijzen van stuntstepjes bij de hier boven genoemde aanbiedingen van stepjes.

Elektrische step (e-step)

Mede doordat het step steeds populairder aan het worden is onder forenzen zijn er ook elektrische stepjes gekomen. Met zo'n e-step overbrug je als forens, scholier of student de afstand tussen openbaar vervoer en huis / werk / school wel heel erg makkelijk.

Step elektrisch


Razor elektrische step (e-step)Maar ook bij een kind is de elektrische step erg populair. Gewoon omdat een e-stepje leuk speelgoed is. Er is dan ook een heel groot aanbod aan elektrische stepjes en het e-step aanbod groeit steeds meer. Hou er wel rekening mee dat het gebruik van een elektrische step wettelijk niet overal toegestaan is.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor meer dan 200 verschillende elektrische steppen tegen een lage prijs, of bij het eveneens bovengenoemde artikel met informatie over e-steps.

Autoped

De autoped is de klassieke step. Waar de stuntstepjes iets van de laatste tijd zijn bestaan autopeds al vele tientallen jaren. Een autoped is een grotere en meer robuuste step dan de kleine moderne stepjes, maar het grootste verschil zit hem in de banden. De autoped is een stevige step met dikke luchtbanden.

Autoped step

Autoped voor kinderen van Volare


De laatste tijd is de autoped aan een comeback bezig omdat steeds meer mensen de step op luchtbanden ontdekken als alternatief vervoersmiddel. De autoped rijd veel comfortabeler dan een stepje op kleine massieve wieltjes. Met zijn zachte banden rijdt een autoped als een fiets. 

Een autoped is wel groter dan een stuntstep, maar een autoped is nog altijd veel compacter om mee te nemen dan een fiets.

step / autoped volwassenen

Moderne autoped HyperMotion (volwassenen)


Dat de autoped weer populair wordt is goed te zien aan het grote aanbod aan autopeds voor volwassenen en kinderen. Bij de onderstaande autoped aanbiedingen van steppen vind je meer dan 200 van deze comfortabele steppen op luchtbanden.


Space scooter

Een heel speciaal soort step is de space scooter. Deze moderne step beweeg je niet voort door met je voet op de grond te steppen maar door je voeten op de scooterplank te bewegen. Met een spacescooter kun je behoorlijke snelheden halen. Space scooters zijn er voor kinderen en volwassenen.

spacescooter step

Space scooters in actie


Bovenaan vind je een artikel met alle informatie over spacescooters en de aanbiedingen van deze bijzondere steps bij de beste winkels waar je online zo'n step goedkoop kunt kopen.

S-scooter / Landwing

Heel apart is de S-scooter of Landwing. Deze aluminium step combineert de bewegingen van een step en een waveboard, en is een rage die uit Amerika is komen overwaaien. Je verplaatst je op deze step door een zigzaggende beweging te maken, net als op een waveboard. 

Deze hippe steppen zijn ook terug te vinden in het overzicht.

Speeder, step met dubbel achterwiel

De S-scooter / Landwing is er ook met twee kleine achterwieltjes en heet dan Speeder. De Speeder heeft niet alleen twee achterwieltjes maar ook twee sidesteps. Plaats je voeten op de sidesteps en beweeg van links naar rechts. je surft dan over het asfalt. Heel leuk!

speeder step
Moda speeder step met 3 wielen

Step met 2 voorwielen

Er zijn dus stepjes met 2 achterwielen, maar meestal heeft stepje met 3 wielen 2 voorwielen. Op een step met 2 voorwielen kun je namelijk gewoon steppen. Bij 2 achterwielen zitten de de wielen in de weg en moet je dus op een andere manier de step in beweging brengen.

Stepjes met 3 wielen vind je volop bij de aanbiedingen van stepjes bovenaan. Je kunt daar 3 wielen als eis aanvinken om alleen de de steppen met 3 wielen te zien.

Step 3 wielen (2 wielen voor)

Step 3 wielen (2 wielen voor)

Veel van deze stepjes met 3 wielen zijn kinderstepjes voor een klein kind. 3 wielen maakt het steppen voor een jong kindje makkelijker. Maar je vindt er ook steps met 3 wielen voor een ouder kind en zelfs voor een tiener of volwassenen. Op 3 wielen steppen maakt het steppen in stadsverkeer namelijk ook makkelijker en daarmee veiliger.

Meer bijzondere stepjes

En zo zijn er meer bijzondere steppen. Je hebt bijvoorbeeld stepjes met drie wielen in plaats van twee wielen. Drie wielen zorgt bij een step voor meer stabiliteit. Het dubbele wiel kan zich zowel voor als achter bevinden. 

Een andere bijzondere step is de Globbler My Free Seat, een loopfiets en step voor kleine kinderen in één.

Globber step
Globber My Free Seat step en loopfiets in één


Meer informatie over deze step, en aanbiedingen van de Globber steps, vind je in het artikel bovenaan.

Houten step of aluminium step

Terug naar de standaard step, en dan met name een step voor een kind. Stepjes voor kinderen heb je van aluminium (meestal) en van hout (voor een klein kind).

Houten stepjes zijn ook geschikt voor heel kleine kinderen (vanaf 2 jaar). Een goede houten step is een mooi afgewerkt houten speelgoed product. Deze houten stepjes zijn ook met rem verkrijgbaar. 

Houten step kind
Houten step kind

Bij de aanbiedingen van stepjes bovenaan vind je ook houten stepjes.

Maar de meeste stepjes zijn de aluminium steppen. Deze stepjes worden gekenmerkt door heel kleine wieltjes en zijn opvouwbaar. Daardoor kun je ze heel makkelijk meenemen, zelfs als handbagage. Vaak zijn het stuntstepjes (zie boven). Ook deze aluminium stepjes staan in het bovengenoemde overzicht van beste steppen.


Aluminium stepje
Aluminium stepjeEn zo vind je nog veel meer bijzondere en minder bijzondere steppen en stepjes bij de bovenstaande aanbiedingen van alle stepjes. Kijk daar voor ruim 1.000 steps tegen de laagste prijs.

Zie ook:


Samenvatting:
Hier boven kijken we naar verschillende soorten steppen, stepjes en autopeds en vergelijkbaar speelgoed. Je hebt bijvoorbeeld stuntstepjes, spacescooters, e-steps en veel meer. Ook kijken we naar de beste winkels om een step of stepje goedkoop te kopen en we hebben een online overzicht met ruim 1.000 stepjes. Bij bovenstaande artikelen vind je nog veel meer informaie en tips voor bij het vinden en goedkoop online kopen van de beste step of beste autoped.

(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.