Sluban, goedkope bouwstenen

Doordat het patent van Lego op zijn bouwsteentjes is verlopen mogen andere fabrikanten bouwstenen maken die er exact eender uitzien. Sluban is zo'n speelgoed-fabrikant.


Sluban bouwstenen zien er niet alleen exact hetzelfde uit als Lego, maar de steentjes van Lego en Sluban passen ook gewoon op elkaar. Het grote verschil is de prijs. Sluban is vele malen goedkoper dan Lego.

Voor een een gering bedrag koop je hele pakketten Sluban. De prijzen zijn opvallend laag. Voor negen euro heb je al een helikopter en voor negentien euro heb je een grote Sluban doos met een complete ijssalon of twee racewagens met accessoires. Dat zijn andere bedragen dan we tot nu toe gewend waren.


Sluban is niet alleen opvallend goedkoop. Hun assortiment is ook groot en heel leuk speelgoed om mee te spelen. Sluban levert pakketten met boten, vliegtuigen, militaire voertuigen, treinen, raceauto's, piraten, ridders, wegwerkers,... noem maar op. Onder de naam Sluban Girls Dream is er ook een speciale serie Sluban voor meisjes.

Andere goedkope Lego alternatieven zijn Banbao, Brick en Mega Bloks.

Goedkoop Sluban online kopen

Sluban koop je online extra goedkoop. Kijk hier voor aanbiedingen van het Sluban speelgoed.
Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.