Sluban, goedkope bouwstenen

Sluban maakt goedkope bouwstenen die passen op Lego bouwsteentjes. Kijk hier voor aanbiedingen van het leukste Sluban speelgoed om mee te bouwen.

Doordat het patent van Lego op zijn bouwsteentjes is verlopen mogen andere fabrikanten bouwstenen maken die er exact eender uitzien en die zelfs passen op de Lego bouwstenen. Sluban is zo'n speelgoed-fabrikant.

Goedkope Lego variant Sluban

Sluban bouwstenen zien er niet alleen exact hetzelfde uit als Lego, maar de steentjes van Lego en Sluban passen ook gewoon op elkaar. Het grote verschil is de prijs. Sluban is vele malen goedkoper dan Lego.

Voor een een gering bedrag koop je hele pakketten Sluban. De prijzen zijn opvallend laag. Voor minder dan negen euro heb je al een Sluban helikopter, een Sluban graafmachine, of een Sluban vliegtuig, truck, politieauto of ander voertuig. 

En een grote Sluban doos met een complete ijssalon of ander gebouw. Dat zijn andere bedragen dan we tot nu toe van dit soort bouwsteentjes gewend waren.

Goedkoop Sluban online kopen

Sluban koop je online extra goedkoop. Kijk hier voor aanbiedingen van het Sluban speelgoed.


Sluban goedkope Lego

Sluban is niet alleen opvallend goedkoop. Hun assortiment is ook groot en heel leuk speelgoed om mee te spelen. Sluban levert pakketten met boten, vliegtuigen, militaire voertuigen, treinen, raceauto's, piraten, ridders, wegwerkers,... noem maar op. 

Onder de naam Sluban Girls Dream is er ook een speciale serie Sluban voor meisjes.

Andere goedkope Lego alternatieven zijn Banbao, Brick en Mega Bloks.

Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Samenvatting:
Doordat het patent op Lego bouwsteentjes verlopen is mogen ook andere speelgoed fabrikanten dezelfde bouwstenen maken. Deze goedkope bouwstenen passen zelfs op de originele Lego bouwstenen. Sluban is zo'n goedkoop Lego alternatief. Kijk hier boven voor goedkoop Sluban speelgoed. Andere goedkope Lego alternatieven zijn Banbao, Brick en Mega Bloks. Ook dit goedkope bouwstenen speelgoed vind je hier boven.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.