Sluban speelgoed. Een goedkope Lego variant

Sluban maakt goedkope bouwstenen die passen op Lego bouwsteentjes. Dit maakt Sluban speelgoed tot een goedkope Lego variant. Kijk hier voor aanbiedingen van het leukste Sluban speelgoed om mee te bouwen.

Goedkope Lego variant Sluban

Doordat het patent van Lego op zijn bouwsteentjes is verlopen mogen andere fabrikanten bouwstenen maken die er exact eender uitzien en die zelfs passen op de Lego bouwstenen. Sluban is zo'n speelgoed-fabrikant.

Goedkope Lego variant

Sluban bouwstenen zien er niet alleen exact hetzelfde uit als Lego, maar de steentjes van Lego en Sluban passen ook gewoon op elkaar. Het grote verschil is de prijs. Sluban is vele malen goedkoper dan Lego.

Voor een een gering bedrag koop je hele pakketten Sluban. De prijzen zijn opvallend laag. Voor minder dan negen euro heb je al een Sluban helikopter, een Sluban graafmachine, of een Sluban vliegtuig, truck, politieauto of ander voertuig. 

En een grote Sluban doos met een complete ijssalon of ander gebouw. Dat zijn andere bedragen dan we tot nu toe van dit soort bouwsteentjes gewend waren.

Goedkoop Sluban online kopen

Sluban koop je online extra goedkoop. Kijk hier voor aanbiedingen van het Sluban speelgoed.


Sluban goedkope Lego

Sluban is niet alleen opvallend goedkoop. Hun assortiment is ook groot en heel leuk speelgoed om mee te spelen. Sluban levert pakketten met boten, vliegtuigen, militaire voertuigen, treinen, raceauto's, piraten, ridders, wegwerkers,... noem maar op. 

Onder de naam Sluban Girls Dream is er ook een speciale serie Sluban voor meisjes.

Andere goedkope Lego varianten zijn Banbao en Mega Bloks.

Leuk Sluban speelgoed

Hieronder kijken we naar leuk Sluban speelgoed, want evenals Lego kun je Sluban kopen in vele thema's.

Sluban Army
Sluban Army is het leger speelgoed van Sluban. Dit is een bijzonder populaire en uitgebreide serie Sluban speelgoed. 

In deze serie vind je heel gevarieerde Sluban pakketten zoals een Sluban tank, pantserwagen, afweergeschut, landingsvoertuig of howitzer of straaljager, maar ook een bunker of een compleet Sluban vliegdekschip. Een groot pakket Sluban speelgoed dat heel goedkoop te koop is.


Binnen de Sluban Army serie zijn er ook nog pakketten in een subthema, bijvoorbeeld de Slag om Boekarest of de Slag om Iwo Jima.

Sluban Town
Sluban Town is de Lego City van Sluban. Evenals Lego City bestaat de Sluban Town serie uit een hele reeks gebouwen om te bouwen en om mee te spelen, maar dan veel goedkoper dan Lego. 

Populair in deze Sluban speelgoed serie zijn de wasstraat, het benzinestation, de ijssalon, de bloemenwinkel en de gebakswinkel, maar dit is nog maar een kleine greep uit dit Sluban city speelgoed.

Ook veel auto's en andere voertuigen zijn er bij dit Sluban speelgoed te vinden. Met bijvoorbeeld een tankwagen (voor bij het tankstation), een ambulance, een brandweerwagen en veel meer Sluban auto's.

Sluban schepen
Heel mooi zijn de Sluban schepen. Met bouwpakketten van legendarische schepen. Bijvoorbeeld de Sluban Titanic (in groot en klein formaat verkrijgbaar) en de Bismarck. Maar ook gewoon Sluban boten om mee te spelen.

Sluban Racing Team
Sluban racewagens, maar ook een complete pitstraat om te bouwen en om een race te organiseren.Sluban Space
Prachtig ruimtevaart speelgoed van Sluban. Met een raket, spaceshuttle, landings module en voertuigen om een verre planeet te onderzoeken.

Sluban Kiddy Bricks
De goedkope Duplo variant van Sluban. Emmers met vele verschillende bouwblokjes waarmee kleine kinderen eindeloos kunnen spelen.

Sluban Girls Dream
We noemden Sluban Girls Dream hier boven al even. Sluban speciaal ontwikkeld voor meisjes. Met prinsessen, winkeltjes, dieren en alles wat een meisje vaak nog meer leuk vindt.

Andere Sluban series
En zo zijn er nog meer series zoals Sluban Fire (brandweer), Sluban Police (politie), Sluban Model Bricks (schaalmodellen om zelf te bouwen), Sluban Atomic Storm (vecht robots) en nog veel meer.

Kijk bij de bovenstaande Sluban aanbiedingen voor al dit leuke Sluban speelgoed tegen een hele goedkope prijs.


Zie ook: Hier vind je een overzicht met al het leuke constructiespeelgoed


Samenvatting:
Doordat het patent op Lego bouwsteentjes verlopen is mogen ook andere speelgoed fabrikanten dezelfde bouwstenen maken. Deze goedkope bouwstenen passen zelfs op de originele Lego bouwstenen. Sluban is zo'n goedkoop Lego alternatief. Kijk hier boven voor goedkoop Sluban speelgoed. Andere goedkope Lego alternatieven zijn Banbao, Brick en Mega Bloks. Ook dit goedkope bouwstenen speelgoed vind je hier boven.
(C) Alle teksten: van Rijswijk Content=King. Mogelijk gemaakt door Blogger.